Dün akşam çalıştık biraz bebek için.Yoga yaptım sonrasında yerimden hiç kalkmadan.Öncekindede öle yapmıştım...Kendimi rahatlatmaya ,tüm kaslarımı gevşetmeye ve hiç düşünmemeye çalışıyorum.Beynim boşalana kadar nefes alıp,soluk verirken soluk sesime konsantre olmaya çalışıyorum.Bünyem hele bi toplasın.Listenin en başına geçicem.Tarifi yazılı vericenm o zaman size:)
Ahanda haftanın konusu belli oldu....Demekki neymiş...
Kafamıza takıp ay oldum olmadım günü geldi geçti diye düşünüp stres olur bide regl düzenimizi bozmayacakmışız.Bu yüzden diyorum bırakın tarih takip etmeyi....Aklınızda 10 günlük bir tarih aralığı kazıyın şu arada regl olabilirim diye.E oldu olmadı derken kendimizi şaşırıyoruz.Takip etmeyin biraz relax....
Dün akşam çalıştık biraz bebek için.Yoga yaptım sonrasında yerimden hiç kalkmadan.Öncekindede öle yapmıştım...Kendimi rahatlatmaya ,tüm kaslarımı gevşetmeye ve hiç düşünmemeye çalışıyorum.Beynim boşalana kadar nefes alıp,soluk verirken soluk sesime konsantre olmaya çalışıyorum.Bünyem hele bi toplasın.Listenin en başına geçicem.Tarifi yazılı vericenm o zaman size:)
listede adının yanına ekledim tatlım yerimsenibenkızlar ismim değişti bu arada ben burcusal bilginiz olsun
hihoyyytselam benide listeye eklermisiniz......sat 25 aralık yani son 2 gün hadi hayırlısı.....
şanş peşimizi bırakmasın
:ecrin_bebek: ee benide ekleyin ozaman ben inanırım böyle seylere benim adet tarihim 11ocak :CüvCüv:
nazyaz, nazlım28, HDUYGU, kızlar hoş geldiniz, gecikme için özür dilerim a.s.kızlarlisteye beni de ekleyin adet tarihim 27 aralık
Yoktum tatlım yeni geldim, dışarda iyice de üşüttüm. O ne yav buz gibiydi zemin. Kar çizmelerim vardı ayağımda ama eve geldiğimde oynatamadım, kaskatı kesilmişti. Yeni yıla hasta olarak girmek istemiyorum. 1 aydır öksür tıksır yeter beaaa!!!! :1shok:nesli bugün yok sanırım ...benimde nette sorun vardı anca girdim.Şimdi işim var hepinizi çok öptüm...Yeni gün yeni haberler inşallah...İyi akşamlar...
Bacım bunun henüz bi çözümünü bulan yok ama kızların da dediği gibi "yapılması gereken tek şey -rahat,gamsız ve hatta azıcık da gıcık olmak" :) rahat bırak kendini gez, toz, eğlen balımmm :1hug:sositososito, bebikler gelince nasılsa paçamıza tükürecekler, sen de izin ver bebikon gelmişse biraz sürpriz alanı kalsın sana da yerimsenibengünaydın kızlar bugun adet tarihim olmadım ve hiç bir belirtide yok bekliyorum.kan testi yaptırdım yok çıktı ama adetim günü gününe olurdu benim anlamadımki offff....
neslicim nasıl oldun tatlım biraz rahatsızdın
günaydııın herkeze karlı bir günden kucak dolusu sıcacık sevgiler....
kuzu bizde daha yeni yeni kara çevirdi sen nerdesin ki bolu falan mı sositososito
kızlar benide eklermisiniz listeye 2005 yılından beri uğraşıyoruz pko var bende birçok tedavi oldum 2 tüp bebek 2side düşükle sonuçlandı 2.düşüğümü 25 kasımda yaptım 1 ay oluyo kendiliğimden hamile kalmamam pek umudum yok ama dediğiniz gibi liste belki uğurlu gelir banada rabbim bütün isteyenlere versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
kuzu bizde daha yeni yeni kara çevirdi sen nerdesin ki bolu falan mı sositososito
beni de keler misniz? ekim 2008 den beri anne olmayi deniyorum/ 2009 yilinin baslarinda hamile kamlayi ümit ediyorum..
Kızlar hoş geldiniz, ekledim listeye a.s.kızlar benide eklermisiniz listeye 2005 yılından beri uğraşıyoruz pko var bende birçok tedavi oldum 2 tüp bebek 2side düşükle sonuçlandı 2.düşüğümü 25 kasımda yaptım 1 ay oluyo kendiliğimden hamile kalmamam pek umudum yok ama dediğiniz gibi liste belki uğurlu gelir banada rabbim bütün isteyenlere versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
hastayım canım, bilgisayarın olduğu oda buz gibi delikafadulden titriyoomvalla bende kocaeli il sınırından bildiriyorum...Sabahın erken saatlerinde başlayan tipi şeklinde kar yağışı ardından yağmurla karışık kara çevirdi ve istanbul anadolu yakasından sizlere doğru yaklaşıyor...
Nerdesin kız merak ettim seni msn de göremedim.Benim işler yoğum sanırım pazara kadar gece mesai yaparım....Çok öptüm
HEPİNİZİ SEVİYORUM....Görüşürüzkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?