• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ufak bi test :)

Saygu duyarim tlfnda ve sosyal medyada saygi cercevesinde gorusuyoruz demissin ,demek istedigim d.gununu hatirlarsa evet ssni umursuyordur ama sana asik oldugunu gostermez, asla unutmadigim beynime kazilan iki kisinin d.gunleri aklimda ikiside erkek facede cok yazisiriz d.gunlerinide kUtlarum ama ben onlara asik degilim sadece hayatimda umursadigim insanlardan ikisi:):) senin istedigin onun seni umursamasimi yoksa asim olmasimi anlmadimki

benim istedigim bana aşık olması ve yeniden başlamamız bu d. günü bi aracı olur demiştim ama yorumları okuyunca görüyorum ki fazla anlam yüklemişim galiba bilemiyorum kafam çok karışık :/

Yanlış anlama ama eğer senin tüm adımlarına rağmen o ilişikiye evet demeyip seninle ilgileniyorsa ego tatmini yapıyor senin üzerinden.
Bunu farketmemen çok ilginç küçük de değilsin ki.
Ben olsam doğumgünü kutlaması beklemek yerine o adamdan nefret ederdim.
Duygularınla oynuyor resmen!!!

canım aramızdaki ilişkiyi bilmeden çok kesin konuşmuşsun ya. biz ona duygularla oynamak demiyelim de en azından arkadaşlıgımı seviyo ve ondan iletişimini devam ettiriyo bence

Daha ortada fol yok yumurta yok neyin hesabini yapiyorsun :9:
Ya hatirlamaz kutlamazsa ?
Bence beklentiyi yüksek tutma...

aşk işte neler ne saçmalıklar yaptırır insana bi de benim ki gibi kara sevdaysa fenaa :D ama fol da olucak yumurta da olucak inş yakında çok dua ediyorum :D

benim istedigim bana aşık olması ve yeniden başlamamız bu d. günü bi aracı olur demiştim ama yorumları okuyunca görüyorum ki fazla anlam yüklemişim galiba bilemiyorum kafam çok karışık :/

Ozaman soyle yapsan d.gununu bir bekle hatirlarsa zaten buna cok sevineceksin ama aklinda acabalar kalacaj cesaretini topla,at gururu sevgin icun 2dk bir kenara acikca konus ozamn kafanda rahatlar bukadar cok dusunup yipranmazsin, olumsuz yanit alirsan eminin ol daha cabuk unutursun yoksa boyle acaba beni dusunuyormu,seviyormu diye dusunmek kendi kendini yersin ;)♥

Ozaman soyle yapsan d.gununu bir bekle hatirlarsa zaten buna cok sevineceksin ama aklinda acabalar kalacaj cesaretini topla,at gururu sevgin icun 2dk bir kenara acikca konus ozamn kafanda rahatlar bukadar cok dusunup yipranmazsin, olumsuz yanit alirsan eminin ol daha cabuk unutursun yoksa boyle acaba beni dusunuyormu,seviyormu diye dusunmek kendi kendini yersin ;)♥

canım sevdim seni yaa benim kafadansın en azından aşktan ölüp de gurur gurur diye dolaşanlardan degilsin :D evet ben de konuşucam ya kararımı verdim her gün sinir stres öyle gerginim ki bu belirsizlik hayatıma yansıyo beni mahvediyo. nasıl konuşsam ya nasıl etkili olur acaba ben tüm duygularımı tüm çıplaklıgıyla anlatmayı planlıyorum valla ya artık ne olacaksa olsun off sonra hayır derse umudum kalmaz zaten dedigin gibi unutmaya bakarım yoluma bakarım :)

canım sevdim seni yaa benim kafadansın en azından aşktan ölüp de gurur gurur diye dolaşanlardan degilsin :D evet ben de konuşucam ya kararımı verdim her gün sinir stres öyle gerginim ki bu belirsizlik hayatıma yansıyo beni mahvediyo. nasıl konuşsam ya nasıl etkili olur acaba ben tüm duygularımı tüm çıplaklıgıyla anlatmayı planlıyorum valla ya artık ne olacaksa olsun off sonra hayır derse umudum kalmaz zaten dedigin gibi unutmaya bakarım yoluma bakarım :)

Kendin icin yap bunu bence ,buna benzer hikayeler bende yasadim ama ama heo acik oldum icimde bir ask acisi cekmedim ,sende dedigin gibi konus nasil konusmak istersen sonucta asik birisin ve sevdigin insana duygularini en iyi sen anlatirsin olmazsa olmaz gecerrr gider hayat guzel ama olumluda olursa seni dusunemiyorum cok saf guzel mutluluk yasarsin insallahta gonlunce olur ama en onemlisi senin icin hayirlisi olsun♥

dha önce d.gününüzü beraber kutladınız ???

belkı eskı günler aklına gelır ondan arar ...ama bende bu mantıgı anlamam özel günde benı arayan adam bana sıradan gıbı gelır yada barışmak için insanlar nedden özel günlere sıgınırki anlamam ...mesela ayrıldıgım kişi benı d.günümde bayramda aramıştı barışırı dıye arıyor işte sıf bayramı beklemiş ne safya dıyorum madem barışmak istiyor beklemesın arasın dımı ?

