- 29 Kasım 2020
- 17
- 14
- 3
- 41
- Konu Sahibi kayipdunya34
-
Bu pandemi döneminde evlilikler çok kötü etkilendi. Eğer bu problemler evliliğinizin başında yokken şimdi ortaya çıktıysa belki sevgisizlikten değildir bu yaptıkları. Bir arkadaşım pandemi başından beri eşiyle çalışma odalarını ayırdı ve günün yarısını kendilerine vakit ayırarak geçiriyorlar. Akşam mesai bitiminde de normal evliliklerine devam ediyorlar eski düzende. Problemlerini baya çözdüler bu yöntemle. Birbirinize özel alan yaratın belki size de iyi gelir.
Yapan yapıyor ben de bilemiyorum evli değilim.Çocuk olunca o özel alan nasıl oluyor çok merak ediyorum
ben de iki çocuk var meselakonuyu kendime çevirmicem ama bu lafı so zamanlarda çok duyar oldum bende
Keşke karar verebilecek durumda olsam.. sakin olsak ve ben düşünebilsemHer yaptigin ona batiyorsa bil ki sevgisi noksan...
Ve cocugun yuzunden katlanirsan bu cikmaza kendini kandirirsin...
Hata ettim diyip kendini suclamayi birak ve ne yapacağına karar ver
Ben ölsem cocuguma ne olur demissin. Kuzum bi kendine gel. Cocuk her sekilde büyür merak etme. Işin yokmuş sorun degil adamdan nafaka alirsin hem cocugun icin hem kendin için.
Onemli olan karar vermen oturup kendini mahfetmen degil
Kardeşim eşinden ayrıldı ve çocuğuyla birlikte ailemde. Biz de o evde olamayız maalesefAilenle neden yaşayamazsın?
Sen o evden gitmedikçe o adam kıymetini anlamayacak
Ha gitsen bile aklı başına gelmiyorsa o zaman yolları ayırmanın vakti gelmiş demektir
O bazen odasına kapanıyor. Oyun oynuyor, birşeyler yapıyor 2-3 saat. Ama çocuk olunca bu imkan çok olmuyor. Onun odasında olduğunu biliyor, ağlıyor içeri girmek içinBu pandemi döneminde evlilikler çok kötü etkilendi. Eğer bu problemler evliliğinizin başında yokken şimdi ortaya çıktıysa belki sevgisizlikten değildir bu yaptıkları. Bir arkadaşım pandemi başından beri eşiyle çalışma odalarını ayırdı ve günün yarısını kendilerine vakit ayırarak geçiriyorlar. Akşam mesai bitiminde de normal evliliklerine devam ediyorlar eski düzende. Problemlerini baya çözdüler bu yöntemle. Birbirinize özel alan yaratın belki size de iyi gelir.
Biz tanıştığımızda o yeni ayrılmıştı. Onu aldatmış kadın, Hemde eşimin üniversiteden arkadaşıyla.Benim anlamadığım ilk eşine olan sevgisini sana neden anlattı?
Seviyor olsaydı bu evlilik neden bitmiş o zaman
Evet malesefEvlenmeden önce arkadaş mıydınız siz? Eski eşine olan aşkını size anlatma sebebi nedir?
Çocukla konuşuyorum o arada, annecim diyip gülüyorum bideAilenle tekrar ayaga kalkana kadar yasayabilirsin mesele. Bir kisi esini sürekli kücümseyip asaya cekiyorsa sorun onda sende degil. Evet eski esine de b** gibi davrandigi icin bosanma olmustur büyük ihtimalle. Kendinizi ezdirmeyin. Yine salak salak konussa cocugu alip odasina götürün izleyip durmasi
Belkide haklısınız ama çocukla ilgili çoğu tartışmalar. Suskun olmayı deneyeceğim biraz. Hem kafamı toplarım biraz iyi gelir belki, teşekkür ederimBirde onun istediği gibi davranın bakalım ne değişiyor. Bazen biz kadınlar fedakarlık adı altında eşimize ve çocuğumuza hayatı zorlaştıra biliyoruz aslında bilmiyoruz ki en çok kendimize yapıyoruz. Bırakın dağınık kalsın herşey.
Eşiniz adına üzüldümBiz tanıştığımızda o yeni ayrılmıştı. Onu aldatmış kadın, Hemde eşimin üniversiteden arkadaşıyla.
Evet malesef
Çocukla konuşuyorum o arada, annecim diyip gülüyorum bideona benim gibi davrandığını hiç sanmıyorum. Kadın onu aldattığı halde affetmeyi bile düşünmüş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?