Iste kınamakta istemiyorum yarin bigun cocugum olucak Allah korusun. Ama iste simdi yuzune her baktigimda aklima gelicekbenim durumum çocukluğumda yaşadığım çok büyük bir travma yüzünden başlamıştı.
belki o kadın da öyledir ve atlatamamıştır.
yine de toplum içinde iğrenç bi durum.
Iyi valla bırakmissiniz.. Ay aman aman elinizi atmayın nolurr. Dimi belki bildigimizi anlasa dikkatli olur utanma duygusu yerine gelir
Ay yok ne yemesi bisey verse bile ucundan tutacagim kesin . iste onun icin basit bir durumki yadırgamıyor kendisini. Ama bi sekilde bi ara laf söyliymde bilsin bida yaparsa 2 kez dusunsungene de elinden bişey yemeyin
Yoo hayir oyle birsey demiycem ? Yaptiginizin farkindamisiniz diycem hic yoktansa gördugumuzu bilir utanırda birdaha ulu orta yerde yapmaz.Daha neler yahu 35 yaşındaki kadına sümüğünü yiyorsun bu yanlış bir şey seni doktora götüreyim mi diyeceksinsana ne istediğini yesin gördüğünüzde kafanızı çevirin bakmayın ne yapabilirsiniz başka
Zaten önümüzdeki hafta yavas yavas laf atıcam. Anlasınki yapcaksada gizli saklı yapsın yaniUfak tefek şaka yollu kendisini uyarın derim. Oldukça mide bulandırıcı.
Bu sitede de neler okudum ya
Dişlerini bornoza silenmi dersin, g.cını kaşıyıp koklayan koca mı dersin, klozet kapağına işeyen kayınpeder mi dersin şimdide sumuk yiyen muhasebeci....
Bu toplum nereye gidiyor
Napalım hayatın gerçeklerihaykırdım iş yerinde sesim yankılandı
ayrıca o kocaya kocaman biiir
Iste bende bilemedim sizlere sorayım dedim de karar verdim. Birdaha gördüğümde lafımı esirgemiycem.. Göremesemde bir sekilde laf atarak gördügümü bilmesini saglayarak laflar atıcamay valla bilemedim o anda ne yapılır ne söylenirr
çok iğrenç bir durumm valla...
Ben de duymadım bizzat bu sitede okudumyok canım daha nelerrr ben bunları hiç
duymadımm ama :) iğrençççççççççççççç
Bu sitede de neler okudum ya
Dişlerini bornoza silenmi dersin, g.cını kaşıyıp koklayan koca mı dersin, klozet kapağına işeyen kayınpeder mi dersin şimdide sumuk yiyen muhasebeci....
Bu toplum nereye gidiyor
Iste bu tür seyler cocukluktan geliyor demekki..Midem kalktı yemin ederim.
Bazılarının bebeklikten kalan alışkanlığı o geçmez
Valla bilmedigimiz ne gercekler varmis..Napalım hayatın gerçekleri
Ay onu demin biri daha dedi vallaablamın bu konuyla ilgili igrenç ve aramızda kalıplasmıs bi esprisi var aklıma o geldi
sevmedıgım bı yemek oldugunda "sen agzının tadını bılsen burnunun mokunu yersın" der
senın muhasebeci hanım agzının tadını ıyı bılıyo demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?