Uğurlu Liste

benide yazın dicem ama henüz adet olmadım söktürücü ilaç kullanıyorum gecikme oldu ama gebelik yok adet olur olmaz tarihimi vericem listeye bayıldım çok güzel ve özenli 2006 haziran ayından beri bebegimi bekliyorum inş ugurlu gelir

Son düzenleme:
tekrar geçmiş olsun kelebeğim...
biz de evdeyiz akşam, pek kutlama havasında değiliz, açıkçası kutlamaya kultamaya unutmuşuz belki de :) Doğum günlerimiz yıldönümlerimiz de gümbürtüye gitti son yıllarda. :)
Yeni yıl için dileklerine katılıyorum ve ekliyorum: ne olursa olsun gelen gideni aratmasın!! :):)

Allah ım yeni yılla beraber evlat isteyen her insana gönüllerine göre evlat nasip eder inşallah..
Dilerim bu yeni yılda isteyen tüm kadınların kucakları boş kalmasın..
herkese iyi yıllar
a.s.

KIZLARRR 2009'DA HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN SENEYE İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ KUCAĞIMIZDA YENİ YILA GİRERİZ SİZLERİ KOKULU KOKULU ÖPÜYORUM a.s.

Herkese sağlık,huzur,mutluluk dolu güzel bir yıl diliyorum.Umuyorum ki,düşlerimizin gerçekleştiği bir yıl olur.Nice mutlu senelere....

nesli superisi özellikle superisi diğer topike uğramıyosun ama sen o yüzden buradan yazayım dedim yeni yılınız kutlu olsun canlarım insallah 2009 meleklerimizi getirsin bizlere çok öpüyorummmmmmmmm

teşekkürler bitanem :) dilekler gönüller hep birr!! :))

BENİDE KAYIT EDİNNNNN DOĞUM TARİHİM 22 ŞUBAT ERKEK HAYIRLISIYLA TÜM HAMİŞLERİN KURTULMASI DİLEĞİYLE.OLMAYANLARADA ALLAH EN KISA ZAMANDA ARATMADAN VERSİN İNŞALLAH.BENİMDE TEDAVİYLE OLDUĞU İÇİN ÇOK İYİ ANLIYORUM.AMA OLSUN RABBİM HERKESİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERİR BUNA İNANIN VEDE BİRAZ SABIR TABİ.kaydirigubbakcemile3

nehirciğim hayırlı olsun canım :)
sat ın hangi tarihti? bi de yaşını da söyle bakemyerimseniben

CANLARIM hihoyyytYENİ YILA NASIL GİRDİNİZ ANLATIN BAKEMMMa.s

fıstıkımmm kuzum :)
biz evde sakin bir akşam geçirdik. Ne telefona baktım ne kapıya :)

bu arada hayırlara yoraraktan diyorum ki :"dün öğleden beri göğsüme ve kasığıma çok keskin sızılar girip duruyo :) delikafadulden

Ben dayanılmaz bir gaz sancısıyla girdim. Kuş kadar birşey yemiştim, o bile oturdu mideme. 12ye kadar dayandım sonra hemen yattım zaten:bbo:

yavru kuşum hadi hayırlısı bakalım allah hepimizin gönlüne göre versin 2009 daaaa

selam kızlar
2009 hepinize hayırlı uğurlu olsun
bu sene bebişlerimiz gelir insallah a.s.
ben hala regli olmadım
test yapmaya cok korkuyorum

hadi bakayım bu topiği yeni gördüm inşallah uğurlu gelir tarihim 8 ocak

selam kızlar..benim bu ay olmadı..listenin uğuru bidahaki aya inşallah...

İYİ SENELER KIZLAR.bENDE BEKLİYOM ARTIK BUGÜN YARIN REGL OLURUM DİYE...
ÇOK YOĞUNUM GİREMİYORUM AMA HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.

ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUM.

DUA EDİN.ÇOK İHTİYACIM VAR....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…