UGG Giyen Kızlar Kezbandır !

Köylü milletin efendisidir! Köylüler olmasa o Aç karnını doyuramaz! Kezban da Güzel isimdir... Marka Giymek Pahalı giyinmek Kokoş olmak Önemli.değildir... Önemli olan İnsan olmaktır! Merhamet,saygı,sevgi Ekmeğini bölüşmek yardımlaşmaktır.. Köyde İnsanların Tezek çekerken Giydikleri Çizmeleri Şimdi Kokoşlar Giyiyorlar! Üstüne dünya nın Parasını Veriyorlar! Basit İnsan!!

Hic Ugg almadim bugune kadar, cunku tarz olarak bana hitap etmiyor. Yine de bakinca inanilmaz rahat ve sicacik olduklari her hallerinden belli. Giyen eminim yurumuyor da ucuyor gibi hissediyordur.

Bence o sekilde sert bir tepki gostermekle iyi yapmissin. Ama eger uzun zamandir tanidigin, samimi bir arkadasinsa tavrini fazla uzatmamani tavsiye ederim. Bir sans daha verip bundan sonraki hareketlerini daha yakindan takip edebilirsin. Tekrarlanirsa o zaman dusunursun.

Bu arada yazan olmustur belki ama koyluler giyiyor bunlari dedigi botlarin cifti ne kadara satiliyor, haberi var mi acaba o arkadasin? Bundan 3-4 sene once ortalama 300-400tl idi diye hatirliyorum. Kendisi Louboutin'dan asagisina pek sicak bakmiyor herhalde

Valla bende koyde buyudum hatta koyluyum yani koy candir kokusu tarlalari yemegi icmesi hicbiri hormon degil kendimiz yapyrz yagindan herseyinden biz yapiyorduk hersey organik offffff ne guzel yaa annmgilde 2 tane inek vardi ne guzel sicacik sut sabahlari tereyagindan tut cokelegine kadar biz ypyrz en guzel elbiseleri giyerdik allahim koyluleri kucumsemis resmen yarisi kadar sehirliler olamaz koylulerin herkes ic ice cahillik mi?bu bide kezban ne yaa vala boyle konusacak olan geldigi yeri bilecek kimse koyluleri kucumseyemez asla!
Konu sahibi tepkin cok yerinde..

Orijinali öyledir ama hani peluş mu denir ne denir ondan yapılanı da var.. Zaten 400 lira falan orijinali. yani yüzde doksanı imitasyon alır o da bildiğimiz suni ürünler:)

yahu konu sahibi arkadaşım da üzülmesin millete kalsa kısalar ölcek. Başladılar şimdiden kısalar çizme giymeye başlıcak bilmem ne demeye kısayım mutluyum ugg da giyerim çizme de giyerim. Kezban diye de herhangi bi şeyi giyene değil yaranmak için başkasını aşağılayıp önplana çıkmaya çalışana denir. Taaam ma dicek gibi konuşmuşum

Onunla ilgili de bir link paylastim, uggla ilgili her seyden uzak durmak gerek cok acik...
Bir dolu alternatif var...

bu arada kezban ismi guzeldir denmis, muhalefet olmak degil amacim ama kezban in sozluk anlami 'yalanci'dir.. bu ayri konu tabi. . herseye 'kezban gibi' diyenleri cozebilmis degilim, bi asagilama bi tripler, bi 'koylu' diyerek begenmemeler.. sen nesin acaba dmi?

ugg lerden bende nefret ediyorum gerçekten hem çok çirkin hemde sanki 50 numara ayaklarla geziyo insanlar..
hiçbir estetiği yok...
sıcaklığını bilmem tabi hiç denemedim..
kezbanlığa gelinceeeeee bu hakaretten önce bi espiri ben tepkini çok abartılı buldum...

orijinal ugg lar böyledir tabii ki ugg lisanslı ürünler yani dimi .
Ben o tarz bir şey almıştım bir ara ugg marka değildi .Yağmur geçirdi tabanlarından filan haftasında iade etmiştim .

Canım UGGlar çok pahalı
Alamadığı şey yüzünden öyle diyordur:)
he tabi çakmacıysa orasını bilemicem
Bence gayet güzel ben severek kullanıyıorum

şu kezban lafı tedavülden kalksa artık ya, adı kezban olan geç kızların halini düşünemiyorum yani
pek entellektüel ve yakışıklı genç erkeklerimiz bu lafı sık sık kullanır, kendilerine bakmadan
ama bari kadın kadına yapmasın....

Ugg arkadaşının söyleyiş tarzı çok yanlış ama ugg bot ve tayt ikilisi hakkaten çok itici

çok aşırı kaba duruyor sanki ağayında iki baton kekle dolaşıyorsun gibi.

tam 350 tl verdim ugglarıma ben.onu diyen kezbandır anası kezbandır sülalesi kezbandır onun parası yetmeiş kıskanmıştır hahahaah canım almayı düşünüyorsan kesinlikle al puf puf çok rahat sıcacık...

Yakisikli ve entelektüel erkeklere 'ben kezban degilim' vurgusunu yapmak icin de sivrisinek akıllı kizlarimiz kullanir, hemcinslerini kucumseyerek...

ayy böyle insanları anlamıyorum ne kadar kendini beğenmişler ben çok beğeniyorum valla al giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…