Uğurlu Liste

EN ACİLİNDEN................kızlar lütefen acilen cvp yazın az önce duş aldım üzerimi giyinirken aynadan göbeğimin altından aşağıya kadar olan bölümde belirgin kahverengi çizgi var ya ne olduğunu biliyorum yani yengem yiğenime hamileyken çıkmıştı ama benim adetime 5 gün var olabilirmi lütfen çok çok heycanlandım olabilirmi sizce cvp yazarsanıoz sevinirim...

tatlım lütfen fazla heyecanlanma, bu bahsettiğin çizgi 3. aydan itibaren görülmeye başlanan bir çizgi. Açıkçası ben bu kadar erken süreçte belireceğinden emin değilim. Sabah erkenden, ya da şimdi eczaneden bi test alıver istersen !?
Bak kendimizi kaptırıp sonra testlerde göremeyince de bu sefer daha şiddetli bir üzüntü yaşıyoruz o zaman da olacağı varsa da olmuyor.
İçini karartmak için yazmadım canım, bence bu belirti doğruysa eğer çok istisnai bir durum olur... :teselli:

Son düzenleme:
canım bendede var o çizgi ama bazı insanların çok belirgin olurmuş sen daha önce farketmemiş olabilirmisin acaba

bugün adet günümdü az önce test yaptım yine tek =(

uğurlu listene benide ekledin canım ama bugün doktora gittim 2 ay sonraya erteledi mart olarak yazarsan sevinirim

kızlar listeye beni de bu aya ekleyin haber bekliyorum hepimize uğur getirsin inşallah

günaydın meleklerim a.s.
ekleme ve düzenlemeleri yaptım, şimdi okula gidiyorum. Bu arada hala bir belirtim yok ve umarım ki olmaz :)
Olursa da canım sağolsun di mi be ya! yerimseniben

Kızlar haftaya çok güzel bir haberle başladım.

Şirketten bir arkadaşım 8 senedir bebek için bekliyorlardı önümüzdeki ay tüp bebek için çalışmalara başlayacaklardı.Şimdi 2 haftalık hamile.Kendim kadar sevindim.Darısı başınıza....Dua edin bebekleri yaşasın...

bendede kahverengi çizgi hep vardı.Hamileyken kayboldu.Hala geri gelmedi:)

BU ARADA HERKESE GÜNAYDINNNNNN.SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM.BENDE HALA REGL OLMADIM.BEKLİYORUM...AMA HİÇ BİR BELİRTİ YOK..SANIRIM İLK REGLİM SORUNLU GEÇİCEK

Son düzenleme:
he bu arada çatlaklar için madecassol diye bir yanık kremi varmış bi denemediğim o kalmıştı bide onu denicem:) sonuç alırsam haber vericem.Bu arada arkadaşımın kız kardeşi trafik kazasında yüzü parçalandığı için doku yenileyici krem kullandı yüzündeki derin yarık izleri yok oldu nerdeyse.bundan sonrada onu denicem:) ahahhahahahGöğsümdeki çatlaklar tamamen kaybolsun istiyorum...belli belirsiz izler kaldı ama onlarda geçsin isitiyorum...Kullanmadığım krem+serum+macun kalmadı :)12 haftada bu hale geldiysem 9 aylık olsaydım ne olurdum bilmiyorum.Şimdiden formülü bulayım ki bidahaki bebişe çatlaksız başlım diil mi:)

kuzucuğum benim, iyi haberlerine ben de çok sevindim. darısı buğdayı başımıza artık naniknanik

28 günde adet olanların 2 gün yumurtlamaları oluyormuş o yüzden daha kolay hamile kalabiliyorlar canım

bnde istiyorum bnde çok hoşuma gittilistenız 3 şubat.2007 martta 2buuck aylık bebişimizn kap atışları duyulmadı kurtaj oldum ozmandna berı tekrardn denıyoruz ama olamdı umidm hep vargelecek melegımız hergeecen ay bir aylık daha yaklaşıyoruz melegımıze

benım adım varmışlistede ama yenılemiunutmuşum arkadaşlr kusura bakmayın 3şubat yenı tarııhm

nesli tatlım sonuçlar nasıl inş güzel haberlerini alırız :dance:dört gözle bekliyorum:Saruboceq:

biizm ilkınde 10ay sonra olmuştu şimdi 21ay oldu hala yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…