Arkadaşlar buraya sık konu açmak istemem ama bunu çekndigim ve yanlış anlamış olabilecegimden dolayi bir size sorabilirim. Ben bugün siteden çıktım evin az ilerisinde bir oyun merkezi var oranın terasına çıktım iki sandalye koymuşlar bir de küllük koymuşlar oraya. oturdum sandalyelerden birine sonra yanima duzgun giyimli bir adam geldi oturdu. (ben bu kisiyi sitedede gordum sanirim ayni sitede oturuyoruz) adam musade isteyerek oturdu ben de baska sandalye olmadigi icin kafamla onay verdim. Sonra adam ismimi sordu bende ne alaka ne gerek var diye sert çıkıştım.( boyle durumlara hic alisik bir insan degilim baya sesim titredi) sonra ayaga kalkip terasın obur ucuna gittim. O da "rahatsız ettim ozur dilerim vs." dedi kalkti sigarasini içip gitti. Arkadaslar açıkçası dikkat çeken birisi degilim yani boyle bi durum cok nadir başıma geliyor adam baska bir maksatla mi adimi sorduda ayip mi ettim diye dusunuyorum. Siz olsaniz nasil davranirdiniz? Bir de ben bu kişiyle site içerisinde karşılaşırsam çok utanırım