hahaytt boşu boşuna bi testcağızın daha günahına girdim katline sebep oldumlaelaelaelaelae
sonuç = mortsositososito denyo muyum be ya!:içelim: neyse içem ben de akşam bi kadeh doğum günü çocuğuyla:dance:
valla ... yemedi 3 yudum şarap anca a.statlı kuşum test için erken değilmiydi? neler yaptın kocanla bakem nasıl geçti gününüz içtinmi kocanla :içelim:
valla ... yemedi 3 yudum şarap anca a.s
valla bişi yapmadık
Testi aldırdım önce ona. "Ben herhalde hamileyim" dedim. O da pazar pazar nöbetçi eczane bulmak için birkaç kilometre yol tepmiş garibim:1rolleyes:Neyse testi elime aldım, tuvalete girerken "Hangisi hayırlı olacaksa o çıksın" dedim. Hamile çıktı:sm_cool:Gizli kapaklı bir durum yoktu anlayacağınkaydirigubbakcemile2
slm arkadaşlar beni de eklermisiniz uğurlu listenize belki bana da uğur getirir adet tarihim 18 ocak ALLAH isteyen herkese verir inşaallah
:) dikkat et bakimm kedine buraların hastabaşı benim deytttt. Kontenjan dolu!! a.s.kızlar merhaba nasılsınız bakemmmmmm hava çok soğuk vallaaa kızımı okula götürürken bir taraflarım resmen donduuuukaydirigubbakcemile3 nesli kuşummm neler yapıyorsun listede hamişler çoğalmış süperr vallaaa :CüvCüv::ecrin_bebek:
kızlar selam tekrardan. dün şifa ürünleri satan bi dükkana gittim. en iyilerinden 1 kavanoz bal polen ve arı sütü karışımı hazırlattım. cocuk olması için cok faydalıymış. hergün 2 kasık aç karnına esim ve ben yiyecegiz. bakalım hayırlısı. bu ay tutturursam deneyin mutlaka. optum hepinizi
bu arada yoğunum diye giremiyom, hepinizi çoook seviyommmmmmmmmmmmmm
ayy ne güzel :asigim:
darısı basımıza
bakk burkoo eylül annişlerinde yerimi hazırla bende gelmek istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?