- Konu Sahibi kayipdunya34
Eski eşini unutamadığını nerden çıkardın.
Sen çok hassaslaştıydın için kuruyor olmayasın. İlk eşten çocuğu var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutamadığını demiyorum, unutmasa evlenmezdik, ondan çocuğu yok. Sadece ona gösterdiği ilgiyi bana göstermedi, bunu ona da söyledim, sen takılı kaldın çık oradan dedi sadece. Oysa başka şeyler söylemesini bekledim.. sevgine ihtiyacım var, gel sarıl arada öp kokla diyorum. Her ufacık şeyde bağırıyor bana. Bazen bende dayanamayıp karşılık veriyorum. Ben özür diliyorum o hiç birşey yapmıyor. Ne yapsam batıyormuş ya ona..Eski eşini unutamadığını nerden çıkardın.
Cok uzuldum hislerine. Ama bence seni degil onu sevseydi onunla ugrasirdi. Bu gunler sıkıntılı esinde bunalmis olabilir. Biraz zaman ver istersen kendinede onada. Yaklasmaya calissan birazNereden başlasam bilmiyorum, beynim bomboş sanki. 3,5 yıllık evliyim. Eşimle pandemi süresinde sürekli tartışır olduk. Ben ne desem batıyormuş ona. 2 yaşındaki çocuğum bile biz tartışınca sessiz kalıp bizi izliyor. Çok üzülüyorum, onun yanında yapma etkileniyor diyorum ama devam ediyor. Aileme birşey anlatamıyorum, aslında anlayacak konuşacak kimsem yok. İçime ata ata bunaldım. Ben çok programlı bir anneymişim. Benim tek varlığım o ve iyi bakmaya çalışıyorum. Kötü bir anne miyim diye sorgular oldum. Evin bütün işi üzerimde, hiçbirşey yapmaz. Ben ev işinden çoçuktan akşama kadar perişan oluyorum herkes gibi. Bu tartışmalar iyice bitirdi beni. Çocuk doğunca işi bıraktım. İşim yok, ailemle yaşayamam, yapamam. Çıkmaza girdim iyice. Ölsem çocuğum ne olacak diyorum, bu da çözüm değil.
eşim ayda 5-6 gün çalışıyor bu pandemide. Ama maddi olarak iyi kazanıyor. Yani sorun onun evde olması. Önceden beni sevdiğini bilirdim, ama artık nefretle bakıyor bana. Beni sev istiyorum sadece dedim, umursamadı. Ben onun ikinci eşiyim. O benim ilk. Onun eski eşine olan sevgisini bilirdim, anlatırdı. Ama beni öyle sevmedi hiç. Ben çok büyük hata ettim evlenmekle. Ne yapacağım bilmiyorum. Ağlayarak yazıyorum. Konuyu toparlayamadıysam özür dilerim... gerçekten çok kötüyüm ben.. böyle yaşanır mı?..
Çok sevıyoduda eski eşini senınle neden evlendı ?Bıraz bence rahat bırakın bırbırınızıNereden başlasam bilmiyorum, beynim bomboş sanki. 3,5 yıllık evliyim. Eşimle pandemi süresinde sürekli tartışır olduk. Ben ne desem batıyormuş ona. 2 yaşındaki çocuğum bile biz tartışınca sessiz kalıp bizi izliyor. Çok üzülüyorum, onun yanında yapma etkileniyor diyorum ama devam ediyor. Aileme birşey anlatamıyorum, aslında anlayacak konuşacak kimsem yok. İçime ata ata bunaldım. Ben çok programlı bir anneymişim. Benim tek varlığım o ve iyi bakmaya çalışıyorum. Kötü bir anne miyim diye sorgular oldum. Evin bütün işi üzerimde, hiçbirşey yapmaz. Ben ev işinden çoçuktan akşama kadar perişan oluyorum herkes gibi. Bu tartışmalar iyice bitirdi beni. Çocuk doğunca işi bıraktım. İşim yok, ailemle yaşayamam, yapamam. Çıkmaza girdim iyice. Ölsem çocuğum ne olacak diyorum, bu da çözüm değil.
