fıstıkııım, biraz daha iyiyim canım. Acı çorba, şimdide ıhlamurlu çay :) iyileşirim artık o kadar da eşek değilimdir herhaldekaydirigubbakcemile3. Bu arada yarın levent'in doğum günüŞeniz-tatlicadiarzu-
ceylanım, galiba ben beter oldum :) 1 saat önce öksürük nöbetiyle uyandım, :1shok:şimdi sıcak bişeyler içiyorum ya daha ne yapayım ki! Her şeyi deniyorum ama kronikleşti mi ne! :) a.s.
ceylanım bi bilsen nasıl bi üşütüklük halinde olduğumu..senağlama ama ben elimden geleni yapıyorum :1rolleyes:a.s.fıtığım şu sıralar sıcak tutacaksın o zaman kendini sıcaktan soğuğa da çok çıkmayacaksın inşallah yakında iyileşirsin fıstığıma.s.
:Saruboceq:inşallah perim. Valla hiç bi nane hiç bi plan yapmadım. Hastayım mecbur evdeyiz, zati cep delik ne yapsam bilemiyorum. Benim kuzum da 36 ya giriyosırnaşık şeyyani çizginin öbür tarafına geçti. Önemli olsa gerek bu da de mi amaCADIARZU:çok üzgünüm:iyi olduğuna sevindim aman dikkat et aşkımmmm buarada şimdiden eşinin doğum günü kutlu olsun beraber nice mutlu senelere bebeklerinizle birlikte inş:Saruboceq: ne hediye aldın ve bir plan yaptınmı kocan içinnnşutarafagitti
Canımcımlar, bende aranıza yeni katıldım, liste çok hoşuma gitti, adımı görmek beni mutlu eder, ellerinize sağlık.
SAT 12 Kasım 2008 Tahmini doğum tarihi 19-08-2009
allah sağ salim kucağıma almayı nasip eder inşallah...
gözün aydın tatlım, ekliyorum listeye, hadi bakalım inşallah ayağın uğurlu gelir bize de tatlım a.s.:)bende aranıza katıldım cok sukur SAT 1 kasım 2008 tahmını dogum tarıhı 8.8.2009
Allah sağ salim kavusmayı nasıp eder ınsallah darısı dıgerlerının basına ınsallah
lem siz bizden de garip bi çiftmişiniz be ya!sositososito:lepi:nesli kız tam levent kim dicektimki eşinmiş kaydirigubbakcemile3 iki öpücük en güsel hediye herhalde ben kocama ilk doğum günü evde hoş yemek hazırlıktım ilk sene daha yeni evliyiz temilzik yaptım ev cillop gibi sen ben iki defa kay düş çanağı kırıyodumaz daha bütün gece yüzükoyun yattım kocamda popoma masaj yaparak geçirdi o geceyi kaydirigubbakcemile3
bidenem benimmm :) heyecanlısındır diyip ilişmiyoz, gamlanmıyoz sana ama tatlı sarhoşluğu geçince bi geliver bi anlatıver bi paylaş keyfini gülyaprağımm :1hug:Selam kızlar. Nasılsınız? Sakın sizi unuttum sanmayın. Her gün girip bakıyorum yeni haber var mı diye. E hadi gelin amaaa.delikafadulden:içelim: Beni yalnız bıraktınız buralarda
ayy kızlar bugün çok korktum:1shok: bu ay söktürücü kullanmıştım ya bugün tuvalette orkidime bir baktım parmagımın yarısı kadar bir et parçası benneyaptımkisilindim bir tane daha geldi düşükmü yaptım acaba diye doktoru aradım ama biryandan da kan tahlili yanlış olabilirmi diyede de düşünüyorum neyse doktor yoktu onun hemşiresine sordum ilk önce rengini sordu sonra ilaçla getirildiği için bu şekilde parçaların olabileceğini söyledi bende rahatladım söktürücü içipte bu şekilde olan varmııı??:uhm:
Canım aslında normal bence de. Zira çabuk pıhtılaşan bi şeyden bahsediyoruz. Ne bileyim hem epey gecikmişti yani çok taze yapıtaşları yoktur herhalde hem de ilaçlar falan..... yani bana garip gelmedi tatlım. Bi de ben küçükkene 14-16 yaşlarımda bazen adetim parçalı gelirdi dediğin gibi parçalar- o da 3-5 gün geciktiğinden olurdu. Bağlantı kurabildin mi tatlım bu antibilimsel ifademle senin mevzun arasındayerimseniben
hem ayrıca bi husus daha var ki , sen ne hemen en kötü senaryoları aklına getiriyon ki !!!
sadece hatırlatma yapıyorum = "klava: "= sana bişey çağrıştırdı mı?? a.s:teselli:
seni anlıyorum tatlım da üzüntü filtresi görevi görmeye çalışıyorum ben de :teselli:tatlı kuşum anladımda ama ne bileyim yinede çok korktum:1shok:ilk defa böyle bişey başıma geldi yani pelte olurduda biliyorum bu çok farklıydı:uhm:
seni anlıyorum tatlım da üzüntü filtresi görevi görmeye çalışıyorum ben de :teselli:
doktora gidicen mi yoksa 4. gün mü demişti ne .. işte o zaman mı gidicen. ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?