Uçurum Atv

mika mika mika
biliyodum bu kızda bir haltlar olduğunu.
adem çıksın bi yerden yaaaa.

Son düzenleme:
öfffff ne kadar iyi niyetliyizz bişeyi yine tekrardan hatırladım.bu hayatta ilk önce kendini düşünecennnnnn güzel bir bölüm ama..off kalbime iniyorduu...seviyorum bu diziyii..

AptaL feliiii al sana mika gordunmu napti sana.ee arif gelmicekmi simdi buraya haber verdi ama kapidalardi gordulermi acaba nurlariii

tak tak Arif taklayıp haklasın şu Yaman ı yaa

Son düzenleme:
Bu bölüm çok fenaydı
Feli ile Mika kurtulsun diye hatim indirdim. Nerden bilirdim Mika'nın gerçekten aşifte oldugunu !
Ah Felicya niye onu da yanına aldıysa, ''merhametten maraz doğar'' demişler.

yine cok heyecanliydi,ademin donecegini sanmiyorum haberlerde ucurum dizisinde oyuncu ayriligi yaziyordu :26:

yine cok heyecanliydi,ademin donecegini sanmiyorum haberlerde ucurum dizisinde oyuncu ayriligi yaziyordu :26:

bende sanmıyorum aslında.
ama bütün oyuncuların sezon finali bomba olacak hiç beklenmeyen birşey olacak demesi bana adem'in gelişini hatırlattı.
yoksa başka hiçbirşey artık bu dizi için bomba olamaz.

çok heyecanlıydı,resmen sonunda şok oldum ,
mika küçük nur olmuş...hatta onu da geçer,
adem dönmez artık ,gazeteci çocuk ilerde evaya aşık olur
adem unutulup gider...

Adem dönmez çünkü gazetelerde dizinin kadrosundan çıktıgı yazıyordu.. Bu bölüm o kadar şaşırttıki çok merak ediyorum sezon finali nasıl olcak. Eger salı günü kal krizi geçirirsem sebebini biliyorsunuz kızlar

Hayııır eva'ya yeni bir aşk yakışmaz Onlar ademle iyiydi hiç değilse bir sezon yalnız olsun ya o kadar çabuk unutmasın yaani

bende sanmıyorum aslında.
ama bütün oyuncuların sezon finali bomba olacak hiç beklenmeyen birşey olacak demesi bana adem'in gelişini hatırlattı.
yoksa başka hiçbirşey artık bu dizi için bomba olamaz.

evet beyaz showda nur oyle diyince benimde aklimda 1 soru isareti kaldi:26:

Son düzenleme:
kızlar bu mika ne yaptı ben izleyemedim bi ara ağlıyodu felinin yanında feli de birlikte çıkacağız burdan dedi.sonrasını bilmiorum çıkamadılar mı

kızlar bu mika ne yaptı ben izleyemedim bi ara ağlıyodu felinin yanında feli de birlikte çıkacağız burdan dedi.sonrasını bilmiorum çıkamadılar mı

mika feliyi sattı.
kurtulacaklardı fakat mika nur'la yamane yerlerini bildirdi.
zaten mika resmen nur'un çırağıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…