kızlar bi solukta okudum yazdıklarınızı benim bir süredir bebişim olmuyor eşim belki varikosel ameliyatı olcak morfolijimiz %1 lerde ama olsun ben sizlerin bu güzel hikayeleriyle umut doluyorum çok zor şeyler yaşamışsınız ama başarmışsınız ya hepinizi canı gönülden kutluyorum. allah bebişlerinizle eşlerinizle uzun ömürler nasip etsin inşallahhh...
Okurken çok duygulandım. Çok zor şeyler yaşamışsınız.Çok güzel doğum hikayeleriniz. Bende geçen sene ikizlerime hamileydim. Evlenmeden önce hep ikiz bebek isteğim vardı. Allah bana doğal yolla bu mutluluğu yaşattı kısada olsa.18. haftamda meleklerimi kaybettim erken doğumla. Hala içimde tekrar ikiz bebek özlemi var.Hala ikiz anneleri topiğini takip ediyorum. Bir an sizin hikayelerinizi ve diğer ikiz annelerinin doğumlarını okuyunca mutlu oldum. O kadar ilerilere kadar gelemedim ama içime bir umut serpildi işte. Rabbim hepinizin yavrularını bağışlasın, uzun ömürlü kılsın.Bebeklerinizi nazardan korusun.
sagolun kızlar rabbım tum ısteyenlere nasıp ets....zorlu gecen kuvez gunlerınden sonra cok sukur ıyıyız yaaaaaaaaa tarcın ne dıyosun kız agzını hayra ac ya besıncı mı ......zaten gecen gun ruyamda yıne hamıleymısız ve uçuzmus valla ruyada bıle erken dogum anları yasadım hesaplıyorum yedı cocuk ayy uyandım cok sukur ruyaymıs dedım.........ınş bu cadları saglıkla buyuteyımm yeterler bana ınşş ama valla bellı olmaz dımı ben de hıç korunmadım sımcıye kadar anam ısım zor kız aklıma neler getırdın bal yollarım sana ınankı....
opt tum bebeklerı..........
:))) valla muallimcim ecemi gördün ahanda olunca oluyor haktancık geldi bile hepimiz kelle koltukda geziyoz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?