Ufak bi veda

Yok-olan-ben

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
1
2
1
44
Biliyorum ikinci bir hesap açmak yasak ama ban'ın kalkmasını bekleyecek zamanım yok benim bu hesabı sizlere veda etmek için açtım ( Mune Mune kusura bakma) biliyorum çok kırdım, söylenmemesi gereken sözler yazdım buraya, niye bu kadar saldırganlaştım bilmiyorum. Şunu bilin sadece sizlerde benim canımı çok yaktınız, belki o yüzden bu kadar saldırdım size her neyse özellikle Cui Bono Cui Bono Miyav_su Miyav_su ikiniz hakkınızı helal edin, hoşçakalın...

Biliyorum ikinci bir hesap açmak yasak ama ban'ın kalkmasını bekleyecek zamanım yok benim bu hesabı sizlere veda etmek için açtım ( Mune Mune kusura bakma) biliyorum çok kırdım, söylenmemesi gereken sözler yazdım buraya, niye bu kadar saldırganlaştım bilmiyorum. Şunu bilin sadece sizlerde benim canımı çok yaktınız, belki o yüzden bu kadar saldırdım size her neyse özellikle Cui Bono Cui Bono Miyav_su Miyav_su ikiniz hakkınızı helal edin, hoşçakalın...
Sana soylemistim, yine soyleyeyim, kimse senin canini durduk yere yakmadi, hassas oldugun noktalara saldirmadi, sen millete kendinin bile olmayan konularda sataştın, genelleme yaptin ve tartisma çıkardın, gıcık gıcık seyler soyleyip alay ettin, ustune daha da ileri gidip acitarak uste cikmaya calistin, orda film koptu zaten.. Herkese istedigini soyleyip,"bana kimsenin bi sey demesine tahammulum yok" deme luksune sahip degilsin.. Bu kadar acimasiz olmak sadece sana zarar verir, bunu unutma.. Allah var, yanan, uzulen bi kalbin sebebi olmak inan cok kotu.. Çoğumuz dusunmeden dusuyoruz bu yanlışa..
Neyse, insaAllah anlamissindir.. Hakkin geçmiştir bize belki, biz de kırmış olabiliriz, sen de helal et her sey icin..
Hosca kal..

Bana özelden bel altı vurmaya çalışırken de yazmıştım şimdide yazıyorum insanların geçmişini bırak yaşadığın olayları hep düşünürsen bugünden ve gelecekten asla mutlu olamazsın demiştim birde insanlara İnan herkesi yalancı ,iki yüzlü düşünme yolun açık olsun helal olsun benden yana

Bunun için üyelik mi aldınız :)) Burda herkes kendini cengaver gösteriyor kimse masum değil, sert cümlelere karşıyım ama kendinizi kötü hissetmeniz mantıksız.
:) İnsanlar ne yorumlar yapıyorlar da onlarca kişi beğeniyor o yorumları, hayret ediyorum bazen o yüzden bunun için üyelik kapatmaya gerek yok bence.

Burada yazarken de fazla ciddiye alıp kinlenip saldırıyordun, şu anda ki gidişinde aşırı ciddiye almanla alakalı bir durum.

Özür dileyeceğin çok insan var bence, gereksiz çıkışlarla bilerek can yakıp güldün.

Allah yolunu açık etsin. Umarım gerçek dünyada sağlam temellerin olur ve sanal ortama bel bağlamazsın.

Back
X