Üçüz Annelerin Doğum Hikayeleri Az Sonra :)

meryemcim sağlıkla büyüsünler, hayırlı evlat olsunlar inşallah. Allahım hepimize kolaylık versin. Burda çok kişiden duyuyorum. Bizim bi arkadaşın bebeği oldu. 7 kişi bakıyolarmış. Bakamıyoruz falan diyolar. Birazda kızıyorum. Biz mi canımızın kıy*****i bilmiyoruz. Neyse Allahım sağlık versin de yeterki. Şöyle böyle zaman geçiyor. Daha dün giydirmeye bile korkarken, şükürler olsun büyüyolar bi şekilde.

Son düzenleme:

............................

Kızlar sonunda okuyabildim hikayelerinizi..
ufff dedim ya valla midem burkuldu burkuldu durdu,nasıl heyecanlandım.gözlerim doldu defalarca.
neler yaşamışsınız,neler atlatmışsınız.
alnınızın akıyla onları yaramazlık yapacak hale bile getirmişsiniz,maşallah.
bir yandan da dedimki ne kadar şanslıyım Allahım bana da nasip edecek inşallah o günleri.
inşallah bu sayfaya bende yazabileceğim hikayemizi.
yupppiiiiii yaşasın üçüzler

:))))))))
inşallah atatlım hayırlısıyla kucağınıza alırsınız burdada yazarsınız bizde ağlayarak okuruz .

kızlar hikayelerinizi yazın nolurr biliyorum işiniz çok zor ama harika bi topik bu okudukça umut oluyor....

Mrb Arkadaşlar ...

Uzun zamandır bende yazmak için fırsat kolladım artık etrafımdaki üç canavar izin verdikçe yazıya dökeceğim...

Uzun bir süreçten sonra tedavi olmaya karar verdik ilk denememizdi eşimde bende bu sıkıntılı süreçte bedenen ve manen yorulmuştum ve bu dönemlerde bizi anlayan bizim gibi olanlardı.ilk tüpbebek girişimimizde toplam 4 embriyom vardı ve o zaman yasal olarak sadece 3 tanesini transfer ediyorlardı benim tüm ısrarlarıma rağmen üç taneyi yerleştirdiler transferi yapan doktorun da 4. yü banamı baktıracaksınız aramızda kalır doktor bey dememle dört tanesi nasıl aramızda kalacak diyip gülüştüğümüz bir transfer diyologları olmuştu nitekim hamile kaldım inanamdımki imkansız olarak gördüğüm şey artık benimde başımdaydı neyse günler günleri kovalarken dedilerki değerlerin yüksek ikiz olabilir dediler bende yine şok nasıl ya ben nasıl taşıcam ikizi hem sevinçle hemde korkuyla garip duygulara giriyor insan böyle süreklii kendi kendine sorular sorup duruyorsun işin içinden de çıkamıyorsun çünki bu süreçler herkeste farklılık gösteriyor du günlerden 8. haftalık hamileyim doktor kontrolüne gititğimizde üç minik kalbin atımını gördük aman allahım ben henüz kendimi ikiz fikrine anca alıştırmıştım korkularım sevincim böyle karışık duygularım sorularım cevaplarım birbirine girdi seviniyorum şükrediyorum üzülüyorum korkuyorum garip garip hallere gidiyorum eşim mutlu ama endişeli sonuçta en kısa sürede karar vermemiz gerekti ister devam ister 1 rini sonlandırarak biz böyle bir karar veremedik devam dedik rabbim verdi o alsın dedik ne olucaksa olsun dedik hamilelik sürecim devam etti hamileliğim döneminde en çok alerjiden çektim her yerim kaşıntıdan yara halindeydi 48 kilo başlayan hamileliğim 71 kiloya kadar çıktı :) geldik son haftalara 28 haftada acil olarak hastaneye yatırıldım kasılmalarım varmış serumla 33 haftaya kadar durduk doğuma tansiyonum yükseldiği için girdim artık kullandığım ilaçlardan ve karnımın basınçından tansiyonum yükseliyordu sanırım genlerimdede var aileden gelen bir şey doğuma girerken annem yoktu söylemedim eşimin ailesi yoktu herkes farklı illerdelerdii eşim ve ben yanlız başka şehirdeydik biliyordukki emin ellerdeydik doğuma girerken ki heycanımı korkuma asla unutamam doğum sonrası çıkarken eşim beni videoya çekmiş yani kendime bakıp ağladım çocuklar teker teker çıkıyor o zamana kadar 3 erkek olduğunu tam bilmiyorduk biri hep muallaktaydı eşim soruyor cinsiyetleri ne ? doğuma giren ekip doktorlardan biri üçüde erkek baş belası yani diyerek espri yapmış ... onlar benim başımın tatlı belaları :) uyandığımdan sorduğum tek şey doğru söyleyin yaşıyorlarmı eşim ve hemşireler geçrekmi söylüyor yalanmı söylüyor diye o kadar diklkatli baktımki :) inandım gerçek söylüyorlardı üçüde kuvezde gayet sağlıklılardı ama bir müddet kalmaları gerekiyordu biri 1800 1450 1780 kg civarında doğmuşlardı işin en acısı beni en çok acıtan doğar doğmaz görüp kucağıma alamadım onları bir yabancı gibi bilgisayar camından izledim onlar acı çekerken ben kokumla onları saramadım işte o 10 gün çok zordu beni sevindiren ayakta tutan sağlıklarında bir gerileme olmadığıydı doktoruma rica minnet dedimki 10 gün oldu ben bebeklerimi yakından görmek istiyorum diyip yalvardım resmen oda benim halimi anlayarak gözlerime kadar steril örtülerle kapanıp yoğun bakım ünitesine girebildim inanamadım çok küçüklerdi ekranda gördüğüm gibi değillerdi ve ben hayatımda hiç bu kadar minik bebekler görmemiştim. 11. gün 15. 20 . birer birer kucağıma aldım ve artık 25. günün sonunda hepsi benimle birlikteydi detayları yazmak istemedim onları kendime saklıyorum burada çok uzun ve sıkıcı olabilir :)

