Allah razı olsun. AminAllah yardımcınız olsun. Benim ikizdi, söylenilen, yazılanlar kadar zor olmadı ama üçüz tecrübesi olan kimseyi tanımıyorum. Mesajınız yukarıda kalsın diye yazıyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sizin rahminizde herhangi bir şekil bozukluğu var mıydıAllah yardımcınız olsun. Benim ikizdi, söylenilen, yazılanlar kadar zor olmadı ama üçüz tecrübesi olan kimseyi tanımıyorum. Mesajınız yukarıda kalsın diye yazıyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Rahmının şeklini falan bilemem öyle kimseye derinden derine muhabbet etmem ama üçüz var çok güzel maşallah sağlıklı doğdular büyüdülerÇevresinde veya kendisi üçüz gebelik geçiren, olumlu olumsuz şeyler yaşayan yok mu lütfen tecrübelerinizi paylaşın birbirimize destek olalım
Böyle şeyler duymaya ihtiyacımız varRahmının şeklini falan bilemem öyle kimseye derinden derine muhabbet etmem ama üçüz var çok güzel maşallah sağlıklı doğdular büyüdüler
Ooooo 9-13 -6-5-7 neler neler ne doğumlar var youtubeden bakınBöyle şeyler duymaya ihtiyacımız var
Hayır yoktu ama yapısı inceydi, en fazla 8,3 falan oluyordu.Sizin rahminizde herhangi bir şekil bozukluğu var mıydı
Merhaba ben geçen haftalarda dördüz gebeydim bir tanesi eksildi şuan üçüz olarak devam ediyorum. Çok fazla doktor prof en azından 1 tanesini alalım veya 2 sini alalım dedi. Kalp atışlarını duyduk pazartesi günü hiçbir sorun gözükmüyor neden insanı bu kadar bunaltiyorlar bilmiyorum ama kadın doğum doktoruna değil de perinatalojiye görünmek gerekiyor bence de önümüzdeki hafta Perşembe randevum var. Sizde isterseniz bı görünün. Benimkilere de çok dediler kalp atışlarını göremezsin senin için riskli bebekler için riskli diye. Başka doktorlarla görüşüyorum hiçbir sorun yok diyorlar. Farklı doktorlardan görüş almak sizin için iyi olabilir. Bu arada Dünya üzerinde tek çoğul gebelik yaşayan bizler değiliz kaç kaç doğuranlar var. İçiniz rahat olsun.Üçüz gebelik yaşayanlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Şu anda 5+3 haftalık üçüzlere hamileyim ve çok korkuyorum. Doktorum bir veya ikisini sonlandırabileceğimizi ama kararın bize ait olduğunu söylüyor. Ne karar vereceğimizi bilmiyoruz her seçimin sonuçları endişe verici. Üç yıl hamile kalamadıktan sonra yumurta takibinin üçüncü ayında hamile kaldım. 19 mm yumurtam oluşmuştu ve arkadan gelen 13 mm iki yumurtam daha vardı. Hepsi birden döllenmiş çok şaşkınız bir yumurtamın geliştiğini düşünmüştük. Üçüzlerin hepsi farklı keselerde. Bir yıl önce çektirdiğim rahim filminde bir doktor rahmimin hafif t şeklinde olduğunu ve bunun düşüğe, erken doğuma sebep olabileceğini söylemişti. Ek olarak rahim filmimi de ekliyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var
Kendi doktorumdan farklı iki perinatolog ile görüştüm. Bir tanesi yine kendi doktorum gibi her şey olabilir tarzında bir yorum yapıp seçim şansını bizlere bıraktı. Diğeri ise sakin olup beklememizi, şu anda bir sorun gözükmediğini bebeklerin rahimde düzgün bir şekilde konumlandığını ve 12. Haftaya kadar mutlaka beklememizi söyledi. 12. Haftada yapılacak ayrıntılı ultrasonda bebeklerin durumuna bakıp ona göre yorum yapacağını, şimdiden ilerisini düşünmeden yaşamamızı önerdi. Bu son doktor biraz daha aklımıza yattı ve yolumuza kendisiyle devam etmeye karar verdik. Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıklı, mutlu bir doğum yaparızMerhaba ben geçen haftalarda dördüz gebeydim bir tanesi eksildi şuan üçüz olarak devam ediyorum. Çok fazla doktor prof en azından 1 tanesini alalım veya 2 sini alalım dedi. Kalp atışlarını duyduk pazartesi günü hiçbir sorun gözükmüyor neden insanı bu kadar bunaltiyorlar bilmiyorum ama kadın doğum doktoruna değil de perinatalojiye görünmek gerekiyor bence de önümüzdeki hafta Perşembe randevum var. Sizde isterseniz bı görünün. Benimkilere de çok dediler kalp atışlarını göremezsin senin için riskli bebekler için riskli diye. Başka doktorlarla görüşüyorum hiçbir sorun yok diyorlar. Farklı doktorlardan görüş almak sizin için iyi olabilir. Bu arada Dünya üzerinde tek çoğul gebelik yaşayan bizler değiliz kaç kaç doğuranlar var. İçiniz rahat olsun.
Bu arada kaçıncı haftada eksildi dördüz gebeliğinizMerhaba ben geçen haftalarda dördüz gebeydim bir tanesi eksildi şuan üçüz olarak devam ediyorum. Çok fazla doktor prof en azından 1 tanesini alalım veya 2 sini alalım dedi. Kalp atışlarını duyduk pazartesi günü hiçbir sorun gözükmüyor neden insanı bu kadar bunaltiyorlar bilmiyorum ama kadın doğum doktoruna değil de perinatalojiye görünmek gerekiyor bence de önümüzdeki hafta Perşembe randevum var. Sizde isterseniz bı görünün. Benimkilere de çok dediler kalp atışlarını göremezsin senin için riskli bebekler için riskli diye. Başka doktorlarla görüşüyorum hiçbir sorun yok diyorlar. Farklı doktorlardan görüş almak sizin için iyi olabilir. Bu arada Dünya üzerinde tek çoğul gebelik yaşayan bizler değiliz kaç kaç doğuranlar var. İçiniz rahat olsun.
İnşallah siz de bebeklerinize sağlıklıca kavuşursunuzOoooo 9-13 -6-5-7 neler neler ne doğumlar var youtubeden bakınbende ikiz bekliyorum
Diğerleri 6 haftalikti ama diğerinden düşük yaptığım gün öğrenince tam bilmiyorum onun haftasınıBu arada kaçıncı haftada eksildi dördüz gebeliğiniz
Çok geçmiş olsunDiğerleri 6 haftalikti ama diğerinden düşük yaptığım gün öğrenince tam bilmiyorum onun haftasını
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Evet biz de daha çok bu fikirdeyiz ancak süreç ne getirir bilemiyoruz bekleyip göreceğiz. Beni en çok korkutan bu rahim şekli ve onunla ilgili de kayda değer bir yorum yapmıyorlarSanırım ben bu kadar beklemeye doktoru dinlemezdim üçüzleri dünyaya getirrdim yani eğer büyük bir sağlık sorunu yoksa,
Kuzenimin doğal yolla üçüzleri oldun tabi doğumun son zamanalrı ağırlıklarından kaynaklı anne zorlanıyordu ama sağlıkla dünyaya geldiler şuan 9yaşındalar maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?