:) dikkat et bakimm kedine buraların hastabaşı benim deytttt. Kontenjan dolu!! a.s.
Seninki de ne hastalıkmış arkadaş!:1shok:msn'den buralara kadar geldi. Boğazımın ağrısından 10 kere uyandım gece:bbo:
amann tatlım kendine dikkat ettt boğaz ağrısı için limonu sık içine tuzda kat karıştırıp gargara yap iyi geliyor ben hep kızıma ve kendime öyle yapıyorum geçmiş olsun kuşum a.s.
rica ederiz tatlıkuşş :)Eklemişsiniz ben yeni gördüm.Teşekkür ederim:dance:
katılabilirsin, ekleriz tabiki, hoş geldin canıma.s.a.s.merhaba kızlarrrrr ben de aranıza katılabilir miyimmm??? 21 yaşındayım 4 aylık evliyim ve 1 aydır bebek istiyorummmm:))) 26 aralık adet tarihimdi ama hala bekliyorumyerimseniben
katılabilirsin, ekleriz tabiki, hoş geldin canıma.s.
edit: ve hatta ekledikhayırlı olsun canım..
1,5 senelik evlıyım ama bende bebiş yok :1no2::1no2: inşallah bende bu listede olurummm :sm_confused:
canım 2007 hangi aydan beri bebek planı var tatlım ve beklenen adet tarihini de yazar mısın?1,5 senelik evlıyım ama bende bebiş yok :1no2::1no2: inşallah bende bu listede olurummm :sm_confused:
denizt canım ekledim, SAT ını da yazar mısın güzelim :)beni de eklermisiniz 22 şubatta bekliyorum ELİFimi:CüvCüv:
kuzum ver bilgilerini ekleyeyim, adet tarihin ne zaman?? Hem listede olmak kolay, "inşallah" yukarı kısıma tez terfi edersin :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?