Uğurlu Liste

kızlar selam bugün doktora gittim herşey normal dedi çocuk olmaması için sebep yok dedi ben 32 günde bir adet olduğum için sadece 1 gün yumurtlamam olurmuş o yüzden tutturamamışızkaydirigubbakcemile3 yumurtalama takibi yapıcaz salı tekrar gidicem perşembe yada cuma çatlar dedi ogünlerde allah kocama kuvvet versin -tatlicadiarzu- bana dua edin kızlar 2009 uğurlu gelsin hamiş gezelim:CüvCüv:

kılzarrr nerelerdesiniz sizz liste aşağılarda kalmışş
neslicim uğurlu listene benide ekle canımm 28 ocak

kılzarrr nerelerdesiniz sizz liste aşağılarda kalmışş
neslicim uğurlu listene benide ekle canımm 28 ocak

kuzum benim, ekledim :)a.s.
ama karışıklık olmasın diye liste ilk sayfada duruyo şutarafagitti

bir kaç gündür vakit bulamıyordum, affınıza sığınırım meleklerim :)a.s.

yok yok, gezmelerdeydik aslında :)
ikizleri sevmeye gittim annneanneler vs derken 1 saat olmadı eve gireli. :)
ben iyiyim, bu arada son parkura girdik bakalım, 3 günüm kaldı :1rolleyes:

kızlar benıde yazın bakayım 2005ten berı beklıyorum pcos sendromu var

kızlar benıde yazın bakayım 2005ten berı beklıyorum pcos sendromu var

qusel canım hoş geldin a.s.
ekliyorum hemen... sen benden eskisin KK da... onun için bilmişliğe soyunamam tabiki... ama burda bu sıkıntına ortak olan / olacak pek çok melek var.
Onun için üzülme e mi tatlım!

Son düzenleme:

evet canım bende 35 günde bir oluyorum.Anca 1.5 senede denk getirmiştik.

qusel canım hoş geldin a.s.
ekliyorum hemen... sen benden eskisin KK da... onun için bilmişliğe soyunamam tabiki... ama burda bu sıkıntına ortak olan / olacak pek çok melek var.
Onun için üzülme e mi tatlım!

eskı yenı farketmez cnm sonucta sorunlarımıza dertlerımze ortak oluyoruz bırbırımızın a.s. tesekkurler

su ugurlu lıste bızede ugurlu gelır ınsallahhhhhhh

günaydın kızlar
cok moralim bozuk
regli oldum
ne kadar umutluydum oysa
senağlama

bi sonraki adet tarihim 3 şubat
şimdi bir ay daha mı beklicem senağlama

ben de kurban bayramının 1. günü 8 aralıkta düşük yaptım. dr korunmaya gerek yok dedi , kürtaja da gerek yok dedi. neyse korunmadım ama galiba regl olacağım. :1no2:

çok üzülüyorum..

bakalım bebeleri ne zaman kucağımıza alacağız. Allah herkesin yardımcısı olsun. soğan kürüne mi başlasam diye düşünüyorum

:

kızlar hepinize günaydın hayırlı haftalar nasılsınız benim kırmızılar geldi yeni adetim 1şubat

selam kızlar hala adet olmadım farlutal sonrası 7.gün bugun bekliyorum 10 gün içinde oluyormuş herkes öyle dedi perşembeyi bekliyorum 10 gün doluyor perşembe gitcem dr olmazsam.çok bunadım ya bu doktorlar bi garip kimi hamilesin kimi pkosun kimi 5 gün içinde adet olcn bakalım hayırlısı

günaydın kızlar....hatta akşam olmuş....kendinize iyi bakın.yeni bir hafta yeni haberler....

canım ben de yaklaşık 32 güne bir oluyorum. yanlız kafam karıştı. 1 gün yumurtlama olur demişsin. zaten 1 gün değil mi herkeste. yani 28 günde bir adet görenler daha kolay nası tutturuyorlar anlayamadım CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…