- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Senin gittigin yol yol degil gibi geldi suan. Gelinim beni kapiya koyacak a dostlar
Ben sarma sarip damadimi cagirayim en iyisi.
Benim erkek kardesim yok. Annem damatlarini (ozellikle esimi) cok sever. (Bu duruma gicik oluyorum ya neyse) Gelin sevmezse durumu damattan kurtaririz bari
Bir urperti hissettim Mune mi geliyor ne
Ben de hepsi var.Herşeye karışır.Herşeye karışmayacaksın.
Habersiz gitmeyeceksin.,
Oğluşum sarma sardım gelin demeyeceksin
Daha oturun karpuz kesecektik demeyeceksin..
Sonradan anlaştılarsa iş farklılaşır. Ben baştan belli olduğu üzerine yapıyorum yorumumu. Ki evlenecek yaşa gelmiş iki kişinin, ekstrem durumlar haricinde, kendi sorumluluklarını alabilmeleri, alamıyorlarsa da alana kadar beklemeleri gerekir.
Ben surat yapmasını, kayınpederinin kahvaltı masasında emrivaki yapmasından ötürü olduğunu düşünüyorum. Yapmaması gerekirdi haklısın, ama beklemediği anda beklemediği bir haber olarak aldıysa anlık tepki vermiştir. Eğer sonradan bunun lafını etmiyorsa veya buna bozulup takılmıyorsa haberi aldığında suratının düşmesi olabilir. Olmasaydı iyiydi, ama olmuş.
Yerleşecekse surat yapmaması konusunda evet hemfikirim. Ama işte bunun da istemediği bir semtte yaşayacak olmasından olduğunu düşünüyorum. Sonuçta mantıklı olan, daha büyük ve iyi bir ev varken onda yaşamak; ama bu hoşuna gitmesini gerektirmiyor. Bazen hoşumuza gitmese de mantıklı olanı yapıyoruz ama eğlenmesi anlamına gelmiyor.
İdeali tabii ki eğer hiç istemiyorsa kendi kirasını verip istediği yerde oturması, o zaman kimseye laf düşmez. Ama kendi kirasını vermeme imkanını da ona hunter sunmuş. Yani olay başında çapraşık olduğu için iyice karşılıyor böyle
Erkek anası olarak bundan 20 sene sonra forumda okuruz artık gelinini cute
Ben de hepsi var.Herşeye karışır.
Şimdi bile kapıya vurdu,bugün pazar,bana bunları al diye sipariş verdi
Bak Allah için sarma yemeye çalışmaz.Sarma sarınca bana da getir der,götürürüm
Karpuzu da çok sever,ortak istemez kendine
Senin gittigin yol yol degil gibi geldi suan. Gelinim beni kapiya koyacak a dostlar
ya sana hala gülüyorum yaaa
damadını kızın gıbı sevıyormusun veyahut yegenınden daha cok sevıyormusunBaş hunii kim acaba
bizde toplanır darbe yaparız diyesim geliyor sürekli, yok benim yolum yol değil aha polis geldi eve
damadını kızın gıbı sevıyormusun veyahut yegenınden daha cok sevıyormusun
zıra ben gelın m elın sevemem gıbı gelıyor da
ya konunun başından beri astı kesti biçti
baktı durum ciddi takacaksın peşine
geri vitesÇok tatlı yaaa
Damatlar harbiden daha çok seviliyo yaa annem çekiniyo da aynı zamanda, akşam ben 5.30da evde oluyorum, annen 6da gelir baba en fazla 7 çeyreğe kadar oturur buçukta eşim geliyo diye, kv bana uzun uzun anlatır mesela x şunu sever şunu ister diye ama annem eşime diyemez, ataerkil toplum mu yoksa annemin fıtratımı bilemedim
Bir de gelin alınca deniliyor ki ,mesela 2 evladı varsa 3 evladım oldu deniliyor.Ama damatlarda bu sözü çok nadir duyuyoruz.Halbuki çoğu damat ,gelinden daha iyi davranıyor kv ye.Tabiki seviyorum ama kendi çocuğun gibi sevemezsin hiç bir zaman..
aman yok ne olur ne olmaz ortada kalmayınben redkit gibi kendi kendime takılacam
Bir de gelin alınca deniliyor ki ,mesela 2 evladı varsa 3 evladım oldu deniliyor.Ama damatlarda bu sözü çok nadir duyuyoruz.Halbuki çoğu damat ,gelinden daha iyi davranıyor kv ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?