Uçuruma giden evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kayipdunya34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
17
14
3
41
Nereden başlasam bilmiyorum, beynim bomboş sanki. 3,5 yıllık evliyim. Eşimle pandemi süresinde sürekli tartışır olduk. Ben ne desem batıyormuş ona. 2 yaşındaki çocuğum bile biz tartışınca sessiz kalıp bizi izliyor. Çok üzülüyorum, onun yanında yapma etkileniyor diyorum ama devam ediyor. Aileme birşey anlatamıyorum, aslında anlayacak konuşacak kimsem yok. İçime ata ata bunaldım. Ben çok programlı bir anneymişim. Benim tek varlığım o ve iyi bakmaya çalışıyorum. Kötü bir anne miyim diye sorgular oldum. Evin bütün işi üzerimde, hiçbirşey yapmaz. Ben ev işinden çoçuktan akşama kadar perişan oluyorum herkes gibi. Bu tartışmalar iyice bitirdi beni. Çocuk doğunca işi bıraktım. İşim yok, ailemle yaşayamam, yapamam. Çıkmaza girdim iyice. Ölsem çocuğum ne olacak diyorum, bu da çözüm değil.
eşim ayda 5-6 gün çalışıyor bu pandemide. Ama maddi olarak iyi kazanıyor. Yani sorun onun evde olması. Önceden beni sevdiğini bilirdim, ama artık nefretle bakıyor bana. Beni sev istiyorum sadece dedim, umursamadı. Ben onun ikinci eşiyim. O benim ilk. Onun eski eşine olan sevgisini bilirdim, anlatırdı. Ama beni öyle sevmedi hiç. Ben çok büyük hata ettim evlenmekle. Ne yapacağım bilmiyorum. Ağlayarak yazıyorum. Konuyu toparlayamadıysam özür dilerim... gerçekten çok kötüyüm ben.. böyle yaşanır mı?..

Her yaptigin ona batiyorsa bil ki sevgisi noksan...
Ve cocugun yuzunden katlanirsan bu cikmaza kendini kandirirsin...
Hata ettim diyip kendini suclamayi birak ve ne yapacağına karar ver
Ben ölsem cocuguma ne olur demissin. Kuzum bi kendine gel. Cocuk her sekilde büyür merak etme. Işin yokmuş sorun degil adamdan nafaka alirsin hem cocugun icin hem kendin için.
Onemli olan karar vermen oturup kendini mahfetmen degil

Bu pandemi döneminde evlilikler çok kötü etkilendi. Eğer bu problemler evliliğinizin başında yokken şimdi ortaya çıktıysa belki sevgisizlikten değildir bu yaptıkları. Bir arkadaşım pandemi başından beri eşiyle çalışma odalarını ayırdı ve günün yarısını kendilerine vakit ayırarak geçiriyorlar. Akşam mesai bitiminde de normal evliliklerine devam ediyorlar eski düzende. Problemlerini baya çözdüler bu yöntemle. Birbirinize özel alan yaratın belki size de iyi gelir.

Çocuk olunca o özel alan nasıl oluyor çok merak ediyorum

ben de iki çocuk var mesela konuyu kendime çevirmicem ama bu lafı so zamanlarda çok duyar oldum bende

Ailenle tekrar ayaga kalkana kadar yasayabilirsin mesele. Bir kisi esini sürekli kücümseyip asaya cekiyorsa sorun onda sende degil. Evet eski esine de b** gibi davrandigi icin bosanma olmustur büyük ihtimalle. Kendinizi ezdirmeyin. Yine salak salak konussa cocugu alip odasina götürün izleyip durmasi

Pandeminin birçok aileye etkisi bu şekilde oldu ne yazık ki. Çalışan insanın bir anda eve tıkılması zor,ne zaman biteceği belli olmayan bir süreç kimisini daha fazla yıpratıyor, tahammülsüzleştiriyor.Tabi ki sizi bu kadar incitmesine bahane olamaz ama yapıcı bakmaya çalışmakta fayda var, başka çarem yok diyorsunuz. Kendi haline bırakın eşinizi bir süre muhatap olmayın,kendisi iletişime geçmek ister belki bir süre sonra

Keşke karar verebilecek durumda olsam.. sakin olsak ve ben düşünebilsem

Ailenle neden yaşayamazsın?
Sen o evden gitmedikçe o adam kıymetini anlamayacak
Ha gitsen bile aklı başına gelmiyorsa o zaman yolları ayırmanın vakti gelmiş demektir
Kardeşim eşinden ayrıldı ve çocuğuyla birlikte ailemde. Biz de o evde olamayız maalesef

O bazen odasına kapanıyor. Oyun oynuyor, birşeyler yapıyor 2-3 saat. Ama çocuk olunca bu imkan çok olmuyor. Onun odasında olduğunu biliyor, ağlıyor içeri girmek için

Birde onun istediği gibi davranın bakalım ne değişiyor. Bazen biz kadınlar fedakarlık adı altında eşimize ve çocuğumuza hayatı zorlaştıra biliyoruz aslında bilmiyoruz ki en çok kendimize yapıyoruz. Bırakın dağınık kalsın herşey.

Çocukla konuşuyorum o arada, annecim diyip gülüyorum bide ona benim gibi davrandığını hiç sanmıyorum. Kadın onu aldattığı halde affetmeyi bile düşünmüş...

Belkide haklısınız ama çocukla ilgili çoğu tartışmalar. Suskun olmayı deneyeceğim biraz. Hem kafamı toplarım biraz iyi gelir belki, teşekkür ederim

Biz tanıştığımızda o yeni ayrılmıştı. Onu aldatmış kadın, Hemde eşimin üniversiteden arkadaşıyla.

Evet malesef
Eşiniz adına üzüldüm
Travma etkisi olmuştur o durum.
Güven problemi yaşar değer verme sorunu yaşar. Uzman desteği alınmalı bu durumlarda.
Daha ayrılığını tam sindirememisken sizinle tanışmış .
Bazen acılar yaşanırken yalniz kalmalı insan ama sizi belki de yara bandı olarak kullandı ve evlendi bilemeyiz biz bu kadarını. Bizimki sadece tahmin.

İnşallah sorunlarınızi çözersiniz.

Gül gibi kızlar gidip adamların 2.esi oluyorlar.O adam düzgün biri olsa ilk eş ne diye boşansin şu ülke şartlarında.Kocaniz bencil bir adam kafa dinleyecek evde sizi de hizmetçi olarak görüyor maalesef.İsi bırakmamış çok kötü.hic bir erkeğe güvenip iş bırakılmamalıdır bence.Ev isi ve çocuk bakımına destek isteyin yoksa işler iyice sarpa sarar.kendini sizden ve çocuktan uzak yuttukça daha çok gözüne batarsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…