UGG Giyen Kızlar Kezbandır !

Hayvanlardan elde etmeye gerek yok ki
Artık her şeyin sentetiği, sahtesi üretilebiliyor

Başkalarını eleştirmek yerine ,biraz olsun kendi şahsımızla ilgili mevzuları durumları geniş geniş düşünsek , bu tarz anlamsız sonuçlar doğurmazdık eminim..

Herkes Kezban mezban demiş de, UGG giyen erkekler de var:
Bkn. Şekil A.1

Nasıl hanımlar cook yakışmamış mı?

Tabi ki arayanın bulamayacagı hicbi sey yok zaten giyim sektöründe şu devirde. Bi vicdan bulunmuyo iste bazen o da insanı çileden çıkarıyo böyle.

Herkes Kezban mezban demiş de, UGG giyen erkekler de var:
Bkn. Şekil A.1

Nasıl hanımlar cook yakışmamış mı?
Sanırım bayılıcam. Cidden moda faciası ya. Hele son arkadaş gözlerime şiş soksaydım yanu. Ev dışında giymeyin şunu gözünüzü seveyim diye ayaklarına kapancam insanların. Hele ilk fotodaki canıım çocuğun düştügü hale bak. Aşkım yavrum canım niye yapıyosun kendine bunu ya (Tabi gercek olmadıklarını farz ediyorum orjinalse zaten çok başka yere kayar mevzu)

Kesin gerçektir, öyle havalı, kuul tipler hiç çakmasını giyer mi?
Ayy o 1. sıradaki çocuk baştan aşağı ofsayt zaten. O şort ne allasen. Miami sahili mi orası? Hava UGG giyecek kadar soğuksa o Bermuda deniz şotuna benzer şey ne? Yok hava o tiril tiril şortu giyecek kadar sıcaksa o UGGlar ne allasen?

Kafasına da fötr şapka takmış canına yandığım.

Son düzenleme:
justin timberlake, ben affleck, leonardo di caprio üçlüsü... daha da gitmem di caprio'nun filmlerine. mor giymiş bi de çıldır. digeri takım elbise altına giymiş

Onun içi güzel ya. İçi derken kıyafetin içi yani boy, vücut, ten-saç rengi öhöm öyle iste o alışverişe çıksın benle, ben ona hem hayvanlara saygılı hem uyumlu ciciler seçerim büyük bi zevkle. Tabi ki her şey moda için yanlış anlaşılmasın

kurk kullananlara uyuz oluyordum. bunun da kurkten yapildigini ogrendigime gore artik onlara da uyuz olabilirim.
bir arkadas bana kurklerini gosterdi. ben gercek diye dusunmedim. dokun dokun tavsan bu demez mi? bir anda butun vucudum zangirdadi, koca kurk icin kac tavsan katledildigini dusununce.
bir de yiyoruz hayvanlari sonucta diye savunuyor kendini.

kadınların saçının telinden tutun da ayak parmağında kadar acımasızca eleştirmeyi kendine hak gören ve kendi milletinin kadınını bu kadar yeren tek erkek türü de türk erkeği. üzgünüm ama bu böyle. her halta türk kızı şöyle, türk kızı böyle derken hiç düşünmüyorlar ki kendileri kısa boylu, göbekli ve ilgilendikleri tek konu seks ile futbol yani. türk kızlarını bu kadar düşünüp, aşağılayıp, uğraşacakları vakti kendilerini geliştirmeye harcasalardı her şey ne kadar da güllük gülistanlık olurdu. kadınlar istediğini giyer. ister ugg giyer, ister yaz gününde bot giyer, ister kış gününde crop top giyer. kime ne ya, sana ne. bir de kadınlar dedikoducu derler. şimdi bu erkeklerle ilgili olan kısımdı. bir de bunları hemcinsleri hakkında söyleyen kadınlar var ki asıl onların bilinçlenmesi gerek. ben böyle kadınlara kızsam da sert tepki gösteremiyorum. daha çok oturup anlatma taraftarıyım. kadınlar birbirlerinin şusunu, busunu aşağılıyorsa bu ya erkeklere yaranmak içindir ya da büyük kompleks yaşadıkları içindir bence. kadınlar birbirini böyle ağır bir şekilde eleştirdiği sürece erkeklerimiz kendilerini üstün varlık gibi görüp şımarıp tepemize çıkıyorlar. bu konuda ben de baya doluyum. lütfen yapmayalım böyle şeyler hanımlar. yok ugg giyen kezbanmış, yok yüz vermeyen kezbanmış, yok asıl yüz veren kezbanmış. boş iş bunlar.

ayyy irtice etti artık şu kezban lafı oldukça anlamsız kullanımlara başlandı her ne yapıyorsan kezban olmaktan kurtulamıyorsun
mevlananın sözlerini paylaşan kezbanları duymuştum bende neden mevlananın sözünü beğenip paylaşmak kötü mü dedim
sallantılı küpe takarsın kezban olursun ugg giyersin kezban olursun
kısaca türk kızı diyecek diyemiyor onuda diyen var
özellikle bunu kullanan kızlara daha fazla sinirleniyorum erkeklerin kullandığı bir aşağılama lafını güya ben o kızlardan değilim demeye çalışıyor kendi aklınca ,
hoş ugg botu sevdiğimden falan değil ama sıktı bu laf

birde gerçek kürkü kullandıklarını sanmıyorum bugün gazetede bir deri firması sahibinin konusu vardı işte gerçek deri oldukça pahalıya geliyor artık müşteriye sunmak için sentetik deriyi diğer gerçek tabakaların arasına koku alsın diye koyuyorlar vs. gibi yani sanmıyorum gerçek deri olsunlar ama bilemiyorum tabii

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, hanginiz giyimi vasat, kenar mahalleden geldiği belli olan insanlara kötü gözle bakmadınız?

Hanginiz yine giyimi vasat, belki şiveli konuşan birine "ıyyy kro" demediniz? Böyle bir insan sizinle tanışmak istediğinde hanginiz reddetmediniz?

Yine aynı çizgide 2-3 kişinin olduğu bir sokakta hanginiz yolunuzu değiştirmediniz?

Şimdi yok köylü milletin efendisi,yok onlar da insan, yok ayyy sinir oluyorum böyle söyleyenlere falan diye giydirin önünüze gelene. Gerçekten çok inandırıcı

Karşı taraf köylü diye, doğulu diye kız verilmeyen, kız alınmayan (bu tabirlerden de nefret
ederim) bir ülkede yaşıyoruz biz. Kezbanmış, kamilmiş geçeceksiniz bunları. O kezbanla, kamille ne zaman aynı masada oturursanız o zaman yazın bunları.

Sözüm meclisten dışarı...

Yazildimi bilmiyorum, bunlarin sahtelerini öneririm. Hem hayvanlardan yapilmiyor hem de ayni sekilde sicak tutuyor. Bende var, öneririm bu kezbanligi :)) Tepkinizde de haklisiniz bence.

Keşke yaşadığımız zamandaki erkek ve kadınlar o "kezban" masumiyetinden eser tasiyabilselerdi keşke " kezban" kalabilseydi ruhumuz öyle daha temiz olurduk...

Ben de bu yaftalamalara da modaya da kezbanlığa da karşıyım. Ha tepki vericek kadar mı tabiki değil. Amaaan çok da tın. Boşuna vaktini onla kaybediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…