Uğurlu Liste

Kızlar merhaba bu ayda olmadı regl oldum 23 aralık..İnşallah 2009 yılı tüm bebek bekleyenlere uğurlu gelir..

tatlı kuşum test için erken değilmiydi? neler yaptın kocanla bakem nasıl geçti gününüz içtinmi kocanla :içelim:

ayy ne güzel :asigim:
darısı basımıza
bakk burkoo eylül annişlerinde yerimi hazırla bende gelmek istiyom

slm arkadaşlar beni de eklermisiniz uğurlu listenize belki bana da uğur getirir adet tarihim 18 ocak ALLAH isteyen herkese verir inşaallah

hosgeldin canım
sana da uğur getirir insallah :Saruboceq:

günaydın kızlarrrrr
neslicim şarap iççem derken alkolik olmaa sonra ben şarap içtiğimde sızıyorum hemen uyku çöküyo ayık halim daha faydalı sanırsammirmirmirmir
burko tebrik ederim canım a.s.

kızlar dr dediğine göre stres ve yorgunluktan erken adet oldum....adet tarihimi 23 ocak......

NesLi çok güzeL bi liste olmuş..Tebrik ederim seni bu özeninden doLayı =) Benide eklermisin rica etsem =) 28.Aralık regl tarihim..TeşekkürLer şimdiden =)

kızlar işim var birazcık , hepinizi ekliycem ve gereken düzeltmeleri yapıcam . Kusuruma bakmayın. Sevgiler.. a.s.

düzenledim, ben şimdi tek tek kontrol ediyorum ama eksik ya da yanlış birşey varsa haber ediverin, günü geçen fıstıklarr, ne alemdesiniz, bi ses verin :1hug:

kızlar merhaba nasılsınız bakemmmmmm hava çok soğuk vallaaa kızımı okula götürürken bir taraflarım resmen donduuuukaydirigubbakcemile3 nesli kuşummm neler yapıyorsun listede hamişler çoğalmış süperr vallaaa :CüvCüv::ecrin_bebek:

:) dikkat et bakimm kedine buraların hastabaşı benim deytttt. Kontenjan dolu!! a.s.

evet bende dün akşamdan başladım ama eşim içmiyo ben içiyorum.Bide bir kaşık harnup ( keçiboynuzu ) pekmezi yiyom

Yeni arkadaşlarımız ve hamişlerimiz hoş geldi uğur getirdi....

Yeni yılda yeni hamişler inşallah

hele bi ocak çıksın tam gaz çalışmalara devam:)

ayy ne güzel :asigim:
darısı basımıza
bakk burkoo eylül annişlerinde yerimi hazırla bende gelmek istiyom

Hazır canım hazır aşkolsun.:CüvCüv: Ben kollarımı açtım hepinizi bekliyorum yanıma. Gelin bakiiim ablanıza:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…