Uğurlu Liste

Kızlar bana müsaade. O kadar çok gazım var ki patlamaya hazır bomba gibiyim.kafamçokkarıştı Gidip uzanacağım birazmirmirmirmir

Seninki de ne hastalıkmış arkadaş!:1shok:msn'den buralara kadar geldi. Boğazımın ağrısından 10 kere uyandım gece:bbo:

amann tatlım kendine dikkat ettt boğaz ağrısı için limonu sık içine tuzda kat karıştırıp gargara yap iyi geliyor ben hep kızıma ve kendime öyle yapıyorum geçmiş olsun kuşum a.s.

amann tatlım kendine dikkat ettt boğaz ağrısı için limonu sık içine tuzda kat karıştırıp gargara yap iyi geliyor ben hep kızıma ve kendime öyle yapıyorum geçmiş olsun kuşum a.s.

Sağolasın hayatım. Tuzlu suyla gargara yaptım bütün gün. Bugün daha iyi sanki

geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize....

Bu arada canım sıkkın baya eşimin işlerinde sorun var.Sıkıntılı bir döneme giriyoruz.Sanırım bebiş işini biraz ertelicez....İşte herşeyde bir hayır vardır.

Allah işimizi rast getirsin...Dua edin bana emi...

a.s.merhaba kızlarrrrr ben de aranıza katılabilir miyimmm??? 21 yaşındayım 4 aylık evliyim ve 1 aydır bebek istiyorummmm:))) 26 aralık adet tarihimdi ama hala bekliyorumyerimseniben

a.s.merhaba kızlarrrrr ben de aranıza katılabilir miyimmm??? 21 yaşındayım 4 aylık evliyim ve 1 aydır bebek istiyorummmm:))) 26 aralık adet tarihimdi ama hala bekliyorumyerimseniben
katılabilirsin, ekleriz tabiki, hoş geldin canıma.s.

edit: ve hatta ekledik hayırlı olsun canım..

Son düzenleme:
1,5 senelik evlıyım ama bende bebiş yok :1no2::1no2: inşallah bende bu listede olurummm :sm_confused:

kuzum ver bilgilerini ekleyeyim, adet tarihin ne zaman?? Hem listede olmak kolay, "inşallah" yukarı kısıma tez terfi edersin :1hug:

1,5 senelik evlıyım ama bende bebiş yok :1no2::1no2: inşallah bende bu listede olurummm :sm_confused:
canım 2007 hangi aydan beri bebek planı var tatlım ve beklenen adet tarihini de yazar mısın?
beni de eklermisiniz 22 şubatta bekliyorum ELİFimi:CüvCüv:
denizt canım ekledim, SAT ını da yazar mısın güzelim :)

slm kızlar,

görüşmeyeli nasılsınız.. benim eşim yıllık izinde bu nedenle pek giremiyorum nete.. birde geçen ay tövbe ettim tarih falan hesaplamicam diye.. buraya girince şeytan dürtüyo :) ay çok sıkıldım bu çalışma meselesinden....daral geldi hatta kal geldi yaaaaaaa... bebek gelene kadar günümü gün etcem..tabi bu krizde nasıl gün gün edilirse öyle işte.. biraz alışveriş yapsam ne iyi olur.. en iyisi yarın soluğu koruparkta almak..görüşmek üzere...

ayy gün geçtikçe dahada güzel oluyor liste..
Allah bekleyen ve isteyen herkese tez zamanda bebek versin..
Alt listedekilerin tez zamanda üst listeye taşınması dileğiyle..
ay bide bana kıdemli yazmışsın nesli çok hoş ya sağol a.s.

kuzum ver bilgilerini ekleyeyim, adet tarihin ne zaman?? Hem listede olmak kolay, "inşallah" yukarı kısıma tez terfi edersin :1hug:

20 ocakda olucam ama tabı ınsallah olmam:Saruboceq: benıde bıran once yukarı lısteye yazarsınız hele burda böle anlatılınca ınsan daha da özenıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…