Kendin icin yap bunu bence ,buna benzer hikayeler bende yasadim ama ama heo acik oldum icimde bir ask acisi cekmedim ,sende dedigin gibi konus nasil konusmak istersen sonucta asik birisin ve sevdigin insana duygularini en iyi sen anlatirsin olmazsa olmaz gecerrr gider hayat guzel ama olumluda olursa seni dusunemiyorum cok saf guzel mutluluk yasarsin insallahta gonlunce olur ama en onemlisi senin icin hayirlisi olsun♥

işte bu iş olursa dünyanın en mutlu kızı ben olurum :)) sagol iyi dileklerin için canım allah razı olsun.

Kutlasa da fazla önemseme bence.

Zaten ondan sana hayır gelseydi zamanında gelirdi.

aşk işte neler ne saçmalıklar yaptırır insana bi de benim ki gibi kara sevdaysa fenaa :D ama fol da olucak yumurta da olucak inş yakında çok dua ediyorum :D

Cok asigim diyorsun ve saygi duyuyorum
Ama bu saray entrikalarini birak
Durust ve acik ol
Kutlamasini istiyorsan faceini sakin dondurma
Erkekler duz mantiktir
Bu oyunlarda bogulur gider
Direk duygularini belli et
Gerekiyorsa yeniden baris cubugunu sen uzat
Aksi halde dogum gununu aglayarak gecirmene sebep olucaksin
Eski sevgilinde olsa dogum gununun hatirlanmasina cok fazla anlam yukleme

2 yıldır ayrıyız. her doğum günümüzde birbirimizin doğum gününü kutluyoruz

eski eskide kalmıştır hatırlamasın ilerde yeni sevgilimle gezerken beni rahatsız eder sonra..boşverin yaa takılmamak lazım geçmişe

arkadaşlar eski sevgilinizin dogum gününüzü hatırlaması ve kutlaması size ne düşündürür? ama faceden ordan burdan görmicek zaten biliyo olucak ve kutlıcak. bu size ne düşündürür? hala deger verdiginin hayatında önemli bi insan oldugunuzun göstergesi degil mi sizce de?

yakında dogum günüm ve eski erkek arkadaşım dogum günümü kutlarsa sevgisini biraz da olsa göstermiş olucak bana ve ona bi şans vermeyi düşünüyorum . önceden facemi de dondurucam ki ordan görmesin :D sizce deger ölçmek için dogru bi yol mu ben mi yanlış düşünüyorum? çünkü ben umursamadıgım insanların dogum gününü aklımda tutmam ve ezberlemem ama sevdigim insanlarınki aklıma kazılı.
ee hanımlar siz neler düşünüyosunuz bu konuda görüşlerinizi alabilir miyim ?

Manyak mı bu diye düşünürüm :1: çünkü ben evliyim..

Senin açından bakarsam da
Yine de pek parlak bakmam. Ayrılmışsak bi doğum günümü hatırladı diye de barışmam ben.
Facebook'u dondurursun da mail gidiyo , onu napacaksın :1: şu şu arkadaşının doğum günü yaklaşıyo diye hani

Bence sen zaten barışmak istiyosun da doğum günü bahane, adam belki hatırlamayacak bile :6:

Sana"yeterli seviyede" aşık değilse niye hatırlasın ki...bu tür testler bana da çok çocukca geliyor,bence bırak bu çocuklukları hayatına devam et.

Manyak mı bu diye düşünürüm :1: çünkü ben evliyim..

Senin açından bakarsam da
Yine de pek parlak bakmam. Ayrılmışsak bi doğum günümü hatırladı diye de barışmam ben.
Facebook'u dondurursun da mail gidiyo , onu napacaksın :1: şu şu arkadaşının doğum günü yaklaşıyo diye hani

Bence sen zaten barışmak istiyosun da doğum günü bahane, adam belki hatırlamayacak bile :6:

hatırlıcak mı hatırlamıcak mı yakın tarihte görücez evet barışmak istiyorum yani yoksa niye böyle atraksiyonlara girişiyim dimii :)

Sana"yeterli seviyede" aşık değilse niye hatırlasın ki...bu tür testler bana da çok çocukca geliyor,bence bırak bu çocuklukları hayatına devam et.

size göre çocukça olan bana göre degil malesef aynı fikirde degiliz. ayrıca hayatıma önüme bakmayı ben de çok istiyorum ama olmuyo çok sevmeyen anlayamaz benim durumumu

Totem yapiyorsun heralde... gece gunduz arayacak arayacak diyerek:27:

canım aramızdaki ilişkiyi bilmeden çok kesin konuşmuşsun ya. biz ona duygularla oynamak demiyelim de en azından arkadaşlıgımı seviyo ve ondan iletişimini devam ettiriyo bence

Ben senin ilişkini nereden bileyim ki?
Anlattıklarına göre yorum yapıyorum işte.
Aşık olduğun adam senin arkadaşlığını seviyor?
Sen buna inanıyor musun cidden?

Back
X