Uğurlu Liste

kızlar hamileyken saç kestirlmezmiş öyle batıl bi inanç varmış duydunuz mu hiç??

Yok tatlım, kestirme konusu dediğin gibi "anlamsız" bir kültürel aktarım. Bu konu KK da birkaç kez daha tartışılmış zaten.
Kısacası bitanem, kestirme mevzusu bence hem konu hem de kaygı dışı! yerimsenibena.s.

merhaba kızlar neler yapıyorsunuz bakemmmmmm canım çok sıkılıyor yaaaaaa içimde bir sıkıntı var allah hayra çıkarsınn

merhabalar :) beni de listenize ekler misiniz? inşallah yaklaşık 3.5-4 ay sonra gelecek bebişimiz :)
(sat:15 temmuz cinsiyet:kız ismini de ECRİN koyacağız inş)
herkese mutlu yıllar bu arada..

merhabalar :) beni de listenize ekler misiniz? inşallah yaklaşık 3.5-4 ay sonra gelecek bebişimiz :)
(sat:15 temmuz cinsiyet:kız ismini de ECRİN koyacağız inş)
herkese mutlu yıllar bu arada..

ekledim tatlım, hoş geldiniz ikiniz de :)

günaydın kızlar nasılsınız a.s.
gelin bi öpiim sizi Şeniz
hala regli olmadım :dance:

günaydınnnnn.Bende regl olmadım bekliyorum 15 gün içinde olurum heralde en geç?Kürtajdan sonraki ilk reglim olacakya üzerimde inanılmaz bi sıkıntı var.Hamileliğimin ilk dönemleri gibi.Göğsümde kaşıntı başladı,karnım gazdan patlıcak gibi,ayaklarımı falan üşütmemeye çalışıyorum.Ve çok halsizim.Yılbaşını uyuyarak geçirmek istiyorum.Bide karman çorman rüyalar gördüm pek hoş olmayan.Canım sıkkın biraz.Bugün iyi bigün diil benim için.Umarım 2009 hepimize uğur getirir.İçimde garip bir sıkıntı var....Offf Offff

snmgkc im hamilelik belirtilerinde karında gaz var mı :uhm:

kızlarrrrrr mutlu yıllar hepinizeeeee
sağlıklı mutlu ve huzur dolu tabi birde paralı ve bebişli bir yıl diliyorum herkese..

canım beni de eklemişsin çok teşekkür ederim
adet günüm geşti ama lekelenmelerim var test yapamıyorum korkuyorum açıkcası tek çizgi görcem diye adet adına tek bi belirtim dahi de yok

snmgkc im hamilelik belirtilerinde karında gaz var mı :uhm:

evet benim çok gazım olmuştu inanılmaz,bide sık sık çişim geliyodu,gögüslerin ağrıyodu.Bu yüzden ha şimdi regl oldum ha bugün olurum diye bekliyodum.Bide bacaklarımdan sanki damarlar çekiliyormuş gibi bacaklarımda garip bi ağrı oluyodu.Akşamlarıda hemencik uyuyodum sabah zor kalkıyodum.Bende kesin bugün regl olurum diyodum.Herkeste değişir hamilelik belirtileri...

Son düzenleme:
yok ya bi yandan istiyorum bi yandanda hiç zamanı diil diyorum.Kısmet ama birkaç ay sonra olsa süper olur.Bide kendimi çok bitkin hissediyorum bu ara moralim pek iyi diil.
Allahım ne olur 2009 hepimiz için iyi geçsin...

yılbaşına evde sessiz sakin girmek istiyorum.Belki biraz şarap içip sarhoş olmak.Sofrs bile kurasım yok.Öle halsizimki battaniyenin altında sıcacık uyumak istiyorum:)

Uyuyarak girsem tüm sene uyur muyum acaba?

kızlar hepinizin yeni yıl kutlu olsun işallah herkesin isteklerinin gerçekleştiği bir yıl olur huzur getirsin gerisi gelir zaten Mutlu Senelera.s.:içelim:

bende yeni üyeyim benide ekleyin arkadaşlar 3 aylık hamileyim inş temmuzun ilk günleri bebeğimi kucağıma alcam herkese iyi yıllar=)

güzel kelebeğim, düzeltmeleri yapıyorum şimdi...
Baban ne durumda şimdi?? :çok üzgünüm:

sağol tatlım,babam ameliyat oldu dün,yoğun bakımda yatıyo.ama ameliyat sorunsuz geçmiş çok şükür.içim rahatladı,hep dua ettim.allahım kimseye acılarını yaşatmasın.

neslicim sen nasılsın canım,sen ne zamandır bebek istiyosun?allahım gönlüne göre versin inşallah.
biz eşimle baş başa gircez yeni yıla.onun için yemekler yapıyorum şimdi.bebiş iiçin dua edicez bol bol.yeni yıl yeni umutlar hayaller demek,inşallah herkesin hayalleri gerçekleşir.allahım isteyen herkese minik bebişler nasib etsin.hamile arkadaşlarımıda sağ salim kucaklarına alsınlar meleklerini.

bu yıl bizim yılımız olsun kızlar...allah dualarımızı kabul etsin.hepinizi öpüyorum arkadaşlar:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…