Üçüz Annelerin Doğum Hikayeleri Az Sonra :)

kızlar bi solukta okudum yazdıklarınızı benim bir süredir bebişim olmuyor eşim belki varikosel ameliyatı olcak morfolijimiz %1 lerde ama olsun ben sizlerin bu güzel hikayeleriyle umut doluyorum çok zor şeyler yaşamışsınız ama başarmışsınız ya hepinizi canı gönülden kutluyorum. allah bebişlerinizle eşlerinizle uzun ömürler nasip etsin inşallahhh...

canım allah gönlünüze göre versin hepimiz aynı yolardan geçtik biraz zaman aldı ama sonunda oldu inşallah sende bizimle burda paylaşırsın yaşadıklarını

Okurken çok duygulandım. Çok zor şeyler yaşamışsınız.Çok güzel doğum hikayeleriniz. Bende geçen sene ikizlerime hamileydim. Evlenmeden önce hep ikiz bebek isteğim vardı. Allah bana doğal yolla bu mutluluğu yaşattı kısada olsa.18. haftamda meleklerimi kaybettim erken doğumla. Hala içimde tekrar ikiz bebek özlemi var.Hala ikiz anneleri topiğini takip ediyorum. Bir an sizin hikayelerinizi ve diğer ikiz annelerinin doğumlarını okuyunca mutlu oldum. O kadar ilerilere kadar gelemedim ama içime bir umut serpildi işte. Rabbim hepinizin yavrularını bağışlasın, uzun ömürlü kılsın. Bebeklerinizi nazardan korusun.

Son düzenleme:

amin canım sagol güzel dileklerin için inşallah sende en kısa sürede gönlündeki bebeklerine kavuşursun .

çok güzel hikayeler okurken ağlamamak için zor tutdum kendimi inşallah hep sonu mutlu olan hikayelerimiz olur bende en kısa zamanda vakit bulduğumda yazıcam