İlk bebeğimi kucağıma aldığımda gözyaşalrıma hakim olamadım nasıl güzel bir duyguymuş bu ya nasıl tarif edilemez gerçekten yaşanır ve şükrettim halada ediyorum rabbime şükürler olsun rabbim isteyen bütün kadınlara bu duyguyu yaşattın ve hep dua ediyorum ki rabbim bizleri evlatlarımızla sınamasın ..

ne diyebilirim ki... hikayelerinizi okuyunca gözlerim doldu... allahım sağlıkla sıhhatle büyütmenizi nasip etsin... annelik duygusunu herkese nasip etsin...

aaaaaa

konumuz çok gerilere gitmiş,, bende unutmuştum,, nil güzelim senin hikayeni yeni gördüm maşallah sağlıkla, tek başına bu günlere getirdin ya helal olsun sana...

taze üçüz anneleri,, doğum hikayelerinizi burayada kopyalarmısınız,, ben sizin konuyu takip edemediğimde pek okuyamadım...

Rabbim bizlere de sağlıkla doğumlar yapıp hikayelerimizi buraya yazmaya nasip etsin.hepsini okurken sanki o anları ben yaşadım gibi hissettim.bizede dua edin kızlar.bizde evimizde bebek sesleri duyalım.onların kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin.o kadar heyacanlıyım ki şimdiden onları o kadar çok seviyorum ki.

ben sadece onlarla konuşmayı beceremiyorum.karnımı seviyorum.okşuyorum.sanki konuşmadan anlıyorlar beni.ne desem diye düşününce gülümseyerek kalıyorum öyle.hikaye kitabı okuyanlar varmış hamileyken.siz nasıl iletişim kurdunuz kuzularla.ne yapsam onlar daha huzurlu ve mutlu olurlar...

sakin ve stresten uzak olursan, gelecek endişesi içerisine girmezsen, tevekkül edersen onlar daha mutlu olacaktır canım,, inşallah sende sağlıkla kucağına alacaksın,,, bebişlerinle nasıl istersen öyle iletişime geç güzelim, çünkü sen onların annesisin, hayatta en önemli varlıklarısın onların..

Tşkler diğer hikayeleri bekliyoruz :) fazla duygusala kaçmadım onda bile ağlamaktan zor yazdım :))

Bütün üçüz annelerine ve bebeklerine kocaman bir maşallah diyorum. Gerçekten harikasınız:)

yuhhh ne çok yazmışım yazarken bu kadar farketmemiştim :)))

merhaba tria cım doğum hikayeni okudum galiba bursada doğum yapmışsın bizde bursa düşünüyoruz acaba hangi hastanede yaptın yardımcı olurmusun şimdiden teşekkürler....

şuan senle aynı şeyleri yaşıorum ama ben başındayım.. 10. haftadayım ankaradaki takip eden doktorun kim di? İnşaalah sonum seninki gibi olur..

tria resmen idolüm oldunuz.. ben 10. haftadayım kendime doktor bulmam lazım kime gideyim? fikriniz var mı serklaj ne zmn yapılmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…