eşim ayda 5-6 gün çalışıyor bu pandemide. Ama maddi olarak iyi kazanıyor. Yani sorun onun evde olması. Önceden beni sevdiğini bilirdim, ama artık nefretle bakıyor bana. Beni sev istiyorum sadece dedim, umursamadı. Ben onun ikinci eşiyim. O benim ilk. Onun eski eşine olan sevgisini bilirdim, anlatırdı. Ama beni öyle sevmedi hiç. Ben çok büyük hata ettim evlenmekle. Ne yapacağım bilmiyorum. Ağlayarak yazıyorum. Konuyu toparlayamadıysam özür dilerim... gerçekten çok kötüyüm ben.. böyle yaşanır mı?..
Esin yatak odasina cekilir bir saat ister muzik dinler ister film izler o cikar cocuklarla ilgilenir bir saatte siz cekilirsiniz soyle sessizligin keyfini cikarirsinizÇocuk olunca o özel alan nasıl oluyor çok merak ediyorum
ben de iki çocuk var meselakonuyu kendime çevirmicem ama bu lafı so zamanlarda çok duyar oldum bende
![]()
Bence sevse biraz olsa senin karşında çaba gösterirNereden başlasam bilmiyorum, beynim bomboş sanki. 3,5 yıllık evliyim. Eşimle pandemi süresinde sürekli tartışır olduk. Ben ne desem batıyormuş ona. 2 yaşındaki çocuğum bile biz tartışınca sessiz kalıp bizi izliyor. Çok üzülüyorum, onun yanında yapma etkileniyor diyorum ama devam ediyor. Aileme birşey anlatamıyorum, aslında anlayacak konuşacak kimsem yok. İçime ata ata bunaldım. Ben çok programlı bir anneymişim. Benim tek varlığım o ve iyi bakmaya çalışıyorum. Kötü bir anne miyim diye sorgular oldum. Evin bütün işi üzerimde, hiçbirşey yapmaz. Ben ev işinden çoçuktan akşama kadar perişan oluyorum herkes gibi. Bu tartışmalar iyice bitirdi beni. Çocuk doğunca işi bıraktım. İşim yok, ailemle yaşayamam, yapamam. Çıkmaza girdim iyice. Ölsem çocuğum ne olacak diyorum, bu da çözüm değil.
Sürekli dip dibe olmakta batıyor insana .Pandemiden dolayı çoğu insan bundan muzdarip .Önceden de böylemiydi size düşman gibi bakarmıydı soğukmuydu ?Eski eşine olan sevgisini ,sizinle nasıl paylaştı ?Açıkcası hiç normal bir durum değil .Onun kadar sevmedi beni diye düşünür olmuşsunuz .Eşinizle iletişim kuramıyormusunuz ?düşüncelerinizi onunla paylaşsanız ,üzüldüğünüzü anlatsanız .Sinirli vurdum duymaz bir tipmi ?Ayrıca ölsem ,çocuğum nolacak diye neden düşündünüz .Kendinize zarar vermek gibi saçma düşünceler içinde değilsinizdir ,umarım .Nereden başlasam bilmiyorum, beynim bomboş sanki. 3,5 yıllık evliyim. Eşimle pandemi süresinde sürekli tartışır olduk. Ben ne desem batıyormuş ona. 2 yaşındaki çocuğum bile biz tartışınca sessiz kalıp bizi izliyor. Çok üzülüyorum, onun yanında yapma etkileniyor diyorum ama devam ediyor. Aileme birşey anlatamıyorum, aslında anlayacak konuşacak kimsem yok. İçime ata ata bunaldım. Ben çok programlı bir anneymişim. Benim tek varlığım o ve iyi bakmaya çalışıyorum. Kötü bir anne miyim diye sorgular oldum. Evin bütün işi üzerimde, hiçbirşey yapmaz. Ben ev işinden çoçuktan akşama kadar perişan oluyorum herkes gibi. Bu tartışmalar iyice bitirdi beni. Çocuk doğunca işi bıraktım. İşim yok, ailemle yaşayamam, yapamam. Çıkmaza girdim iyice. Ölsem çocuğum ne olacak diyorum, bu da çözüm değil.
