canım 2007 hangi aydan beri bebek planı var tatlım ve beklenen adet tarihini de yazar mısın?
valla hıc ılacla yada baska bırseyle korunmadık sadece dıkkat ettık cok fazla dıkkat etmıs olucazkı hıc bırsey yok 2-3 aydır tedbırsızde davrandık ama hıc bırsey yok
benide ekleyin kızlar 9 yılımda allah izin verirse 22haziranda anne olucam 15 haftalık hamileyim 42 yaşında anneligi tatmaya başladım çok keyifli yolculuk :1hug:
arkadaşlar bu neyin nesi benide bilgilerdirirmisiniz hani iyi bişise bizde kaydolalım:))))
benide eklermisin nesli sat günüm 17 aralık ağustos 2007 den beri istiyoruz bakarsın bu liste uğur getirir hepimimze ayrıca çok güzel hazırlanmış bir liste emeğine sağlık şimdiden teşekkürler
Neslicim mrb bacım listeyle sen ilgileniyosun sanırım süper süper ve gerçekten süper olmuş :) eee hadi ya sabırsızlandım benide ekle fon gayet iç açıcı bir an hamile modunda hissettim sat 13 aralık ağustos 2008 den beri bekliyoruz annemde 6.ayında kalmış belkim bende ona çekmişimdir :))))))))şimdiden teşekkürler
günaydın kızlar a.s.
hala regli olmadım test yaptım negatif cıktı
acaba daha erken diyemi öle cıktı
Adet tarihin ne zamandı canım?
Bu arada sana da günaydııına.s.
:):) süper olmuş süper kaydirigubbakcemile5 :)Kızlar bu listenin uğuruyla ilgili en ufak bir şüpheniz olmasın. Bir ay bile olmamıştı listeye gireli. Nesli "senden umutluyum " dedi, baktım hamileyim, o derece yanidelikafadulden
Neslim yeni profil resmimi nasıl buldun bu arada?
öyle olmasını umuyoruz tatlım. Sen stres yapmamaya çalış e mi ! :)günaydın kızlar a.s.
hala regli olmadım test yaptım negatif cıktı
acaba daha erken diyemi öle cıktı
hemen ekliyorum canım, hoşgeldin :)benide ekleyin 21 ocak
30 una geri sayım başlatayım mı o zaman bacımgünaydın kızlar...Ne zamnadır ilgilenemiyorum ama girip okuyorum hep...Biliyosunuz ocak sonuna kadar ben çok yoğunum.Hele bi ocak çıksın faal olarak aranıza eklenicem yeniden.Keçiboynuzu pekmezi ve polen+bal a devam ediyorum.Kendime çok iyi bakıyorum anne olmaya hazırlık:)
Eşimin bu ara işleri biraz kötü.Bu yüzden yumurtalar iyi ama spermlerimiz stresli :) biraz vakta ihtiyacımız var...Piyango bileti aldık :)biraz nakitte fena olmaz eheuheuehueue
Bende kürtajdan sonraki ilk reglimi bkliyorum 3 ile 10 u arasında bi yerlerde olur sanıyorum.Olmadı 20 si oda olmadı 30 u oda olmazsa hamileyim:)
güzel kuş, haydi beklemedeyiz. 2008' i kimin müjdesiyle kapatacağız acaba!! :))kızlar ben hala beklemedeyim sizi unuttum sanmayın hergün uğruyorum:))))) bugun 4 gün geçmiş oldu bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirim:)))
neslicim nedersin satı söledim ya hamilemiyim nedersin böle 2-3 gündür içimden bulantı geliyo gidiyo bi acayip ama ne sorucam ya benim yumurtamam olmadı bu ay yani o akıntı felan gelmedi olmazmı yani bilgin varmı canım ama biz çalışmaları başarıyla tamamladık ::):)):) adet olucağım tarih 10 ocak hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?