ufak bir kriz

Tabiki seviyorum ama kendi çocuğun gibi sevemezsin hiç bir zaman..

Yani, dimi aksi ifadeler sırıtıyo zaten, seni de evladım gibi seviyorum lafının cüretkar isteklere ya da emrivakilere zemin olsun söylendiğini düşünüyorum, sen de evladım gibisin temizliğime gelebilirsin, çünkü neden olmasın

Yani biraz abes kaçıyor,seversin ama kendi çocuğun gibi olamaz.
Temizlik mi dedin rüyada bile göremez..

Hunter abla kirayı kendinize yada babanıza harcasanız çok daha makbule geçer.Tutarsınız bir kadın hergün gelir babanızın yemeğini yapar,çamaşırını yıkar,evini süpürür oda rahat rahat oturup keyfine bakar.

Zaten hayırlı bir evlatsınız ama aklıma bu geldi.Paranız boşa gitmemiş olur.

Abla bana düşen evleri hayır kurumuna bağışlayacağım diyorsun ama sana 1 ev bile kalmıyor. Size 1/4, oğlunuza 3/4 mal kalır. Eşinizin adına 4 ev olmadığı için 1 ev bile kalmıyor. Eski konularınızda da söylemiştim. Evlerden birini kendi adınıza yaptırmanız ilerde oğlunuzun ve gelininizin insafına kalmamanız için iyi olur. Ama eşiniz çok inatçı gözüküyor. Bunu da kabul eder mi bilmem.

Konuyu epey okudum da burdaki üyeler niye bu kadar üstünüze geldiler anlayamadım doğrusu.
Bence oğlunuzun sizi davet ediyorlar demesinde bi sakınca yok, herkes aynı incelikte olmuyor malesef. Ama gelininizin size kırılması çok saçma. Yılda bir kez olan bir fuardan bahsediyoruz, haftaya da gidebileceğiniz biyer olsa hadi neyse.
Bence onun kırıldığından habersiz gibi davranın ileriki davranışına göre çeker konuşursunuz problem nedir diye. Böylece oğlunuzu arada şamar oğlanına çevirmezsiniz.

işte gücenmişim demek ki,bu sabah kendimi sorgularken buldum.gelinimin sosyal medyaya koyduğu,kendi ailesiyle ve oğlumla gittiği kahvaltıya,biraz kıskançlık,biraz gıptayla baktım. o yüzden mükemmel kayınvalide değilmişim,ben de kıskanabiliyormuşum diye düşündüm.

Sizin yazdığınız bir mesaj bu
6 Ağustos 2016

Haftasonu gitmeme konusunda haklısınız bence sonuçta gelininizin ailesi arayıp davet etmeliydi bence ki zaten mazeretiniz varmış ne olduğu önemli değil önceden bir plan yapılmışsa bu bir mazerettir.
Ev alma konusunda bilmiyorum tavır yapıyommu gelininiz ama evi siz almış bile olsanız onların istediği yerde olmalıydı çünkü orada yaşayacak olan onlar

Bir de gelin alınca deniliyor ki ,mesela 2 evladı varsa 3 evladım oldu deniliyor.Ama damatlarda bu sözü çok nadir duyuyoruz.Halbuki çoğu damat ,gelinden daha iyi davranıyor kv ye.
O niye biliyor musun. :d gelin alma kavramı var, damat alma kavramı yok. :d

Ben gelininiz olmaya talibim.

Ben olsaydim aaa bende geleyim fuara sizinle, cikistada Baliklari ben ismarliyorum derdim.
Kitap fuarina giden Kv Kp candir yaaa

Adam bir hata etmiş işyerine yakın evi oğlunun üzerine yapmış.Ev oğlanın üstüne diyede kızın edepsiz ablası siz oradan çıkın kardeşim yerleşsin deme cüretini göstermiş.Hunter ablalarda Avcılardaki eve taşınacaklarmış.Yanında evi varken hergün o kadar yol gidip gelecekmiş amca

Düşünün ne kadar küstah ve acımasız insanlar olduklarını. Yarında Allah geçinden versin eşi vefat ettiğinde kızın ailesi Hunter ablaya bu evden çık derlerse şaşırmam.Bir ev oğlunun üstüne bir evde babanın adına.Ben olsam oğlanın üstüne olan evi kendi üstüme yaparım.Zaten parasını ödeyen kocam.

Sizin gibi bir ailede gelin olmak için neler vermezdim diyorum
Bu lanet dünyanın kanunu işte her iyiye bir kötü düşer

Aynı şekilde düşünüyorum. Hunter ablanın oğlunu da pasif ve evlilik ve kendi sorumluluğunu alamamış biri olarak görüyorum. İlerisi için tehlikeli. Gerçi oğlunun böyle olmasını da babasının baskın karakterine veriyorum. Baksana otursunlar diye aldıkları evi bile baba kendi zevkine keyfine göre alıyor. Ama kesinlikle oğlu o evin tapusunu annesine babasına geri vermez. :) En iyi çözüm eşindeki evlerden birini üstüne almak olur hunter ablanın.

konu sahibini çok haklı buluyorum. ortada bir tane ev yok ki tam 3 tane ev var. fatih,avcılar, şimdi de bu yeni alınan. ki üstelik biri zaten oğlunun üstüne. tapu oğlanın üstüne değil diyen hangi mantıkla diyor? ee oğlu bu evi satacağım dese tapu da onun üstüne buyursun satsın. geçer öbür eve oturur konu sahibi. zaten ortada oğlu ve gelini üzerine bi ev var hali hazırda. avcılarda alınmış beğenilmemiş, bu yeni ev alınmış burun kıvırılmış. e bir de tapusu üzerine olan ev var?? daha kaç ev alınacak böyle??? ve tüm bunların üstüne kirası ödeniyor hanfendinin, niye babasına kredi ödüyor!!! yok öle bi dünya arkadaşlar, bu durumda bu kadın ben bu evi beğenmedim deme lüksüne sahip değil... o kadar da değil. ama niye oluyor bunlar çünkü konu sahibi maddi manevi açmış muslukları. canları sıkıldığı yerde cam açmış. olmaz böle hunter abla. çok sinirlendim gelinine. diğer konuya gelince de, ortada davet yok bişey yok. "bir haftasonu" şeklinde konuşulmuş plansız bir konuşma var sadece. o yüzden kitap fuarında iyi eğlenceler size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…