Uğurlu Liste

merhaba meleklerim, bilgisayarımı formatlamak zorunda kaldım. Birazdan listeyi güncellerim. Hepinizi öpüyorum

düzenledim :)

Son düzenleme:
benide ekleyin kızlar 9 yılımda allah izin verirse 22haziranda anne olucam 15 haftalık hamileyim 42 yaşında anneligi tatmaya başladım çok keyifli yolculuk :1hug:

benide ekleyin kızlar 9 yılımda allah izin verirse 22haziranda anne olucam 15 haftalık hamileyim 42 yaşında anneligi tatmaya başladım çok keyifli yolculuk :1hug:

kıyamam sana :) canım benim geç olmuş ama güç olmasın bari :)
hoş geldin, sefa geldin ( 2 dakika içinde eklenmiş olacaksın

arkadaşlar bu neyin nesi benide bilgilerdirirmisiniz hani iyi bişise bizde kaydolalım:))))

tatlım, bebek isteyenler ve bebek bekleyenleri listeye yazıyoruz, elbette vermek istediği kadarıyla bilgilerini de. Hem bu bekleyişte yalnız kalmamış oluyoruz hem de birbirimizi daha kolay takip edebiliyoruz.
Listeyi elimizden geldiğince güncelliyoruz. İlk sayfada listemiz. Bu açıklama üzerine bir daha bakarsan daha net anlaşılacaktır kuzucuğum :) Ben de geleyim dersen eğer hemen ekleyeyim ! :) a.s

benide eklermisin nesli sat günüm 17 aralık ağustos 2007 den beri istiyoruz bakarsın bu liste uğur getirir hepimimze ayrıca çok güzel hazırlanmış bir liste emeğine sağlık şimdiden teşekkürler

benide eklermisin nesli sat günüm 17 aralık ağustos 2007 den beri istiyoruz bakarsın bu liste uğur getirir hepimimze ayrıca çok güzel hazırlanmış bir liste emeğine sağlık şimdiden teşekkürler

canım benim, umarım olmazsın ama beklenen adet tarihini yazsam :) yerimseniben

Neslicim mrb bacım listeyle sen ilgileniyosun sanırım süper süper ve gerçekten süper olmuş :) eee hadi ya sabırsızlandım benide ekle fon gayet iç açıcı bir an hamile modunda hissettim sat 13 aralık ağustos 2008 den beri bekliyoruz annemde 6.ayında kalmış belkim bende ona çekmişimdir :))))))))şimdiden teşekkürler

Canım ekliyorum hemen ama Sat değil de bir sonraki muhtemel adet tarihini yazıyorum. Sat ları ise bebik gelince )) Ayrıca teşekkür ederim yorumların için .
Umarım annene çekmişsindir :1hug:

Kızlar bu listenin uğuruyla ilgili en ufak bir şüpheniz olmasın. Bir ay bile olmamıştı listeye gireli. Nesli "senden umutluyum " dedi, baktım hamileyim, o derece yanidelikafadulden

Neslim yeni profil resmimi nasıl buldun bu arada?

günaydın kızlar a.s.
hala regli olmadım test yaptım negatif cıktı
acaba daha erken diyemi öle cıktı

günaydın kızlar...Ne zamnadır ilgilenemiyorum ama girip okuyorum hep...Biliyosunuz ocak sonuna kadar ben çok yoğunum.Hele bi ocak çıksın faal olarak aranıza eklenicem yeniden.Keçiboynuzu pekmezi ve polen+bal a devam ediyorum.Kendime çok iyi bakıyorum anne olmaya hazırlık:)

Eşimin bu ara işleri biraz kötü.Bu yüzden yumurtalar iyi ama spermlerimiz stresli :) biraz vakta ihtiyacımız var...Piyango bileti aldık :)biraz nakitte fena olmaz eheuheuehueue

Bende kürtajdan sonraki ilk reglimi bkliyorum 3 ile 10 u arasında bi yerlerde olur sanıyorum.Olmadı 20 si oda olmadı 30 u oda olmazsa hamileyim:)

kızlar ben hala beklemedeyim sizi unuttum sanmayın hergün uğruyorum:))))) bugun 4 gün geçmiş oldu bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirim:)))

:):) süper olmuş süper kaydirigubbakcemile5 :)
günaydın kızlar a.s.
hala regli olmadım test yaptım negatif cıktı
acaba daha erken diyemi öle cıktı
öyle olmasını umuyoruz tatlım. Sen stres yapmamaya çalış e mi ! :)
benide ekleyin 21 ocak
hemen ekliyorum canım, hoşgeldin :)
30 una geri sayım başlatayım mı o zaman bacım ))
kızlar ben hala beklemedeyim sizi unuttum sanmayın hergün uğruyorum:))))) bugun 4 gün geçmiş oldu bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirim:)))
güzel kuş, haydi beklemedeyiz. 2008' i kimin müjdesiyle kapatacağız acaba!! :))

neslicim nedersin satı söledim ya hamilemiyim nedersin böle 2-3 gündür içimden bulantı geliyo gidiyo bi acayip ama ne sorucam ya benim yumurtamam olmadı bu ay yani o akıntı felan gelmedi olmazmı yani bilgin varmı canım ama biz çalışmaları başarıyla tamamladık ::):)):) adet olucağım tarih 10 ocak hayırlısı artık

tatlım ben de yeni yeni burada öğreniyorum bir çok şeyi :) Ama yanılmıyorsam hem yumurtlama zamanı değişiklik gösterebiliyor, hem belirtileri değişebiliyor hem de yumurtanın döllenebilecek olgunluğa gelmesi stres vb. sebeplerle süre bakımından uzayabiliyor. Epey var adet tarihine, sen bir çoğumuzun yaptığı hataya düşme, bu bekleyiş ve yarattığımız merak-stress-baskı çıkmazı bebişin yollarını kapıyor tatlım. Rahat ol, başka şeylere odaklan ve mümkünse günün geçmeden test mest yapma :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…