Neslicim, listeye eklemişsin, çok memnun oldum. Ama sorunu anlayamadımmeleğinin rengi ne demişsin ya, renk mi belirleyeceğim. Acemilik işte kusura bakma:)
benim hatam tatlım, azıcık kafam karışmış, başkasına soracağım soruyu sana sormuşum :)Neslicim, listeye eklemişsin, çok memnun oldum. Ama sorunu anlayamadımmeleğinin rengi ne demişsin ya, renk mi belirleyeceğim. Acemilik işte kusura bakma:)
nilüfer sultan nasıl geçiyor bakalım bebikinle "bal ayın" a.s.arkadaşlar muhtemel doğum tarihim 29 ağustos,listeye eklerseniz sevinirim
bugün eşimin doğum günü, demincek şu karbonatlı zımbırtıyı denedim. Ciddiye alınacak bişey değil ama o kocakarı hesabına göre ümit vaadediyo.kaydirigubbakcemile3 Annemi yolladım şimdi eczaneye. delikafaduldenÇaktırmadan bi test al gel dedim. Olmaz olmaz! kurdelayla süsler test çubuğunu veririm belki de.naniknanik(hemi beleş hemi cillop hediyo olurdu be ya .. ah ahhhgünaydın kızlar a.s.
bugün güzel haberler alırız insallah :Saruboceq:
kuzum benim kolay gelsin sana. Ama yorma fazla kendini, joker elemannnyerimsenibena.s.YENİ HAMİŞLERİMİZİ ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN SAĞ SALİM...
Kızlar ben fuar çalışmasına başladığım için gün içinde masama geldikçe bakıyorum.Hepinize iyi günler....Görüşürüz....
sidelya tatlım benimde 23 ocak beraber beklicez inş bebişimizihayırlısı olsun
hahaytt boşu boşuna bi testcağızın daha günahına girdim katline sebep oldumlaelaelaelaelae
sonuç = mortsositososito denyo muyum be ya!:içelim: neyse içem ben de akşam bi kadeh doğum günü çocuğuyla:dance:
süperisi canım insallah ugurlu gelir bu tarih bize.:içelim: neyse yanlız değilim sevindim aynı gün olduğuna. ama daha coookkk var nası gececek bu kadar zaman :çok üzgünüm:
a.s di mi ama di mi :jeyyar:neslicim aylar cuvalamı girdi elbet pozitif diyecek
sen bu akşam içesin die mort cıkmıstır oo laelaelaelaelae
hak veriyorum ve sebep sormuyorum, hele bi şu kritik süreç geçsin di mi tatlı kuşum.. :1hug:eee eşine nasıl söyledin onu de madem a.s
:CüvCüvTesti aldırdım önce ona. "Ben herhalde hamileyim" dedim. O da pazar pazar nöbetçi eczane bulmak için birkaç kilometre yol tepmiş garibim:1rolleyes:Neyse testi elime aldım, tuvalete girerken "Hangisi hayırlı olacaksa o çıksın" dedim. Hamile çıktı:sm_cool:Gizli kapaklı bir durum yoktu anlayacağınkaydirigubbakcemile2
slm arkadaşlar beni de eklermisiniz uğurlu listenize belki bana da uğur getirir adet tarihim 18 ocak ALLAH isteyen herkese verir inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?