Açıkcası arkadaşken anlatırdı, evlenmeden önce biliyordum ama bitti aşkım dedi durdu. Ama ben şu an bana hissettirdikleri yüzünden ona çok öfkeliyim. Konuştum anlattım derdimi, seviyorum seni diyor. Böyle mi sevgi olur. Artık söylenince ben, oda kolayı var biliyorsun diyor.Pandemiden öncede sorun yaşardık ama bu kadar değil. Kendime zarar vermem, veremem, çocuğum var benim. Çok küçük anne diye geziyor ertafımda. Çocukla ilgili herşeye bir lafı var. İyi anne olmadığımı düşünüyorum sayesinde. Çok iyi bir işim vardı, çocuğum biraz büyüsün benimle diye işimi bıraktım. Şimdi bakıyorum ama süreç zor. Allah büyük diyorum, sabrediyorum sadece.Sürekli dip dibe olmakta batıyor insana .Pandemiden dolayı çoğu insan bundan muzdarip .Önceden de böylemiydi size düşman gibi bakarmıydı soğukmuydu ?Eski eşine olan sevgisini ,sizinle nasıl paylaştı ?Açıkcası hiç normal bir durum değil .Onun kadar sevmedi beni diye düşünür olmuşsunuz .Eşinizle iletişim kuramıyormusunuz ?düşüncelerinizi onunla paylaşsanız ,üzüldüğünüzü anlatsanız .Sinirli vurdum duymaz bir tipmi ?Ayrıca ölsem ,çocuğum nolacak diye neden düşündünüz .Kendinize zarar vermek gibi saçma düşünceler içinde değilsinizdir ,umarım .
Herkesin ayrı ayrı sorunları var .Sorunsuz insan yok .İmtihan veya kendimizi bulmamız tecrübe edinmemiz adına yaşıyoruz ,çoğu şeyi.İnşallah toparlarsınız .Açıkcası arkadaşken anlatırdı, evlenmeden önce biliyordum ama bitti aşkım dedi durdu. Ama ben şu an bana hissettirdikleri yüzünden ona çok öfkeliyim. Konuştum anlattım derdimi, seviyorum seni diyor. Böyle mi sevgi olur. Artık söylenince ben, oda kolayı var biliyorsun diyor.Pandemiden öncede sorun yaşardık ama bu kadar değil. Kendime zarar vermem, veremem, çocuğum var benim. Çok küçük anne diye geziyor ertafımda. Çocukla ilgili herşeye bir lafı var. İyi anne olmadığımı düşünüyorum sayesinde. Çok iyi bir işim vardı, çocuğum biraz büyüsün benimle diye işimi bıraktım. Şimdi bakıyorum ama süreç zor. Allah büyük diyorum, sabrediyorum sadece.
Evet herkesin sorunu var. Bugün iyice büyüdü tartışmalar. Sabah avukat bakmaya gidecekti sonra bıraktı. Şimdide arkadaşına gidecekmiş. Haftasonu yasak var, bu kadın çocukla ne yapar bile düşünmemiş. O kadar sinirlendim ki anlatamam. Ailene artık anlat dedi. Aradım anlattım ilk defa bu evlilik hakkında konuştum. Yıldım artık. İnceldiği yerden kopsun. Çocuğumla yeni bir hayat kurma vakti gelmiş. Bugün bittiHerkesin ayrı ayrı sorunları var .Sorunsuz insan yok .İmtihan veya kendimizi bulmamız tecrübe edinmemiz adına yaşıyoruz ,çoğu şeyi.İnşallah toparlarsınız .
