Uğurlu Liste

Neslicim, listeye eklemişsin, çok memnun oldum. Ama sorunu anlayamadım meleğinin rengi ne demişsin ya, renk mi belirleyeceğim. Acemilik işte kusura bakma:)

Neslicim, listeye eklemişsin, çok memnun oldum. Ama sorunu anlayamadım meleğinin rengi ne demişsin ya, renk mi belirleyeceğim. Acemilik işte kusura bakma:)

ahhahah ilahi güldürdün beni kız:)

kız mı erkek mi diye soruyo yani:)

sen çok yaşa emisırnaşık şey

ehehehehehehehe. Hay allahhh.. utandım şimdii... Ama ne bilim ya, renk diyince)))))
daha belli değil ki 6+1günlüğüm. Cinsiyeti belli olduğunda listeye ekleriz inşallah.

benim hatam tatlım, azıcık kafam karışmış, başkasına soracağım soruyu sana sormuşum :)
arkadaşlar muhtemel doğum tarihim 29 ağustos,listeye eklerseniz sevinirim
nilüfer sultan nasıl geçiyor bakalım bebikinle "bal ayın" a.s.
günaydın kızlar a.s.
bugün güzel haberler alırız insallah :Saruboceq:
bugün eşimin doğum günü, demincek şu karbonatlı zımbırtıyı denedim. Ciddiye alınacak bişey değil ama o kocakarı hesabına göre ümit vaadediyo.kaydirigubbakcemile3 Annemi yolladım şimdi eczaneye. delikafaduldenÇaktırmadan bi test al gel dedim. Olmaz olmaz! kurdelayla süsler test çubuğunu veririm belki de.naniknanik(hemi beleş hemi cillop hediyo olurdu be ya .. ah ahhh
kuzum benim kolay gelsin sana. Ama yorma fazla kendini, joker elemannnyerimsenibena.s.

hahaytt boşu boşuna bi testcağızın daha günahına girdim katline sebep oldumlaelaelaelaelae
sonuç = mortsositososito denyo muyum be ya!:içelim: neyse içem ben de akşam bi kadeh doğum günü çocuğuyla:dance:

kızlar selam tekrardan. dün şifa ürünleri satan bi dükkana gittim. en iyilerinden 1 kavanoz bal polen ve arı sütü karışımı hazırlattım. cocuk olması için cok faydalıymış. hergün 2 kasık aç karnına esim ve ben yiyecegiz. bakalım hayırlısı. bu ay tutturursam deneyin mutlaka. optum hepinizi

sidelya tatlım benimde 23 ocak beraber beklicez inş bebişimizi hayırlısı olsun

süperisi canım insallah ugurlu gelir bu tarih bize.:içelim: neyse yanlız değilim sevindim aynı gün olduğuna. ama daha coookkk var nası gececek bu kadar zaman :çok üzgünüm:

neslicim aylar cuvalamı girdi elbet pozitif diyecek
sen bu akşam içesin die mort cıkmıstır oo laelaelaelaelae

süperisi canım insallah ugurlu gelir bu tarih bize.:içelim: neyse yanlız değilim sevindim aynı gün olduğuna. ama daha coookkk var nası gececek bu kadar zaman :çok üzgünüm:

geçer geçer kuzularım benim :) aylar yıllar geçmiyo mu... bu da geçer:1hug:
yani formülün de hayırlı gelsin bi tanem.:ecrin_bebek:

Ben geldim kızlardelikafaduldenSorun bakalım ben hazırımkötükedihüso

:asigim:nasılsın civcivcibaşııı! keyfin, moralin, aldığın tepkiler tatlı anılar... ne bileyim eşine aile büyüklerine vs nasıl söyledin sürprizini.. hele de bakem bizeyerimseniben

hak veriyorum ve sebep sormuyorum, hele bi şu kritik süreç geçsin di mi tatlı kuşum.. :1hug:eee eşine nasıl söyledin onu de madem a.s

hak veriyorum ve sebep sormuyorum, hele bi şu kritik süreç geçsin di mi tatlı kuşum.. :1hug:eee eşine nasıl söyledin onu de madem a.s

Testi aldırdım önce ona. "Ben herhalde hamileyim" dedim. O da pazar pazar nöbetçi eczane bulmak için birkaç kilometre yol tepmiş garibim:1rolleyes:Neyse testi elime aldım, tuvalete girerken "Hangisi hayırlı olacaksa o çıksın" dedim. Hamile çıktı:sm_cool:Gizli kapaklı bir durum yoktu anlayacağınkaydirigubbakcemile2

:CüvCüvis tosbaaa, insan eccük giz eccük de kapak formatında bi durum yaratır. Pehhsositosositoa.s.

Bu arada keyfim, moralim çoook yerinde. Bulantılar şöyle bir yoklayınca, ooh yine bulandı diyorum. Her sabah göğüslerimi yokluyorum (henüz fazla hassaslaşmadılar), bir de dinliyorum kendimi kasıklarım ağrıyor mu diye. Bugün normalde adetimin son günü olmalıydı, haliyle kasık ağrılarım azaldı. Göğüslerim dolgunlaşıyor yavaş yavaş. Haftaya cuma doktor randevum var. Oradan da iyi sonuçlarla dönersem değmeyin keyfime:sm_cool:sositososito

slm arkadaşlar beni de eklermisiniz uğurlu listenize belki bana da uğur getirir adet tarihim 18 ocak ALLAH isteyen herkese verir inşaallah

slm arkadaşlar beni de eklermisiniz uğurlu listenize belki bana da uğur getirir adet tarihim 18 ocak ALLAH isteyen herkese verir inşaallah

hoş geldin tatlım,a.s. uğur mevzusunu ispatlamak zor ama moral verdiğine şüphe yok:1hug: ekledim listeye, hadi bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…