En iyisi kiraya verin 2 binlira imiş gayette güzel bir para çektiğiniz krediyi ödersiniz ileride eşiniz emekli olunca sizede ek gelir olur.Oğlunuzun şuan ki oturduğu evin kirasınıda ödemeyin kendileri ödesinler.aynen şurada bile bazı üyeler tarafından, taşlandığıma göre,gelinim çok haklıymış,diyeceğim.
o zaman paralarını kazanıp istedikleri yerde otursunlar gelen kutusu.. yaprağını yerken kıtır kıtır sapına gelince mee değil mi :) ben konu sahibini nasıl suçlu çıkartmaya çalıştığına inanamıyorum.. kadının "oğluma gelinime ev aldım" deme ihtiyacı yok çünkü hali hazırda oğlunun ve gelininin arkasını toplayıp evinin kirasını veriyor zaten.. mesela ben olsam 468464646884684 farklı şekilde lafı yapıştırırdım.. hayır yani gören de gelinin parasıyla konu sahibi kendine ev almış falan sanacak, komik..
Zaten oturuyorlar.
Ben oğluyla gelini de dinlemek isterdim açıkçası. Kirasını veriyorlar ama ille de bizim semtini seçtiğimiz evde oturacaksınız tavırları devam ediyor.
"Avcılar'daki evi beğenmediler"
Olamaz mı?
"Onların istediği semti biz beğenmiyoruz, hiç elit değil"
Olabilir, ama onlar orada yaşamak istiyor.
bizim için ev almayın anne baba, bundan sonra artık rahat yaşayın, gezin tozun demeliydi evladınız. onu ve eşini bu açıdan bencil buldum.aynen şurada bile bazı üyeler tarafından, taşlandığıma göre,gelinim çok haklıymış,diyeceğim.
hayır oturmuyorlar, k.validenin-k.pederin parasıyla geçiniyorlar.. o zaman kazansınlar, paralarıyla boğazdan ev alsınlar, konu sahibi ölümü gör burada oturun demiyor ki.. çok afedersin ama evinin kirasını ödemekten aciz bir adam ile kadının nesini dinleyeceksin? ne diyecek mesela gelin? k.validem istediğim yerden ev almadı mı? :) bende param varsa tırt bir yerden alacağıma gider Sarıyerden alırım, ister oturur ister oturmaz.. ha ama oturursa o evi oğluma almış olurum, oturmazsa o ev gelecekte oğluma kalacak ev olur..
vallahi konu nerelerden nerelere geldi,ben gelinime ve alilesine ayıp mı etmişim diye konu açtım.konu evin yerine ve niye tapusunun onların üzerine olmadığına geldi.Ayni sey degil. Siz gordugum kadariyla 40 yasindasiniz, 2 de cocugunuz var.
çoooook haklısınız.hunter7 bütün bunlar neden oluyor biliyor musunuz?
Oğlunuz yokluk görmemiş,borç içinde yüzmemiş,maddi sıkıntıya girmemiş.Evlenirken eşyaları ,düğünü hep eşiniz yapmış,hiçbir zorluk çekmemiş.Siz belki geçmişte çektiniz,evladım çekmesin istemişsiniz ama yokluk görmeyince varlığın değeri bilinmiyor.Şu an kirada olan birine kp ev alsa ,istemediği bir yer bile olsa ,ek gelir diye kimbilir ne kadar sevinir?
"Pazarici olmazsa begenmem tavri"ni irdelemek istiyorum.
Bildiğim kadarıyla konu sahibinin eşi oğluna ev alacağını söylemiş. Oğlunu evlendirirken. Yanlışsam düzeltin.
Şimdi ben evleniyorum ve eşimin babası diyor ki ev alacağım. BİZ de eşimle 2 yetişkin olarak Pazariçi denen yerde oturmak istiyoruz. O zaman eşim ailesine rica eder, oradan alma imkanları varsa alınır. Ha yoksa da kimsenin boğazına yapışmayız. Ya da istemiyor olabilirler (ki bu konuda bu sözkonusu, çünkü alınan ev daha pahalı, alamıyorlar değil), o zaman da kalkıp "biz oğlumuza ev aldık" dememeliler.
Eşimin hiç bir tasarrufu yoksa o evde, kirasını alamayacaksa, satamayacaksa o ev eşimin değildir. Beğenmem değil. Sadece isteklerime saygı gösterin tavrıdır bu.