evlılıgımın ılk yılı ....mutluyuz bebegımız olsun artık dedık ama yok olmuyoo nasıl olmaz kı ............dr a gıdıyoruz sorun eşımde varıkosel amelıyatı oldu ılaç tedavısı basladık beklıyorum tup bebek mı asla ya korkarım ben dedım ınşş gerek olmaz...........ve uç sene sonra hamıleyımmmmm cok mıutluyuz bı oğlum oldu gecem gunduzum onunlaaa..........bes yaslarında bıde kardesımı olsa dedık yıne dra artık cıddı sorunumuz yok sonuclarımız ıyı dr olmalı dıyo ama olmuyoo ılaç kullanıyorum yıne....... hamıleyımm.........ama ıkı aylıkken kanamam oluyo dusuyoo bebegım uzuldum agladım ama gectı ..yıne tup bebek dendımı korkuyorum tabı bı tane var ne gerek varkı ya bosver desemde oğlum neredeyse her gun soruyoo anne kardesım olmıcakmı ..........yanı dıyorum olmuyoo neden kı bak su hamıle bak su da hamıle sen neden bebek alamıyosunkı cevap vermek zor .......neyse artık ıyı bı tedavı gerek ama dr sebep bulamuıyoo sonuçlar ıyı........asılama tutmadı..........ve mıkroı enjeksıyon yolu gıozuktu yumurta toplama transfer off cok korkuyorumm yaaa..........neyse oğlum cok mutlu ..........hamıleyım ıkız.........bı kız bı oğlan ama malesef kızın durumu ıyı degıl dıyo dr dıgerı ıçın onu almalıyoız karar verın ..........cok zor aglıyorum nasıl vereyım karar..........tamam dıyoruz zorda olsa kzım gıdıyoo dıgerı ıyı yataktan cıkmıyorum ıgne ılaç........24 hafta bıtecek nolur dayan oğlum..........ama olmuyoo suyu azalıyo nedenı bellı degıl malesef bı gun sancılar ve acıl amelıyat belkı yasar mınık kuzum 500 gram kıpır kpprr elım bıos o kuvezde .......buı hafta sonra acı haber kaybettık ........aglamak gecen gunler .......oplum cıok uzuldu bebek lafıı duymak ıstenıyo .........aradan uç yıl gectı oğlum anne nolur son kez dedı bıgun sakın dedım bı daha deme ben ıstemnmıyorum sen bana yetersın asıkım ama dınlemıyoo..........son kez ıkı mıkro deneme basarısız .......nedenı yok ......oğlum benımde cocugunm olmaz dıyo ............cok etkılendı gızlıyoruz her tedavıyı ama ığnelerı bı sekılde ılaçları gorumnce anlıyo aklı hep bende cunku.......artık son deneme dedım cok sevındı .....hamıleyım cok mutluyuz ama sonuc 476 dr ıkız olabılır dedı.......kk da gezıyorum ıyıkı burası var üçüğz sayfasına bı gırıp baktım yok benım ıkız olucak ınş üçüz ımkansız tasıyamam....ama bırı sonucu benımkı gıbı aman allahım olabılırnı dedm korkularım basladı kaybetme korkularım...........dr bakıyoo kese gorucez....oda ne uç kese dedı dr .........sok.........naparım dedım napıcamm .......dr da mutlu olmadıı ama zaten alttakı kese cok mınık gıder dedı onbesgun bekleyelım..........tamam .....böle beklenırmı gıtsın ıstenırmı off ne zor ..........dr yıne üç kese dıyoo gıtmemıss ve cok ıyı ..........tamam dedım asla sonlandırmam ..........artık onlar benıle......gunler korkuyla gecıyoo rabbım bı otuz hafta dıolsaa.......dokuzuncu hafrta kanamam var buyuk bı korku tamam kaybettım gıttıler dedım .......oh cok sukur ıyıler .........ıkı gun hastabnede yattım eve geldım kalkmıyorum ..yıne kmorku dolu gunler 16 hafta dıkıs atılıyo rahıme off cok canım yandı agrım cok .........olsun razıyım bebeklerım ıyı olsun .........yırmıncı hafta hareketlerını hıssedıyorum canım mınıklerımın dahada sevıyorum onları.........ama korkularım var hala........dr uçude kız dıyo cok sevınıyoruz..........bısey almadım bı otuz dolsun abımler getırdı almanyadan badıler tulumlar...........28 hafta artık daha mutluyum otuza az kaşldı dr cıgr gelıstuscı yaptı o gun bıraz alışverıs yaptım bı magazadan.........eve geldım aksam ıyı hıssetmıyorum.........sabah neyım var dıyorum ........esım de yok sabah altı yok ıyı degılım kalkmamla kan bosaldı oğluma seslendım caresız korkuyla canım cok korktu kan akıyo ayklarıma .........napayım anne dıyoo off korkma oğlum dedım telefonu getur ........havlu yetısmıyoo.....dr hemen gel dıyoo hastanetye gıdıyorum hemsuıre muayene edıyoo dr telefonda amelıyathenetyı hazırlayın dıyoo hayır dıyorum gozumden yaslar akıyoo dr gelsın o baksın sen anlamadın kanamam az benım kesılır ................amelıyathanedeyım dr eldıvelerı gıyıyoo yalvarıyorum ona nolur durdururamazmısın kanamayı hayır doyoo omer bey ımkansız hayatın tehlıkeye gırmıs bekleyemeyız................uyanıyorum kucagıım bombossss aglıyorum sureklı ..........bebekler nasıl ılk sorum ........ehhh ..............cevap cok soguk..........tamam dıyorum bunlarıda kaybedıcemmmm .........hastanenın camından bakıyorum boslıuga bakar gıbı yarınlar belırsız onumde....ertesı gun pompa geturyo hemsıre sutunu sag bkalım bu haldemı bu gozyaslarıylamı.............ama acı versede sagıyorum rabbım onları nasıp et bana...........sutum azalmıyoo arrtuyoo .........evdeyım........bebeklerım kuvezde .........lohusalık yok yasamak hergun hastanedeyım ........nasıllar eh degısen bısey yok sozlerı her sabah calan telefonn kan lazım.............her ıkı gunde bır kan lazım reyhan ela ıyı degıl.........ıkı hafta sonra hemsıre bı paket sutunu getuır dıyoo ohhhh sevıncımı anlatamam agzına kadar dolu derındondurucu bı tane cuıkmı evet bı tane olsun cok mutluyummmmm ...........gunler gecıyoo hala oksıjen alıyolar hal kan gazları ıyı degıl.....sevıyoırum tek tek kuvezın camından bazen mınıcık parmaklarını oksuyorum dualar okuyorum herbırıne..........umut verın bana baslıgıyla umut almaya calısıyorum burdan cok sagolsun herkes .........cok guzel dulalrla temenılerle herkesten yardım alıyorum ....gunler gecıyo bebeklrım toparlıyo.............seda 1 bucuık oldu bıleee cok guzel oldu .........cok cırkınlerdı .........ohh oksıjenı kesmısler monuterlerın o sıkıcı sesı yok artık..............bı gun baktıuım bıberoıonla beslenıyolar rabbım cok mutluyummmmmmmm artık hergun sut goturuyorummm veeeeee emzırıyorummmmmmmm cok guzel yaaaaaaaaa ne guzel ..........dr sedayı verıcemm dıyoo .......hazırlıklarımı yapıyorum artık hıçbosey alamdım o gune dek bebek odasını sparıs verdım kıyafetler aldım cok sevınçlıyız rabbım tamamına erdır..............tam seksen üç gun sonra dr hepsını verıcem dıyooooooooo üç pusetle yogunbakımın onundeyoz...........artık gozumnden sevınç yaşları akıyoooooooooooo............artık bu kapıdan son cıkısımmmmmmmmmmm rabbım kımın bebegı burdaysa bıran once kavustursıun..............evdeyız...........mıs kokulularımlaaaaaaaaaaaaaa cok mutluyuz...........abımız cok mutlu..............rabbım kımseyı ayırmasın evladındannnnnnnnnnnnnnnn...........kırk yasımın cıceklerı onlar............rabbım saglıklı hayırlı bı omur versın ınşşşşşşşşşşş

