- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
Tabiki seviyorum ama kendi çocuğun gibi sevemezsin hiç bir zaman..
Yani, dimi aksi ifadeler sırıtıyo zaten, seni de evladım gibi seviyorum lafının cüretkar isteklere ya da emrivakilere zemin olsun söylendiğini düşünüyorum, sen de evladım gibisin temizliğime gelebilirsin, çünkü neden olmasın
yooo siz bakış açısını atlayıp,benim ailesini
incittiniz ama.eleştirirken,onları kıskanıyor,çekemiyor demek başka,konulara objektif bakmak başka şey.benimle aynı fikirde olacaksınız diye açmadım bu konuyu.karşı fikirlere her zaman açığım.ama fikirlerinizi açıklarken ki uslubunuz kırıcı.
çocuklar konusunda yanlış yapıyorsunuz diyen insanlara saygı duyuyorum.çünkü buraya bu konuyu açmışsam,eleştiriye de açığım demektir.benim göremediğim hatalarımı bana göstersinler diyedir.ama siz direkt ,dünürlerimi kıskandığımı,çekemediğimi yazarak hangi ,gerekçelere dayandınız anlamadım.
sevgiler.
Benim dünür bana dediki kızım için..
O kadar çok seviyorum ki içime sokasım geliyor dedi..
Dedim ki kendime dur hanım sakin ol sinirlenme ..
Evet sevsin ama içine de sokmasın yani,burada ben varım ben sokarım ancak..
Baş hunii kim acaba
Üstteki şu mesaj olmasa ofiş diyecektim ama önce sen sonra ofiş
Sen gelin alma cadı kaynana.damadını kızın gıbı sevıyormusun veyahut yegenınden daha cok sevıyormusun
zıra ben gelın m elın sevemem gıbı gelıyor da
Üstteki şu mesaj olmasa ofiş diyecektim ama önce sen sonra ofiş
O niye biliyor musun. :d gelin alma kavramı var, damat alma kavramı yok. :dBir de gelin alınca deniliyor ki ,mesela 2 evladı varsa 3 evladım oldu deniliyor.Ama damatlarda bu sözü çok nadir duyuyoruz.Halbuki çoğu damat ,gelinden daha iyi davranıyor kv ye.
Abla bana düşen evleri hayır kurumuna bağışlayacağım diyorsun ama sana 1 ev bile kalmıyor. Size 1/4, oğlunuza 3/4 mal kalır. Eşinizin adına 4 ev olmadığı için 1 ev bile kalmıyor. Eski konularınızda da söylemiştim. Evlerden birini kendi adınıza yaptırmanız ilerde oğlunuzun ve gelininizin insafına kalmamanız için iyi olur. Ama eşiniz çok inatçı gözüküyor. Bunu da kabul eder mi bilmem.
Sen gul gül 20 sene sonra görürüm ben seniya sana hala gülüyorum yaaa
Aynı şekilde düşünüyorum. Hunter ablanın oğlunu da pasif ve evlilik ve kendi sorumluluğunu alamamış biri olarak görüyorum. İlerisi için tehlikeli. Gerçi oğlunun böyle olmasını da babasının baskın karakterine veriyorum. Baksana otursunlar diye aldıkları evi bile baba kendi zevkine keyfine göre alıyor. Ama kesinlikle oğlu o evin tapusunu annesine babasına geri vermez. :) En iyi çözüm eşindeki evlerden birini üstüne almak olur hunter ablanın.Adam bir hata etmiş işyerine yakın evi oğlunun üzerine yapmış.Ev oğlanın üstüne diyede kızın edepsiz ablası siz oradan çıkın kardeşim yerleşsin deme cüretini göstermiş.Hunter ablalarda Avcılardaki eve taşınacaklarmış.Yanında evi varken hergün o kadar yol gidip gelecekmiş amca
Düşünün ne kadar küstah ve acımasız insanlar olduklarını. Yarında Allah geçinden versin eşi vefat ettiğinde kızın ailesi Hunter ablaya bu evden çık derlerse şaşırmam.Bir ev oğlunun üstüne bir evde babanın adına.Ben olsam oğlanın üstüne olan evi kendi üstüme yaparım.Zaten parasını ödeyen kocam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?