Hakkınızda hayırlısı olsun .Arkadaşına gitmek ,bir de sokağa çıkma yasağı varken .Demek yol çizmiş kendine ,belkide hayatında biri var .Hiç şüphe ettiğiniz oldumu ?Evet herkesin sorunu var. Bugün iyice büyüdü tartışmalar. Sabah avukat bakmaya gidecekti sonra bıraktı. Şimdide arkadaşına gidecekmiş. Haftasonu yasak var, bu kadın çocukla ne yapar bile düşünmemiş. O kadar sinirlendim ki anlatamam. Ailene artık anlat dedi. Aradım anlattım ilk defa bu evlilik hakkında konuştum. Yıldım artık. İnceldiği yerden kopsun. Çocuğumla yeni bir hayat kurma vakti gelmiş. Bugün bitti
Birisinin olmadığına eminim. Arkadaşı dün bize geldi ayak üstü konuştuk. O zaten anlatıyormuş birşeyler arkadaşına. Bekar arkadaşı. Olmuyorsa ayrılın dedi. Bu kadar kolay. Neyimi anlatıyor bilmiyorum. İnsan karısına bi sarılıp öpüp koklamaz mı dedim. Sevgi istiyorum sadece dedim o da şaşırdı. Bunu söyledin mi ona dedi. Defalarca söyledim aynı ama dedim. Almıyorum onu evde kalsın oturun konuşun dedi. Tabiki konuşmadık. Ben çok ağladım dün, kendimde değildim hiç. Sakinleş yarın konuşuruz dedi bugün. O kadar kırgınım ki ona.. bunu göremiyorHakkınızda hayırlısı olsun .Arkadaşına gitmek ,bir de sokağa çıkma yasağı varken .Demek yol çizmiş kendine ,belkide hayatında biri var .Hiç şüphe ettiğiniz oldumu ?
Arada aldatma yoksa ,inşallah toparlarsınız .Birisinin olmadığına eminim. Arkadaşı dün bize geldi ayak üstü konuştuk. O zaten anlatıyormuş birşeyler arkadaşına. Bekar arkadaşı. Olmuyorsa ayrılın dedi. Bu kadar kolay. Neyimi anlatıyor bilmiyorum. İnsan karısına bi sarılıp öpüp koklamaz mı dedim. Sevgi istiyorum sadece dedim o da şaşırdı. Bunu söyledin mi ona dedi. Defalarca söyledim aynı ama dedim. Almıyorum onu evde kalsın oturun konuşun dedi. Tabiki konuşmadık. Ben çok ağladım dün, kendimde değildim hiç. Sakinleş yarın konuşuruz dedi bugün. O kadar kırgınım ki ona.. bunu göremiyor
Bu olayla ilgili nedir ne degildir bilmiyorum ama kadin erkek farketmiyor hep aldatmaya basladi cevremde kadinlarin aldattigina dair cok sey duydum ve kocalari da iyi insanlardi üzuluyorum bu ihanet konularinaErkekler nedense hep aldattı diyor cogu inandırıcı değil...
Size kendinizi böyle hissettiriyorsa karşısında ağlayıp sevgi dilenmeyin.Birisinin olmadığına eminim. Arkadaşı dün bize geldi ayak üstü konuştuk. O zaten anlatıyormuş birşeyler arkadaşına. Bekar arkadaşı. Olmuyorsa ayrılın dedi. Bu kadar kolay. Neyimi anlatıyor bilmiyorum. İnsan karısına bi sarılıp öpüp koklamaz mı dedim. Sevgi istiyorum sadece dedim o da şaşırdı. Bunu söyledin mi ona dedi. Defalarca söyledim aynı ama dedim. Almıyorum onu evde kalsın oturun konuşun dedi. Tabiki konuşmadık. Ben çok ağladım dün, kendimde değildim hiç. Sakinleş yarın konuşuruz dedi bugün. O kadar kırgınım ki ona.. bunu göremiyor