- 10 Mayıs 2008
- 174
- 1
- 641
biizm ilkınde 10ay sonra olmuştu şimdi 21ay oldu hala yokk
28 günde adet olanların 2 gün yumurtlamaları oluyormuş o yüzden daha kolay hamile kalabiliyorlar canım
vay canına.... delikafadulden bak bunu bilmiyordum eğer öyleyse süper ama nasıl anlicaz hangi günler yumurtladığımızı ? yada onda da bir formül var mı? lütfen bu konudaki tüm bilgilerini paylaş a.s.
nasıl yani 2 kez mi yumurtluyorlar ?
hıı tamam ama tatlım insanlar 15-20 dk gibi bir sürede yumurtlamıyormuydu. hani ilk kez insanın yumurtlamasını gösteren bir doktor vardı. onun haberinde okumuştum. ameliyat ettiği kadın 15 dk da yumurtlamıştı. bana öyle geliyor ki bizler artık iyi değiliz. yumurtlamayla kafayı bozduk.. eşimde dalga geçiyo tavuğum diye :)
kuşlarım, okulda yine soğuk aldım, hala içim titriyo.. sabah toparlasam listeyi kızmassınız di mi.. öpüyorum hepinizi. iyi geceler :asigim:
hıı tamam ama tatlım insanlar 15-20 dk gibi bir sürede yumurtlamıyormuydu. hani ilk kez insanın yumurtlamasını gösteren bir doktor vardı. onun haberinde okumuştum. ameliyat ettiği kadın 15 dk da yumurtlamıştı. bana öyle geliyor ki bizler artık iyi değiliz. yumurtlamayla kafayı bozduk.. eşimde dalga geçiyo tavuğum diye :)
32 günde bir olanlar sadece 1 gün içinde 12 saat yumurtluyormuş canımm maalesef o yüzden biz 10 aydır tutturamıyoruz:sm_confused:
bitaneciklerim, ben sabah adet oldum. Yumurta takibine başlamayı düşünüyorum ve hatta randevu ayarlıyorum şimdi. E artık ertelememeliyim!
Hepinizi öpüyorum a.s.
selam kızlar nasılsınız a.s.
reglim bitsin bende doktora gidecem
yoksa kendi kendine olacağı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?