Uğurlu Liste

:)
ahahhah yok geri falan sayma:)zaten ben almanyadayken gece canım sıkılır girerim nete bişey varsa yazarım size, 13 üne kadar regl olmazsam yanımda test götürürüm:)bekleyemem oralarda heyecandan.Bişi varsada yazarım size.Aslında bu ay bebek yapmaktan vazgeçtik.Stresimiz geçti.Geçen seferde öle oldu ya.Hah dedim şimdi körün taşı gibi denk gelir mi gelir.Rahimde hazır.Ondan heyacan yaptım.Yoksa gün falan beklemiyom.Benim planlar Ocak sonrası.Şu stresli günlerim geçsin.Yazık oralarda başıma bişi gelir.Gurbet ellerde.

merhaba ben de uğurlu listede yer almak istiyorum. dün adet oldum üff yine. yaşım 26 . 2007 eylülden beri istiyoruz. 6 ay önce bir düşük yaşadım. herhangi bi sorun yok demişti geçen sene doktor. bu ay bi sürü bitkisel kür denicez eşime bu ay da olmazsa doktora gidip tedaviye başlıcaz.umarım gerek kalmöaz.sizin denediğiniz şeyler varmı

Hoş geldin canım;
aslına bakarsan pek çoğumuzun hikayesi benzerlik gösteriyor.
Düşükler, zorunlu kürtajlar, uzun ve stresli bekleyişler, her ay "bir daha heves etmiycem" deyip kızmalar, küsmeler, "ne zaman bebek yapacaksınız, e hadi!" diyenlere içten içe küfrü basıp bin türlü bahaneyle mevzuyu dağıtmalar... ve her şeyin ötesinde o özlem...

Şimdi kendi adıma cevap vermem gerekirse -ki bunu hep tekrarlıyorum- bu iş sadece gönülde bitmiyor, hatta çok istemek ters tepki yapıyor ve bebeklerimize kavuşacağımız günler uzaklaşıyor. Büründüğümüz benzer ruh halleri bizi amansız bir tedirginliğe, bekleyişe, strese ve içten içe bir baskıya sürüklüyor. Hormonlar, tepkiler, işleyiş değişiyor.
Elbette bitkilerin ve farklı yöntemlerin etkisi vardır ama önce bünyeye bi ince ayar çekip, " bebeğim sen en doğru zamanda geleceksin, biliyorum." demek gerek!
a.s:asigim:

Son düzenleme:
canlarımmmmmmmmmm.....
nasılsınız valla çok özledim sizleriiiiii.....
ben çok iyiyim cumartesi günü ferhat göçerin biri bana gelsin programında serdar ortaç vardı eşimle oraya gittik süperdi valla çok eğlendim kaydirigubbakcemile2 bol bol göbek attımhihoyyyt moralim yerine geldi tşk ederim kocacıma beni çok düşünür son zamanlarda sıkıntılıyım diye böyle bişey ayarlamış seni çok seviyorum aşkımm:asigim:

ohhh yarasın kuzumaaaa :)

ne kadar hoplayıp zıplayacaksan şimdilerde yap, daha sonra göbüş möbüş atamayacan :jeyyar:

ohhh yarasın kuzumaaaa :)

ne kadar hoplayıp zıplayacaksan şimdilerde yap, daha sonra göbüş möbüş atamayacan :jeyyar:

hehe doğru haklısın aşkımmmsırnaşık şey sen nasılsın neslicim biraz uzak kaldım siteden bu arada liste çoğalmış ama mükemmel yapmışsın tatlım listeyi çok şıkk süpersinnna.s.

hehe doğru haklısın aşkımmmsırnaşık şey sen nasılsın neslicim biraz uzak kaldım siteden bu arada liste çoğalmış ama mükemmel yapmışsın tatlım listeyi çok şıkk süpersinnna.s.
teşekkürler efenim, listenin içeriğinin güzelliğinden şıklığından.... :)
ben iyiyim, epey iyileştim, arada bir öksürük var o kadar. Ama diş ipiyle uğraşırken abartmışım heral, iki gündür dişlerim ağrıyo kafamçokkarıştı
yaniciğime ağrı sızı ve hastalık bakımından burnum p.ktan kurtulmuyo ama iyiyim mutluyum hoşummm kaydirigubbakcemile5

bitanem benim, epeydir denk gelemedik ama ben üç saatlik uykuyla duruyorum, yorgunluk ağır bastı. Yarın fırsat bulursan kaynatalım biraz he mi! :)

iyi geceler tüm meleklerimeeeee!! a.s.

