merhaba ben de uğurlu listede yer almak istiyorum. dün adet oldum üff yine. yaşım 26 . 2007 eylülden beri istiyoruz. 6 ay önce bir düşük yaşadım. herhangi bi sorun yok demişti geçen sene doktor. bu ay bi sürü bitkisel kür denicez eşime bu ay da olmazsa doktora gidip tedaviye başlıcaz.umarım gerek kalmöaz.sizin denediğiniz şeyler varmı
ohhh yarasın kuzumaaaa :)canlarımmmmmmmmmm.....
nasılsınız valla çok özledim sizleriiiiii.....
ben çok iyiyim cumartesi günü ferhat göçerin biri bana gelsin programında serdar ortaç vardı eşimle oraya gittik süperdi valla çok eğlendim kaydirigubbakcemile2 bol bol göbek attımhihoyyyt moralim yerine geldi tşk ederim kocacıma beni çok düşünür son zamanlarda sıkıntılıyım diye böyle bişey ayarlamış seni çok seviyorum aşkımm:asigim:
ohhh yarasın kuzumaaaa :)
ne kadar hoplayıp zıplayacaksan şimdilerde yap, daha sonra göbüş möbüş atamayacan :jeyyar:
teşekkürler efenim, listenin içeriğinin güzelliğinden şıklığından.... :)hehe doğru haklısın aşkımmmsırnaşık şey sen nasılsın neslicim biraz uzak kaldım siteden bu arada liste çoğalmış ama mükemmel yapmışsın tatlım listeyi çok şıkk süpersinnna.s.
bitanem benim, epeydir denk gelemedik ama ben üç saatlik uykuyla duruyorum, yorgunluk ağır bastı. Yarın fırsat bulursan kaynatalım biraz he mi! :)
iyi geceler tüm meleklerimeeeee!! a.s.
sabırla bekleyenler benide uğurlu listeye alın endometriozis ameliyatı oldum septum ameliyatı oldum ocak sonunda doktoruma tekrar gideceğim bakalım neler olacak çok korkuyorum umutlu olmaya çalışıyorum lütfen desteğinizden bana da verin
günaydın kızlar adet tarihim 23 aralıkdı olmadım.dr gittim vajinal ultrs.baktı hamilesin ve minik miniik önemsiz kistlerin var dedi uçtuk tabi..emin olmak için kan testi yapalım dedi yaptırdık hamile degilmişim.sonra dr çıkmıştı nöbetçi dr a sonuçları gösterdim polikistik oversin dedi ilaç verdi adet olmayı beklyiom dr gitcem.2 gün agladım dünya başıma yıkıldı sandım şimdi iyiyim.rabbim sabrınıda veriyormuş.adet olayım başka dr gitcem bakalım.dr yanılmıştır diyolar umarım öyledir.
güzel kelebeğim, düzeltmeleri yapıyorum şimdi...slm kızlar,yılın son sürprizi benden olacaktı ama kısmet değilmiş.dün kırmızı kartı gördüm malesef.çok umutlanmıştım hatta kanda baktırdım önce ama olmadı,ne yapalım sağlık olsun.
babam kalp krizi geçirdi ve şu sıralarda ameliyatta ama adanada olduğu için yanında değilim.pazartesi gidicem inşallah yanına.bu yüzden canım sıkkın.alllahım inşallah şifasını verir.
neslicim yeni tarih 26 ocak.gerçi yumurtlama dönemimde adanada olacağım için ocaktan pek umudum yok ama olsun sen yinede listeye dahil et beni canım.
şimdiden hepinize iyi,mutlu,huzurlu ve bol bebişli bir yıl diliyorum arkadaşlarım.hepinizi öpüyorummmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?