Anlatabiliyor muyum?
Zaten kişilerin kendilerine aldıkları evler ölünce çocuklarına kalacağı için ona aldık denemez.
Sadece 1+1 evin kirasını verdiler diye mi kv ve kp'in parasıyla geçiniyorlar???
Katılmıyorum.
Kendi evlerinin kirasını ödemeye muktedirler belki ama anne baba ısrar ediyorsa ne olacak? O yüzden dinlemek istedim.
maalesef ki...Hunter abla gördüğün gibi seven yine yaramıyor
durumu var.
Bu yaşta borca harca girmişsiniz
Neden çocuklarıma 2 değil 3 ev kalsın diye..
Hala kendilerine almışlar çocuklara almış olmuyorlar
diyenler var.
Gelininde yarın öbür gün
sanki bize mi aldılar, kendilerine almışlar
sağda solda oğluma aldık diye konuşuyorlar
dediğini duyarsan şaşırma, üzülme olur mu.
Olursa
Kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz olacak.
maalesef ki...
ısrarla her ihtimali göz önünde bulunduracağım diyorsunbence hunter7 gelini rehin almış, oğluna şantaj yapmış bile olabilir kiralarını ödemek için.. çünkü bu kadar psikopatlar evet gelen kutusu bak bu açıdan bakınca kesinlikle gelin haklı
bakın gelinim çalışıyor ama babasının ev kredisini ödüyor ki banane zaten ödesin.evine katkısı yok yani.oğlumun maaşıyla geçiniyorlar,faturalar,yeme içme,bu da gayet doğal.ama kiralarını şu durumda ödeyemezler,öderlerse de ,gezmekten,giyim kuşamdan geri kalırlar.bunu da istemiiyorlar.yani kiranın ödenmesinden gayette memnunlar.biz de ödüyoruz diye,kimsenin başına kalkmıyoruz.sıkıntı yok yani,seve seve ödüyoruz.Sadece 1+1 evin kirasını verdiler diye mi kv ve kp'in parasıyla geçiniyorlar???
Katılmıyorum.
Kendi evlerinin kirasını ödemeye muktedirler belki ama anne baba ısrar ediyorsa ne olacak? O yüzden dinlemek istedim.
Ekleme: Adam ev alacagim demis almis. Nereden isterseniz alacagim dememis. Babam bana sana araba alacagim dedi, Porsche istedim Ford aldi diyelim, almamis mi sayiliyor? 10 sene sonra kesin olarak kullanacagim Ford bile alsa almis sayiliyor. Babam kendine harcayabilecegi para ile bana yatirim yapiyor 60 yasinda cunku. Tek cocugu da benim.
bakın gelinim ça
bakın gelinim çalışıyor ama babasının ev kredisini ödüyor ki banane zaten ödesin.evine katkısı yok yani.oğlumun maaşıyla geçiniyorlar,faturalar,yeme içme,bu da gayet doğal.ama kiralarını şu durumda ödeyemezler,öderlerse de ,gezmekten,giyim kuşamdan geri kalırlar.bunu da istemiiyorlar.yani kiranın ödenmesinden gayette memnunlar.biz de ödüyoruz diye,kimsenin başına kalkmıyoruz.sıkıntı yok yani,seve seve ödüyoruz.
"gelin de oğlum da aslında oturdukları semti beğendiklerinden değil de ablalarına yakın diye orayı istiyorlardı."
Bakın bu konu sahibinin yazdığı
Yani demek istiyor ki;
Benim oğlum da gelinim de nerede yaşamak istediklerini bilemezler. Buna kendi başlarına karar veremezler.
Beğenmedikleri semtte otururlar.
Ben burada 2 yetişkinin fikirlerine saygı duymayan bir insan görüyorum sadece
"gelin de oğlum da aslında oturdukları semti beğendiklerinden değil de ablalarına yakın diye orayı istiyorlardı."
Bakın bu konu sahibinin yazdığı
Yani demek istiyor ki;
Benim oğlum da gelinim de nerede yaşamak istediklerini bilemezler. Buna kendi başlarına karar veremezler.
Beğenmedikleri semtte otururlar.
Ben burada 2 yetişkinin fikirlerine saygı duymayan bir insan görüyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?