• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak bir araba mevzusu...

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya saçma bir fikir de olabilir ama size danışmak istedim.Açılan konulara cevap verirken 100 kere yazmışımdır belki,işe çok zor gelip gidiyorum. Normalde 30-40 dk lık yolum var ama trafik yüzünden sabah akşam toplamda 4 saate yakın zamanım yolda geçiyor bazen daha da fazla,otobüste mahvoluyorum. Her gün arabayla gidip gelirsem de yol parasına yazık etmiş olacağım,giderim bakım ürünlerine harcarım daha iyi :KK16:

Sadede gelirsek, birilerini de arabaya ekleyip yol parasını ortak çıkarmak istiyorum ama sorun orada başlıyor işte. İş yerimden aynı lokasyonda oturduğumuz 2 arkadaşım var sadece,birisi işe 7de 7 buçukta geliyor, ben 8de diğer arkadaş da 9a doğru geliyor.Yani sabah denk gelebilmemiz imkansız.Sadece akşam gelseler de para istenmez,hem de asla öyle bir şey söyleyemem biri çok yakın arkadaşım. Akşamları durakta hergün denk geldiğim 2 kişi var, saatlerimiz,bindiğimiz otobüs filan hep aynı. Özellikle bu arabayla gidip gelme işini kafaya koyduğumdan beri sapık gibi onlara dikkat ediyorum:KK45:Öğrenci akbili kullanıyorlar mı diye dikkat bile ettim,hani "zaten 1 lira basıyoruz gerek yok demesinler" diye:KK53: Hatta birisiyle bizim iş yerinin binasında karşılaştım, 1 senedir bizim üst kattaki şirkette çalışıyormuş ama farketmemişim. Sizce böyle bir şey teklif etmek saçma mı olur? Eşime de danışacağım tabiki,o ne diyecek onu da merak ediyorum. Kendisi bana "Bizim iş yerinin ordaki durakta 2 kız var bizim o tarafta oturuyor, arabayı servis gibi kullansak otobüsle gitmesem" diye başlayan bir cümle kursa "Höst, öyle şey mi olur,otobüsle git" deyip kestirip atarım ama o hep mantıklı yaklaşır. Daha doğrusu bunca yıldır yanlış tanımamışsam kıskansa da içine atıp benim rahatımı düşünür. Bu arabayla gidip gelme konusunda sizin fikirleriniz neler kızlar?

Arabayı servis olarak kullanmak çok mantıksız çünkü, nasılsa para veriyoruz diye bekletirler, sen o gün gitmezsin, başkası o gün gitmez, sorun olur. Kendini servis şöforü gibi hissedersin. Arabayı servis olarak kullanmak onlara öyle sormak yerine aynı güzergahta olan kişilerle küçük bir servis arabasına yazılmak daha iyi. Kafa rahat.

Yillik izin 2016 agustos.Kim ole kim kala ayrica hiç komik degil

Ben komiklik yapmadım, sadece merak ettim yazın ne olacak diye kafama takıldı.
Komikliği yapan sizsiniz.

Yani arabayla giderseniz normalde otobuse verdiginiz ucretin cok cok ustune cikmiyor. Bu rahatlik icin +150 tl vermek cok zorlamaz diye dusunuyorum.
Bir de esiniz tanimadiginiz yabanci iki erkekle gitmenize musade etmezse mantikli yaklasmis olur diye dusunuyorum sizin aksinize.
Ama isyerinden tanidiginiz birileri olursa ayni guzergahta Durumunuzun yoruculugundan yola cikarak kendinize eslik edecek hatta ortak olacak birilerini bulursunuz ins.

aynısı başımıza geldi, en yakın arkadaşımla aram açıldı para mevzusu girince kız servis muamelesi yapmaya başladı kapıda 10dk beklemeler, arabaya afedersiniz öküz gibi davranmalar vs vs vs uzar gider sinir olduğunuzla kalırsınız. benim de iş güzergahımda oturan bi kaç kişi var ancak allah affetsin durakta görsem bile almıyorum. insanlık öldü mü demeyin birini bi kere aldım, ehehhe bende de var araba da çok yakıyo diye gelmiyorum diyince orda bende kayış koptu bi enayi ben miyim dedim, keyfim gıcırında istediğim müzikle yalnz başıma oh mis.

Back
X