reyhan ela 1040
elvan dıla 970
eyşan seda 1120
sımdı sekız kıloya yakınız teyzelerı cok sukur ıyııız zorlu yolardan sonra ıyıyız cok sukur rabbım mınılere daha bı guç kuvvet verıyo nedense..onlar cok guçlu bebekler........haftaya pazar dogum gunumz yasımıza gırıcez ınşşşşşşşşşşşş............herkese ıyı bayramlar..........optuk herkesı..........

Bakalım yaramazlardan fırsat bulabilirsem bende yazayım artık. Ben bekarken de hep çocukları çok severdim. 4 senelik bekleyişten sonra eşimle 2007 yılında evlendik. İlk günden itibaren hep bebek istedik. Yumurtlama dönemlerine hep dikkat ettim. Her ay bu sefer inşallah diyordum ve umutla bekledim. Her seferinde hayl kırıklığı. Neden olmadığını bilemiyordum. Eşimin fırsatı da yoktu dr.a gitmeye ve sorun olduğunu da düşünmüyordu. Bi süre sonra ben dr.a gittim. Bana bi sorun olmamasına rağmen iğne, hormon hapları(tabi hormon old. sonradan öğreniyorum) folikül takipleri v.s kullanıyorum ama yine olmuyo.Böylece şişmeye de başladım. Bebek isteyen arkadaşlara tavsiyem, eğer olmuyorsa lütfen eşinizle birlikte sıradan kadın doğuma falan değil direk tüp bebek merk. gitmeleri çünkü orda karsılıklı her ikisine de bakılıyo. Sorunu bulmak daha kolay. Zaman kaybı olmaz en azından ve gereksiz tedaviler olmaz.
Neyse baktık ki olmuyo eşimi bi şekilde ürolojiye götürdük varikosel ameliyatı oldu. Sonuçlara göre olur deniyo olmuyo.Hangi bölümlere gidileceğini dahi bilmiyoruz. Stresten belki reglim 1 haftaya kadar gecikiyo test alıyorum yok. Ağlamalar v.s. Artık eczaneden test almaya utanır oldum. Eşime aldırıyordum. En sonunda internetten araştırıp bir merkez buldum. Gittik aşılamaya karar verdik yine olmadı. Ama her sefer kendimi o kadar kaptırıyorum ki, ister istemez sonuç negatif olunca epey hırpalanıyorum. Ardından 6-7 ay sonra galiba microya karar verdik. İğneler, ilaçlar deken transferim yapıldı. Aynı gün çıkaracaklar hastaneden. Israrla yattım o gün. İlk kez birisi hastanede kalmak için bu kadar ısrarcı dediler. Sanki eve gitsem yürürken falan bebişler yerinden oynar gibi geldi. Ertesi gün eve geldik hep yatıyorum. Ananas yiyorum. Protein alıyorum falan. Ateşim sanki gitgide yükseliyo gibi umutlanmaya başlıyorum ama kendimi frenlemeye çalışıyorum. Test gününden bir gün önce evde önceden bi gebelik testi kalmış. Gidiyorum elime alıyorum açıyorum. Ellerim titremeye başlıyor, kalbim duracak gibi. Korkuyorum negatif sonuç görmekten geri bırakıyorum. Neyse uzun bi gitgelden sonra yaptım bakamıyorum sonra baktım inanamadım ilk kez çift çizgi. Hep görmek istediğim şey buydu. Ertesi gün hastaneye gittik sonuç aldık annemle yüksek ihtimalle ikiz dendi. Dünyalar benim oldu. O kadar mutluyduk ki sonucu alır almaz eşime müjdeledim. O da çok sevindi. Bi kaç kez kanama geçirdim. İlkinde dr. alttan bakarken biri gitmiş o yüzden kanama olmuş, tek kaldı dedi. Üzüldüm. Sonra bakarken yok hayır duruyo gitmemiş, hatta burda üç kese var dedi. Ayrı bi sevinç yaşadım.Ellerim titriyor heyecandan kalbim pır pır. Epey bi zor hamilelikten sonra, hep yattım ben. Annem baktı hep sağolsun. Arkadaşım arada yemek, hamur işi getiriyordu. Son ana kadar bulantı ve kusmalarım vardı. Bir de preglamsi oldum. Tansiyon şişlikler, wc ye anca yardımla gidiyordum.Sonunda dayanamadım bir an önce de gelsinler istiyordum. 34+3 de alın artık diye gittim ve o gün yatış yapıldı. İlk kez istanbula o gün lapa lapa kar yağdı. Heryer bembeyazdı. Meleklerim o gün 22-01-2010 da dünyaya geldiler. Epudural anestezi yapıldı.Sadece ağlamalarını duyuyorum doğum sırasında. Görceksin birazdan dediler. Hemen göremedim Kızımda dudak damak yarığı var dediler. Çok korktum o ana kadar öyle bişey duymamıştım beslenemez falan dediler. Neyse Enesde de solunum problemi vardı. 1 hafta kadar ikisi hast. kaldı. Şimdi çok şükür bizimleler. Hatta canıma okuyolar diyebilirim. Allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın..

