Uğurlu Liste

kızlar ya benim 26 aralıkta regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım 14 gün geçti üzerinden test yaptırdım kanda çıkmadı? hata olabilir mi sizce???((

tatlı kuşum banada aynı şey olmuştu aralıkta bende çok ümitlenmiştim hamileyim diye ama maalesef :1no2: adet söktürücü verdi doktor ama çnemli bişey çıkmadı sadece kafaya bebişi çok taktıgımız için böyle kesintilerimiz oluyorr kafana fazla takma ama doktora git tetkiklerini yaptır aşkım kendine iyi bakk byeeee

KK'nın uğurlu hatunları selamlar,sevgiler....

Bende girmek istiyorum bu güzel listeye...

Herkese Hayırlı sağlıklı evlatlar,nesiller diliyorum Rabbimden,hayırlısıyla....

Bir tüp bebek denemem var,dış gebelikle sonuçlanan.Onun dışında hiç gebeliğim olmadı((

Ben 27 yaşındayım,5,5 senelik evliyim..Nisan 2004 'ten buyana yani tam 4 sene 9 aydır uğraşıyoruz...
Adet tarihim 20 Ocak....
Notumda " Çalışınca da olmuyor:roflol: ama olacak Allah'ın izniyle"

Herkese sevgiler saygılar...a.s.

Son düzenleme:
kızlar dün bişi oldu.Bi arkadaşım bebeğinin kalbi durduğu için kürtaj oldu benim gibi. ama dr u ona bazı testler yazmış 3 düşükten sonra bakılan testler.Neyse tembihlemiş hastaneye gittiğinde sorarlarsa 3 tane düşüğüm oldu de demiş.Neyse yaptırmış testi ve sorunun ne olduğu ortaya çıkmış.Yani ikincidede üçüncüde de bebeği ölecekmiş yaptırmasaydı.
ben aynı testleri cerrahpaşadaki dr kuzenime sordum burda yapabiliriz dedi.Bunlar basit testler ama bir rahatsızlık var ise ortaya çıkarıyor sonuçta.ve dr ların aklına gelmiyor

genel olarak pıhtılaşma sorununa bakıyolarmış

cerrahpaşada ssk lılara +75 Ytl hoca farkı vererek bu testleri yaptırıyorlarmış.

Almanyadan dönüşte o testleri yaptıracağım.Size bilgi veririm.Ocak ayı sonu gibi yani...
Ve pıhtılaşma sorununda hamile kalmadan önce aspirin kullanılıyormuş hamile kaldıktan sonra da iğnesi varmış

kuzenim gerek yok, daha ilk, neden yaptırıyosun panik oluyosun dedi.Bende neden bi dahakini bekleyeyim çok pahalı değil yapılmayacak bişeyde değil.Zaten kan testi yaptıracaktım kafamda soru işareti kalmaz dedim ve .Yaptıracağım.

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar! Bu ay da olmadı........
Yeni tarihimi eklerseniz sevinirim Yeni tarihim 4 şubat...
Dilerim uğurlu liste hepimize uğur getirir.

ben bu aralar fazla giremiyorum ama finaller başlıyor toleransınıza sığınıyorum efenim

bu arada devlet hastenesi maceram kavgayla bitti, bakanlığa şikayet ettim daha önce övmüş olduğum doktoru. Sonra özele gittim, dünya tatlısı bir hanım tarafından gerekli kontrollerim yapıldı. Herhangi bir sorun yok, rahat ol dedi. Yumurta takibi için de önümüzdeki ay gidelim diye kararlaştırdık. Ben kist olasılığını düşünüyordum aslında, neyse ki içim çok rahatladı, hafifim hafif... :1rolleyes:

kızlar nabersiniz ben en gec pazartesı adet olurum cunku hıcbır belırtım kalmadı benım adetım sınsı sınsı gelıo ne agrı ne şişlik adetten once hepsı gecıo hatta bel agrım falan bıle kalmıo yanı bu ayda anladım kı adet olucam adetıme 1 gun kaldı kırmızıları gormem yakındır offfffffffffffff

tatlı kuşum çok sevindim bişeyin olmamasına rahat ol artık ve çalışmalara devam edinn:jeyyar: aşkım nezaman başlıyor finallerin umarım başarılı olursun kendine dikkat et en kısa zamanda faal bir şekilde aramızda görmek istiyoruz öptümmmkaydirigubbakcemile5

offf ya kızlarrrrrrr dediğiniz gibi istisna olsaydım keşke ama yine olmadı tam kırmızıları göremedim ama kahveleri gördüm ilk defa hiç böle olmamıştı ama herhalde kırmızılarda arkasından gelir dimi 10 şubat olarak ekleyebilirsiniz yeni adet tarihimi tabi yine gecikmezse....((((

canım daha önce adetimin geciktigini ve ilaç kullandıgımı sölemiştim şimdi bugün adet oldum ve adet tarihimi yazmanı istiyorum canım senden yeni tarihim 11 şubat inşş eşimle çok süper bi sevgililer günü geçiririz ve hamileligimi kutlama mutluluguna ereriz.bu arada notumuda söyliyeyim(2009 da inş mutluluk beni karnımdan vurur bebegim olur )

günaydın kızlar nasılsınız
güzel haber verenler yok mu yaa

günaydın tatlım, ben de tam ajanlık yapıyordum.
İdrar testi sonucuna göre ozge_844 hamiş :) toparladım listeyi, herkes haber vermiyor ne yazık ki

nesliciğim,son adet tarihim 10 şubat

eklersen sevinirimm

hoşçakalın..

ümidimizi kaybettirmesin Rabbimiz

mrh kızlar uğurlu listenize benide eklermisiniz 18 ocak inş.hepimize uğurlu gelir

yavrukuşlarııım;
düzenleme tamamdır
ingilizceci'm benim, hadi bakalım hayırlısıyla gelsin haberlerin. Bu arada sen elişine mi başladın hamarat insanyerimseniben

evet tatlım elişiye basladım hatta ilk süveterimide ordum eşim sen bu hızla pazara bır tezgah açarsın dıo :) ıns adet olmam ya cok gergınım ama belıme agrıler gırıo haber verıo gelıom dıye heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…