kaşık sokma meselesine hiç değinilmemiş gibi sanki,ben mi yanlış anladım acaba?
eğer deinilmediyse ya direk söyleyebilirsin bu konuyu,ya da başkasının üzerinden harcanarak böyle şeylerden hiç hoşlanmadığını filan anlatabilirsin bence..zaten kayınvalideler bozulmaya yer arar,bu da uygun bi bahane olmuş işte..yani eşin söyleyince daha çok bozulmuş muhtemelen..oğlumu şişiriyo bu gelin diye düşünülür bölye durumlarda çünkü..
canım öncelikle her hafta sonu niye gidiyorsunuz ki,bizim bir hafta sonumuz oluyor onuda evimizde birlikte geçiriyoruz eşimle,çok alıştırmam ben öyle her hafta her hafta neyse ..
yemek konusunda bak bende çok titizim ve sevmem böyle şeyleri..
kesinlikle aman şu kırılmasın küsmesin kızmasın diyede susmam bu konuda
karşımdaki kim olursa olsun içime sinmeyen,hoşuma gitmeyen hiçbir şeyi yemem kimsede yediremez
bak benim kayınvalidemi salatayı yaparken bir ara yeşillikleri çok iyi yıkamadığını gördüm
aldım elime ben yıkadım,ben iyice yıkanmadan yapmam yemem dedim.
her gittiğimde bana salatayı sen yapsana der.
mesela fırında bişey yapar ortaya koyar,kayınpeder hemen elini atar..
bunuda dedim aa ben yiyemem öyle dedim.
artık ilk başta benim tabağıma koyar kaynanam ne yemeği olursa
yani alıştılar şimdi.
şimdi senin yapacak bişeyyin yokki,eşin zaten söylemiş gerekeni bence hiçbişey yapma gittiğinde onları kırmadan ben bundan rahatsız oluyorum dersin olur biter
aramazsa aramasın senin bir suçun yokki.
bence eşlerimizin aileleri ile ilişkilerimizde mutlaka bir mesafe sınır olmalı hep bundan yanayım
seni oldugu gibi kabul etmelerı lazım. hıç alttan alma canım. ayrıca yemekleri bu şekılde tatmaları çok mıde bulandırıcı. senın tıtız oldugunu bılsınler ve ona göre davransılar. ayrıca her hafta göruşmek de neyın nesi. özleyınce gıdersınız, özleyınce cagırsınlar, hiç birşey olmamış gıbı davran sakın alttan alma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?