Uğurlu Liste

biizm ilkınde 10ay sonra olmuştu şimdi 21ay oldu hala yokk

ya işte o 12 saati tutturmak zor o yüzden hamile kalmak zorlaşıyor ama allah büyüktür inş :Saruboceq:zamanı geldiğinde verecek kucagımıza meleklerimizi:ecrin_bebek:

28 günde adet olanların 2 gün yumurtlamaları oluyormuş o yüzden daha kolay hamile kalabiliyorlar canım

vay canına.... delikafadulden bak bunu bilmiyordum eğer öyleyse süper ama nasıl anlicaz hangi günler yumurtladığımızı ? yada onda da bir formül var mı? lütfen bu konudaki tüm bilgilerini paylaş a.s.

vay canına.... delikafadulden bak bunu bilmiyordum eğer öyleyse süper ama nasıl anlicaz hangi günler yumurtladığımızı ? yada onda da bir formül var mı? lütfen bu konudaki tüm bilgilerini paylaş a.s.

28 günde bir adet görenler genellikle 13 ve 14 gün yumurtluyorlar bildiğim kadarıyla tatlım

nasıl yani 2 kez mi yumurtluyorlar ?

yok canım öyle değil 32 günde bir adet görenler 1 gün içinde sadece 12 saat yumurtuluyorsa 28 günde bir görenlerin yumurtlama süresi 2 güne kadar uzuyor süre olarak bilmem anlatabildimmi yazarak anlatımım biraz kötüdür deee-tatlicadiarzu-

hıı tamam ama tatlım insanlar 15-20 dk gibi bir sürede yumurtlamıyormuydu. hani ilk kez insanın yumurtlamasını gösteren bir doktor vardı. onun haberinde okumuştum. ameliyat ettiği kadın 15 dk da yumurtlamıştı. bana öyle geliyor ki bizler artık iyi değiliz. yumurtlamayla kafayı bozduk.. eşimde dalga geçiyo tavuğum diye :)

arkadaşım süpersin vallaa çok güldüm burdaaasırnaşık şey:dance:

lıstenız cok guzel ve ozenle hazırlanmıs.ellerınıze saglık.benı de kabul edermısınız.2008 eylul den berı calısıyoruz.25 ocak

kuşlarım, okulda yine soğuk aldım, hala içim titriyo.. sabah toparlasam listeyi kızmassınız di mi.. öpüyorum hepinizi. iyi geceler :asigim:

kuşlarım, okulda yine soğuk aldım, hala içim titriyo.. sabah toparlasam listeyi kızmassınız di mi.. öpüyorum hepinizi. iyi geceler :asigim:

ayy canımbenım est sen iyioldu sğl emegıne sağlık bnde senden kopya cekıtmkendı listemzde yaptım bışler

kızlar bişey dicem yumurtlama günlerinde kasık ağrısı ve akıntı olmuyomu..benim 34 günde oluyo adetim yumurtlamam yaklaşık adetimin başladığı ilk tarihten sayınca 18.gün oluyo die tahmin ediyorum ve yalaşık 3 gün ağrım ve akıntım oluyo acaba herkeste farklımı bu ay doktora gidecem düzenli kontrol olucam işte o zaman anlarız..

tatlım bak aşağıdaki görüntüde bahsettiğim doktorun çektiği görüntüler..

Son düzenleme:
32 günde bir olanlar sadece 1 gün içinde 12 saat yumurtluyormuş canımm maalesef o yüzden biz 10 aydır tutturamıyoruz:sm_confused:

bende 35-37 gün arasında olurum regl.sadece 4 yıl doğum kontrol kullandığımda süre kısalmıştı sonra ilacı bırakınca eskiye döndü.valla bi keremi 12 saat mi yumurtluyorum bilmem ama şu varki 2 kere hamile kaldım her ikisinde de reglimin bittiği ertesin gün hamile kaldım.nası oluyo anlamadım:)

bitaneciklerim, ben sabah adet oldum. Yumurta takibine başlamayı düşünüyorum ve hatta randevu ayarlıyorum şimdi. E artık ertelememeliyim!
Hepinizi öpüyorum a.s.

hadi bakalım hayırlısı.... bende fuardan döndükten sonra bikaç ay denerim sonra yumurta takibi vsvs başladm can beyle görüşüp.Bir an önce bebek istiyrum:)

selam kızlar nasılsınız a.s.
reglim bitsin bende doktora gidecem
yoksa kendi kendine olacağı yok

bitaneciklerim, ben sabah adet oldum. Yumurta takibine başlamayı düşünüyorum ve hatta randevu ayarlıyorum şimdi. E artık ertelememeliyim!
Hepinizi öpüyorum a.s.

dr mu takip etcek?nası? her hafta kontrole mi gidicen.Avulasyon kiti ile mi takip edicen yoksa..dr agdiceksen reglinden bi hafta sonra mı başlıyosun takibe?her hafta kontrole gitmek gerek sanırım o zaman ufff e sıkıcı bi zaman dilimi....

selam kızlar nasılsınız a.s.
reglim bitsin bende doktora gidecem
yoksa kendi kendine olacağı yok

:) biz o kadar denedik 1,5 yıl sonra en beklemediğimiz ve umudumuzu kestimiz zaman oldu, ama yaşamadı.
şimdi hem çok istiyorum hemde ya buda yaşamazsa kaldıramam biraz aha zaman geçsin diyorum.

sanırım bikaç ay beklerim sonra dr a giderim ,yazı bulur dr a gitmem yumurta takibi vsvs için bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…