Uğurlu Liste

berhama bayanlar nasılsınız listenizin uguruna inanıyorsanız benide ekleyebilirmisiniz ben de sizlerle beraber gün saysam 3 şubat muhtamel tarihim

kıslar ben artık umudumu kestım benım cocugum olmıcak heralde bu ayda hasta oldum cuma gecesı artık bır aykı adet tarıhım 10 şubat ama hıc umudum kalmadı :1no2:senağlama bu ayda bıtsın onumuzdekı ay doktora gıtcem ratık ne yapıckasa yapılsın daha once gıtmıstım ama bı sorun yok demıslerdı bı tek rahım fılmı cekılmedı oda cekılsın bakalım artık ne olcak allahım bana nasıp etcekmı annelıgı.rabbıme yalvarıyorum bana ve benımgıbı ısteyen herkeze nasıp etsın eksıklıgını aratmasın :Saruboceq:

cnm sen nekadardır istiyosun bende gittim dok bişey çıkmadı filmde çekildi 2 ay önce halada bebiş yok 1,5 yıl oldu bu kadar çabuk pes etme senağlamahttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_crya.gif

kızlar beni listenize kabul etmeyecekmisiniz

ebrucuğum hoş geldin, ekledim tatlım a.s.

:1no2:Kızlar hani umutsuzluk yoktu artık. Sabretmemiz gerekiyor, a.smeleklerimiz geldiğinde
içimize akan gözyaşları silinecek, :ecrin_bebek:mutluluk ve huzur her daim kollarımızın arasında olacak. :asigim:

ekledim tatlım,
hepimizin umudu bir.
elbet olacak
mutlu günler yakındır yerimseniben

cnm sen nekadardır istiyosun bende gittim dok bişey çıkmadı filmde çekildi 2 ay önce halada bebiş yok 1,5 yıl oldu bu kadar çabuk pes etme senağlamahttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_crya.gif

canım 2008 marttan berı ıstıyoruz ama olmuyo ozmanlar gıttım doktora bısı yok dedı muayne ettı ultrasonla baktı esmın spermıyogram testıne fılan bakıldı hersey normal dedı ama olmuyo olmuyo olmuyo bı tek rahım fılmı cekılmedı bakalım oda cekılsın ne yapcaksak yapalım asılamamı ne bılmıyorum aşamaları allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

kızlar ben bu ay karar verdım adet olsamda moralımı bozmayacam esım nısanda askere gıdıo ahh bı belegım olsada esımın yoklugunu bıraz olsun aramasam ama olmayıncada olmuo ne yapalım rabbım dermansız dert vermesın ınsanlar ne hastalıklarla ugrasıyor halımıze bınlerce kere şükür ıns rabbım bebıslerımızı verecek

senağlamaslm liste cok guzel olmus lutfen benıde eklermısın bende 11aylık evlıyım bı cok kez adetım gectı bır suru belırtı oldu fakat hep negatıf cıktı testler cok uzgunum tesekkur ederımm sımdıden

kızlar hamileyim beni yukarı listeye alın:)))
Allah hepinize nasip etsin hepinize inşaallah..

10 ocak diye hesaplamıştım ben ama geçen hafta yanlış hesapladığımı anladım
doğrusu 8 ocak cnm...
bugün kan testiyle öğrendim..

sadece idrarım çok koyuydu ve koku vardı..
bide acaip gazım vardı o kadar başka hiç bişey hisettmedim cnm...

yaaa benim adımı göremedim bende yazdırmıştım adımı listeye nereye gitti şimdi 9 ocaktı adet tarihim beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…