hepsi çok güzel bütün hikayeler hepsi çok zor ama harika ee ne de olsa mutlu sonn.... maaşallah herkesin bebişlerine nazar değmesin...

elitucum , muallimcim anlatırken valla yazarken çok kısa geliyorda yaşananlar hamilelik zamanları aslında anlatılamıyor şimide o kadar uğraş ve yaramazlıklarını paylaşıyoruz ne güzel

tugok bengisu Allah inş. tez zamanda sizlere ve tüm isteyenlere de bu mutluluğu yaşatsın. Sizlerin hikayenizi de biz okuyalım.

Allah tüm isteyenlere bu güzel duyguları yaşatsın inşallah..

muallimcim doğum hikayeni okurken çok duygulandım,, neler yaşamışsın öyle, tabi bu yazıya dökülenleri , Rabbimde mükafatını vermiş üç tane nurtopu gibi kız.. bu arada hikayen benim yakın bir tanıdığımınkine çok benziyor, o evlenir evlenmez hamile kaldı bir oğlu oldu, sonra uzun bir ara verdiler ama oğlu çok kardeş istedi, bunlarda istedi ama olmadı, bazı sorunları çıktı tüp bebekten başka çare yok dediler, çok şükür bir oğlu daha oldu tüple,, sonra ne oldu inanmazsın,, onca zaman uğraştılar kendiliğinden gelmeyen çocuk 3. olarak geldi, yakında doğumu var kızın,, dikkat et canım seninde beşinci süpriz yapabilir.

elitu canım sana da maşallah 34. haftaya kadar getirmişsin,, hamileyken o haftalara gelmeyi konuşuyorduk,, şimdi de yaramazlıklarını

sagolun kızlar rabbım tum ısteyenlere nasıp ets....zorlu gecen kuvez gunlerınden sonra cok sukur ıyıyız yaaaaaaaaa tarcın ne dıyosun kız agzını hayra ac ya besıncı mı ......zaten gecen gun ruyamda yıne hamıleymısız ve uçuzmus valla ruyada bıle erken dogum anları yasadım hesaplıyorum yedı cocuk ayy uyandım cok sukur ruyaymıs dedım.........ınş bu cadları saglıkla buyuteyımm yeterler bana ınşş ama valla bellı olmaz dımı ben de hıç korunmadım sımcıye kadar anam ısım zor kız aklıma neler getırdın bal yollarım sana ınankı....
opt tum bebeklerı..........

