- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Keşke herkes sizin gibi güzel yorumlar yapsaİşiniz yok, evliliğiniz yok belki ama tutunma gayretiniz olsun bu hayata. Umudunuz olsun.
Mutluyken herkes doluşur etrafınıza, mutsuzken kaçarlar. Yaydığınız enerjinizi değiştirmekle başlayın, sizi de bekleyen güzel şeyler vardır elbet
halsızlık ediyorsunuz. Sevgililerim oluyordu dedikten sonra hayatında bir erkeğin olmasını isteyen birine koca meraklısı demek saçma duruyorYorumlar zoruna gidiyorsa konu açmayacaksın. Her eleştiriye beddua ile karşılık veriyorsan da bu halde olmana şaşırmamalı :) Böyle devam, bravo
Hayatımın anlamı bir erkekle evlenmek değildi. Fark orada.halsızlık ediyorsunuz. Sevgililerim oluyordu dedikten sonra hayatında bir erkeğin olmasını isteyen birine koca meraklısı demek saçma duruyor
Yahu evlenme demedim, onu diyenler başkaları! Mutlu olmak için tek kriterin evlilik olmasın dedim. Anlamıyor musunuz?Hah iste burasi bir forum herkes derdini paylasiyor senin gibiler evlenme desin diye degil.
Avukatligina soyundum cunku ben de evliyim ve boyle konular acildikca yok acizmisin yok evlenme denmesini tasvip etmiyorum. Madem konu sahibinde anormallik var bunu yazanlar bosanip gelsin yazsin oyle inansin konu sahibi de.
Hayatın anlamı değil de anlamlarından biri olarak görüyor işte. Yalnızlık çekiyor belli ki. İnsanın fıtratında varHayatımın anlamı bir erkekle evlenmek değildi. Fark orada.
Hepsi var ama hepsi kötü hepsi zarar verdi hepsi düşman hepsi sevgisiz... bir siz mi iyisiniz diye sorarsanız evet ben iyiyim.. zaten en azından aile akraba vb olsun yüzüm gülseydi bukadar takıntı yapmazdım
Herşeyin hayırlısı ne umutlarla evlenip mutsuz olan insanlarla dolu memleket...Allah kadir kıymet bilecek en hayırlı ömurluk adayı tez zamanda nasip etsin.pirincin içinde pirinç gibi görünen taş misali insanlardan korusun alllah.Yok aday yok incinmekse sorun değil daha nekadar incinebilirim daha kötülerini duydum dert etmeyin
Bu kadar koca meraklısı olmayın. Mutlu olmak için tek eksiğiniz "koca" mı yani????
Tamam istesin de yaa öyle bir adamla evlenmesi hayırlı değilse?Hayır yaaaa hayırlısını istemesin. Onun ne olacagi belli değil çünküyukardaki arkadaşın dedigi gibi 21 gun kodlama yapsin ve beyni dusunceleri bedeni o frekansa girsin .
Misal zengin yakışıklı sadık iyi niyetli dinine düşkün ahlaklı birini istiyor
Bunu tekrarlasın
Konu sahibi bunu yap sonra bana geri dön
Hayirlisi falan deme hic bise icin.
Merhaba. Herkesin hayat tecrübesi,penceresi farklı. Kimi maddiyatla, işiyle sınanmıştır ve en önemli meziyetin kendi ayakları üzerinde durmanın olduğunu anlamıştır. O yönde telkinler verir.Keşke herkes sizin gibi güzel yorumlar yapsa
Mutluluğu şartlara baglayan insanların cok cabuk çöktüğünü gördüm.
Hem de bir kere değil..
Bir arkadaşımla görüştüm bugün, 2 yıl çocuk için uğraştılar. Her gün ağlar, kendini paralardı, anne olduğunda ışıl ışıl bir kadın olacaginin hayalini kurardı. Ah bir çocuğu olsaydı, nasıl da mutlu olacaktı.
Sonuç, çocuğu oldu. Üstelik sağlıklı ve dünyalar güzeli. Ama bizimkine zor geldi annelik, lohusaliktan başladı, 34 günlük bebeğe bakamıyorum ben, annem baksın diyip ise gitti.
Bu sefer vicdan azabı yakasını bırakmadı.
Bir şey veremeyeceği bir çocuk dünyaya getirmişti.
Sadece yeterki dünyaya gelsin kısmına odakliydi.
Aynı hikayenin bir yeterki atanayım bir de yeterki evleneyim versiyonu iki arkadaşım daha var.
Hayatta bir şeyleri isterken altını dolduracak gücümüz varsa diye istemeliyiz.
En basiti, yazmissiniz eltiyle kayinla mi evleniyorsun sanki diye, bu bile yaşınıza rağmen evliliğe bakış acınızın toylugunu gösterir.
Evet eltiyle, görümceyle, kayınpeder, kayinvalide ile aklınıza gelebilecek didinin didisi akrabayla da evleniyorsun.
Çocuğunuz olunca onların da parçası yeğeni, torunu oluyor, gibi..
Ki bunu eşinin aile ilişkileri cok uzak olan biri olarak söylüyorum.
önce isteklerinizin altını doldurun. Yeterince insan tanıdınız mı, yeterince kitap okudunuz mu, yeterince yer gordunuz mu?
Vasiflarinizin altında olan işlerle vakit harcayacaginiza, vasiflarinizi arttırın.
2 üniversite okuduysaniz bir de kpss çalışın.
Bir de dil öğrenin.
Yok benden geçti diyorsanız,
Dikiş öğrenin terzilik yapın. O da olmaz derseniz olurunu deneyin. Hayat siz yerinizde sayarken size bir şeyler getirmez.
Evet kimisi daha şanslı, daha zengin, daha güzel, daha basarili ama bir şekilde yaşıyoruz ve değerlendirmek zorundayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?