ufak bir kriz

Ben sarma sarip damadimi cagirayim en iyisi.

Benim erkek kardesim yok. Annem damatlarini (ozellikle esimi) cok sever. (Bu duruma gicik oluyorum ya neyse) Gelin sevmezse durumu damattan kurtaririz bari

Bir urperti hissettim Mune mi geliyor ne

Ben sarma sarip damadimi cagirayim en iyisi.

Benim erkek kardesim yok. Annem damatlarini (ozellikle esimi) cok sever. (Bu duruma gicik oluyorum ya neyse) Gelin sevmezse durumu damattan kurtaririz bari

Bir urperti hissettim Mune mi geliyor ne

Bizimkide benden tatlı istiyor gelince..
Değişik yemek yaptığım zamanda çok hoşuna gidiyor keratanın..

Herşeye karışmayacaksın.
Habersiz gitmeyeceksin.,
Oğluşum sarma sardım gelin demeyeceksin
Daha oturun karpuz kesecektik demeyeceksin..
Ben de hepsi var.Herşeye karışır.
Şimdi bile kapıya vurdu,bugün pazar,bana bunları al diye sipariş verdi
Bak Allah için sarma yemeye çağırmaz.Sarma sarınca bana da getir der,götürürüm
Karpuzu da çok sever,ortak istemez kendine

ciddiyim 4 kere falan okudum o derece yandı bende devreler

Karışan tipler fena işte,işin şakası tabi sarmada sararlar gidilir..

Damatlar harbiden daha çok seviliyo yaa annem çekiniyo da aynı zamanda, akşam ben 5.30da evde oluyorum, annen 6da gelir baba en fazla 7 çeyreğe kadar oturur buçukta eşim geliyo diye, kv bana uzun uzun anlatır mesela x şunu sever şunu ister diye ama annem eşime diyemez, ataerkil toplum mu yoksa annemin fıtratımı bilemedim

Kız anneleri genelde öyledir,kızlarına sorarlar neyi sevip sevmediğini.
Haaa ben arada sorarım yemek konusunda ne seversin diye..

Bir de gelin alınca deniliyor ki ,mesela 2 evladı varsa 3 evladım oldu deniliyor.Ama damatlarda bu sözü çok nadir duyuyoruz.Halbuki çoğu damat ,gelinden daha iyi davranıyor kv ye.

Tamam denir ama kendi çocuğu gibi olamaz bence,sevende çoktur bunu kabul ederim.
Bizimkide öyle ağzından bir anne çıkar devamı gelir..
Hani oradaydımya ne zaman geleceksin dedi tarih bile ayarlıyor kendince,en yakın zaman olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…