bitanem benim, epeydir denk gelemedik ama ben üç saatlik uykuyla duruyorum, yorgunluk ağır bastı. Yarın fırsat bulursan kaynatalım biraz he mi! :)

iyi geceler tüm meleklerimeeeee!! a.s.

kaynatalım tatlımmmm saat kaçtaaaaa nerdeeeeeeee

ahahhahahahha nesli gelince msn den yoklama çek bana...Masamdaysam gelirim siteye..Hadi iyi günler herkese...Güzel rüyalar gördüm umarım hayra çıkar

sabırla bekleyenler benide uğurlu listeye alın endometriozis ameliyatı oldum septum ameliyatı oldum ocak sonunda doktoruma tekrar gideceğim bakalım neler olacak çok korkuyorum umutlu olmaya çalışıyorum lütfen desteğinizden bana da verin

günaydın kızlar adet tarihim 23 aralıkdı olmadım.dr gittim vajinal ultrs.baktı hamilesin ve minik miniik önemsiz kistlerin var dedi uçtuk tabi..emin olmak için kan testi yapalım dedi yaptırdık hamile degilmişim.sonra dr çıkmıştı nöbetçi dr a sonuçları gösterdim polikistik oversin dedi ilaç verdi adet olmayı beklyiom dr gitcem.2 gün agladım dünya başıma yıkıldı sandım şimdi iyiyim.rabbim sabrınıda veriyormuş.adet olayım başka dr gitcem bakalım.dr yanılmıştır diyolar umarım öyledir.

slm kızlar,yılın son sürprizi benden olacaktı ama kısmet değilmiş.dün kırmızı kartı gördüm malesef.çok umutlanmıştım hatta kanda baktırdım önce ama olmadı,ne yapalım sağlık olsun.
babam kalp krizi geçirdi ve şu sıralarda ameliyatta ama adanada olduğu için yanında değilim.pazartesi gidicem inşallah yanına.bu yüzden canım sıkkın.alllahım inşallah şifasını verir.
neslicim yeni tarih 26 ocak.gerçi yumurtlama dönemimde adanada olacağım için ocaktan pek umudum yok ama olsun sen yinede listeye dahil et beni canım.
şimdiden hepinize iyi,mutlu,huzurlu ve bol bebişli bir yıl diliyorum arkadaşlarım.hepinizi öpüyorummmm...

segem, canım öncelikle hoşgeldin. Bildiğim kadarıyla endometriozis ameliyatından sonra normal gebelik ihtimali yüksek. 7-8 ay içinde kendiliğinden gebelik olmazsa aşılama ve nihayetinde de gerekirse tüp bebek denemeleri başlıyor. Çoğu kadında da belki aşılamayla, ama tüp bebek denemesine de gerek kalmadan gebelik oluşabiliyormuş. Septum ise şu süreçte sana fazladan stres ve acı yaşatması dışında doğurganlıkla ilgili bir operasyon değil neticede. Senin endometriozis operasyonun ne zaman gerçekleşti tatlım??

tatlım diğer sayfadan da yazmıştım... öyle bir heyecan, şaşkınlık, mutluluk ve heves yoğunluğundan sonra böyle tatsız bir bilgi... çok sarsıcı... ben de başka doktora görünmelisin diyenlerdendim ama eklemeden edemeyeceğim; kendini olumsuz sonuçlara hazırla, AMA KAPTIRMA!! Bir şeyin kötü olması her şeyin kötü olacağı anlamına gelmez. Umarım ki doktor hatasıdır. Umarım gecikmeli gelmez meleğin. Ama öncelikle iyi hissetmeye odaklan olur mu bitanem..:1hug:

güzel kelebeğim, düzeltmeleri yapıyorum şimdi...
Baban ne durumda şimdi?? :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…