slm ucuz anneleri biraz vaktim var bende hikayemi yazayim
2004 yilinda evlendik ilk sene cocuk istemedik biraz hayatimizi yasayalim dedik sonraki yil artik dusunmeye basladik 6 ay denedik olmadi dra gittik bir sorun yoktu ama yinede hormon haplari verdi hamile kalmam icin haplarda ise yaramadi bir 6 ay daha gecti sonra asilamaya karar verdi dr esimde sperm sayisi azdi ve hareketlilikte sorun vardi 1. 2. 3. asilama ama yine olmadi dr bidaha deneyelim dedi yok dedik artik tup bebek istiyoruz dedik tamam dedi baska bir hastaneye yolladi bizi gittik gorustuk o ay basladik belcikada yasiyoruz ve burda tek embriyo transfer ediyolar olsun dedik rabbim nasip ettiyse olur dedik
1. tup bebek tedavisi basladi 12 gun nasil zor gecti test gunu geldi ve hamileyimmmm cok sevindik tekrar kan tahliline cagirdilar 2 gun sonra sonucta kotu giden birsey vardi ikiye katlamamis dunya basimiza yikildi dis gebelik olmus
2. tup bebek denemesi yine 12 gun bekle ve yine hamileyimmmm cok dua ettim nolur allahim bu sefer hersey yolunda gitsin ama yine olmadi kimyasal gebelik oldu ve degerim dusmeye basladi
artik bir daha belcikada asla denemicem dedik
sonra 2010 ocakta turkiyeye gittik ve orada 3. tup bebek denememizi yaptik
ve hamileyim degerim 100 cikti ama ben yine korkuyorum acaba yinemi kimyasal dedim dr hersey yolunda degerin guzel dedi
ikigun sonra tekrar gittik ve degerim ikiye katlandi sukur rabbime cok dua etmistim
10 gun sonra keseye gormeye gittik ve sok iki tane kese vardi ikiz bebeklerim olcakti
sonra kalp atislari icin cagirdi ve hersey yolundaydi artik belcikaya donebilirdik cok korktum yolda birsey olur diye sukur rabbime sorunsuz sekilde eve geldik
2 gun sonra drda randevum vardi ve bir sok daha uc tane kese ve uc tane kalp atisi sok olduk dr riskli dedi ve birini alalim dedi reduksiyonla cok dusunduk turkiyedeki drumu aradim burda cok var ucuz bebek doguran sen guclu bi kadinsin basaririsin dedi allahin izniyle
cok dusunduk ve karar verdim ucunude dunya getiricem rabbim nasip ettiyse vardir bir bildigi dedim
butun hamileliyim boyunca yattim disari sadece dr kontroleri icin cikiyordum annemde kaldim hep allah razi olsun o bakti bana
bulanti ve kusamalardan kac kere acillik oldum 1 hafta hastanede yattim serumla beslendim sukur hafifledi bulantilarim
4.ayda tamamamen kesildi bulantilar kipirdamalar basladi her harekette rabbim sukur ediyordum olmayanlara nasip et diyordum
30. haftada sancilarim baslai hastanede 1 hafta kaldim ve kesildi sancilar eve geldim ama haftada 2 kez kontrolle gidiyorduk ve 32. hft daki kontrolumde acilma vardi dr yatmalisin dedi sancilarda basladi tekrar yine yattim ve 1 hafta daha dayana bildik
33 haftada 3 kizim dunyaya geldi 5 hafta hastanede kaldilar cok zordu onlari orada birakip eve donmek hergun onlari gormeye gidiyordum sut goturuyodum
5 hafta sonra evimize geldik sukur simdi canimi okuyorlar ucude
rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Son düzenleme:
meryemcim allah hepsinede hayırlı ömürler versin ama resimleride bizim topiğede koyda minişleri görelim tatlım

:))) valla muallimcim ecemi gördün ahanda olunca oluyor haktancık geldi bile hepimiz kelle koltukda geziyoz valla

meryem masallah senınde kızlarına........üçüzler cok ozel bence...........rabbım hepsını korusun

triacim muallimcim saolun kizlar allah hepimizin yavrularina hayirli omurler versin
triacim resim koymayi denedim ama beceremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…