- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Tabi ki arayanın bulamayacagı hicbi sey yok zaten giyim sektöründe şu devirde. Bi vicdan bulunmuyo iste bazen o da insanı çileden çıkarıyo böyle.Sala da gerek yok ki, bin tane marka var teknoloji sayesinde zerre kadar isi kaybi yasatmayan urunler ureten...
Dagcilik yapan insanlar kurk giymiyor ama kadinlar sonbaharda caka satiyor...
Kurk eski cagda insanlar hayvani bir guzel yer, postuylada isinirlarmis, bunlar hala o kafada benim guzel sosyetiklerim...
Bir de cok rahat, cok sicak tutuyor, her seyde boyle elden ne gelir diyenler var ki...
Vicdan cok elzem bir sey...
Sanırım bayılıcam. Cidden moda faciası ya. Hele son arkadaş gözlerime şiş soksaydım yanu. Ev dışında giymeyin şunu gözünüzü seveyim diye ayaklarına kapancam insanların. Hele ilk fotodaki canıım çocuğun düştügü hale bak. Aşkım yavrum canım niye yapıyosun kendine bunu yaHerkes Kezban mezban demiş de, UGG giyen erkekler de var:
Bkn. Şekil A.1
Nasıl hanımlar cook yakışmamış mı?
Kesin gerçektir, öyle havalı, kuul tipler hiç çakmasını giyer mi?Sanırım bayılıcam. Cidden moda faciası ya. Hele son arkadaş gözlerime şiş soksaydım yanu. Ev dışında giymeyin şunu gözünüzü seveyim diye ayaklarına kapancam insanların. Hele ilk fotodaki canıım çocuğun düştügü hale bak. Aşkım yavrum canım niye yapıyosun kendine bunu ya(Tabi gercek olmadıklarını farz ediyorum orjinalse zaten çok başka yere kayar mevzu)
Onun içi güzel ya. İçi derken kıyafetin içi yani boy, vücut, ten-saç rengi öhöm öyle isteKesin gerçektir, öyle havalı, kuul tipler hiç çakmasını giyer mi?
Ayy o 1. sıradaki çocuk baştan aşağı ofsayt zaten. O şort ne allasen. Miami sahili mi orası? Hava UGG giyecek kadar soğuksa o Bermuda deniz şotuna benzer şey ne? Yok hava o tiril tirik şortu giyecek kadar sıcaksa o o UGGlar ne allasen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?