Uğurlu Liste

kizlar yardimmmm benim regl gunum 10 ocak ti fakat halen olmadim heveslenmekte istemiyorum ilk defa bu kadar gunum gecti hicbir belirtide yok olurmu sizce test yaptirsam kanda cikarmi

canim yaaaa cok saol bu saatte cvp verdigin icin cok garip icim tuhaf nasil duygularmis bunlar yaaaa sol kalcam surekli batiyor bacagima agri vuruyor sabaha kadar olmazsam test yapicam bide ates geliyo surekli akinti felan yok yalniz okuyorumda gebe olanlar hep belirti olarak yogun akintim oluyo diyolar hayirlisi tabi

nazlim28 ve gusel arkadaslariminda regl tarihlerimiz ayni siz ne alemdesinz haberleselim regoldunuzmu olmadinizmi

canım bence yaptır varsa çıkar bu belirtiler herkese göre değişiyor bazıları hiç anlameadan hamile kalabiliyor. hiç bir belirti olmayabilirmiş

merhaba sekerler...uzun zamandir gelemedim maalesef
tedavim basladi,simdi adet söktürücü kullaniyorum söyle 1 haftaya kalmaz adet olurum insallah ve adetten sonra ignelerim baslicak...yani tarihim 20 ocak falan sanirim ama bu ay zaten kalamam bilginize...hepinizi cok seviyorum ve kocaman öpüyorum:)

benim ismim karşısı boş kalmış(
ben yazayim bilgileri ekleyin olurmu:)))
yaş 25
sat 10 aralık
tahmini doğum eylül başı
sevgiler.....

kuzum ben de senin gibi düşünüyordum, eşim eğitim için yurtdışına gidecekti. Bebek olsun öyle gidersin diyordum hep ama sonra düşündüm ki babalar hamilelik sürecinde ayrı olunca hem anne adayı mutsuz oluyo hem de babalık duyguları daha az gelişiyo. Hem biraz da nazlanma dönemi değil mi hamişlik! Tadını nasıl çıkarıcaz eşler başka yerde olursasositososito

Tatlım ekleyeyim elbet ama bilesin ki pek çoğumuz aynı durumdayız. Stres yapmayanlar doğumları için gün sayıyorlar biz ise adet tarihlerimiz için.yerimseniben Yani diyeceğim o ki "hele bi üzgünüm laflarını kapı dışarı ediver" gerisi kolaya.s.
Bir de canım tarih bilgilerini verirsen, beraber bekleriz olmaz mı? :1rolleyes:

kızlar hamileyim beni yukarı listeye alın:)))
Allah hepinize nasip etsin hepinize inşaallah..
ooohoooo ooo, kuzum bana malum oldu ekledim zaten listeye :dance:
bilgilerini de ekliyorum hemen. Oh nasıl sevindim bilemezsin. Duraklamaya girmişti liste, hareketlendi, bereketlendi sayende :) Dikkat et kendine e mi! Bi de paylaş olanı biteni... merakta ve dinlemedeyizyerimseniben
yaaa benim adımı göremedim bende yazdırmıştım adımı listeye nereye gitti şimdi 9 ocaktı adet tarihim beklemedeyim
:tomato:bitanem ben de şimdi farkettim, elim sürçtü sanırım hemen düzeltiyorum :1hug:
bende orda olmak istiyorum eklermisiniz 7+4
sen hamişsin sanırım allah bağışlasın / kavuştursun:Saruboceq: tatlım.
Sat ın yaşın muhtemel doğum tarihin... de bakem bunları bize :jeyyar:
Ohhh nihayet haber aldık senden liste başıııı a.s Olsun tatlım geç olsun güç olmasın a.s.

Hepinize selam benim eskimeyen dostlarıma.s.
Bilgisayarla bu ara biraz limoniyizkafamçokkarıştıBaşına oturdum mu midem fena oluyor. O yüzden uğrayamadım ama sizi unuttum sanmayın.
Bugün 7+1 olduk teyzeleri. Annemize naz yapıyoruz, midesini bol bol karıştırıyoruz ama olsun, sağlıklıyız çok şükür.hihoyyyt
Allah hepinize en hayırlı, en yakın zamanda tattırsın şekerler. Öptüm hepiniziŞeniz

Lütfen o güzel listenize beni de ekleyin.Biz de 14 Eylül 2009'da bebegimizi bekliyoruz.Herkese iyi akşamlar.

kızlar selam 3 gündür giremiyorum kızımın dersleri çok yogun o yüzden.listemiz negüzel yaaa maşallah hamilelerimizde arttmış ne güzel allah bereket versin:dance:

kızlar hamileyim galiba yaaaa yani galiba derken biliyosunuz 4gündür günüm geçmişti bugün dr gidip kanda baktırdım dr aradı saolsun 10 dedi değer muhtemelen yeni gebelik dedi fakat 3-4 gün sonra tekrarlayacaz dedi sizce hamilemiyim yaaaa nedersiniz arkadaşlar allahım karmakarışık duygular herkese nasip olur inşallah

geçmiş testlerime baktım 0 ile 5 arası negatif gösteriyor, seninki 10 muş.
ben de hamile olabileceğini düşünüyorum tatlım :) hadi hayırlısıyla artık.
yalnız ben iki günde bir bakılabileceğini düşünüyorum, genelde öyle isterler testi..
3 - 4 gün sonrasına neden istedi ki??

Kızlar bende dün kan testi yaptırdım ve 10.2 çıktı değerim..

Reglime 5 gün vardı doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi değerinde yükselme olursa gebesin dedi..

Tam net bi sonuç yok çok merak ediyorum kızlar
Acaba hamilemiyim adet günümde 19 ocak daha var (

trackeki ayyy canım ya bende diğer bölümde seni sormuştum aynı gidiyor senle şu anda benimde 10 çıktı dün 4 gün geçmişti 3-4 gün sonra tekrar baktır dedi sonucu bildir sen kaç gün sonra baktırıcan yükselmişmi die çok sevindim inşallah inşallah inşallah.........

16 Ocak tekrar gidicem canım yükselmişmi diye...

Adetime daha 4 gün var ama benim erken gitmişim teste...

Ayy sen nezaman gidiceksin tekrar tatlım ?

dr beni dün arayıp söylediğinde 3-4 gün sonra tekrar baktıralım dedi yükselmişmi die yani tam 10 güne tamamlamak için heralde yani ben öle düşünüyorum c.tesi gidicem ama dayanamayıp cumada gitsem olurmu acaba eeee tabi sen günün geçmeden yaptırmışsan o sonuç gayet yeterli bence bırakta ben kaygılanayım 4 gün geçmesine göre 10 çıktı ama muhtemelen yeni oluştuğu için tekrar baktırıcaz dedi ultrasonla baktı gözükmedi o yüzden kan istedi bakalım ya lütfen beni haberdar et bende cuma yaptırıcam ateşim çok bu gece hiç yatamadım ateşten bide sol kalçamdan ağrı olup bacağımda kasılma yapıyodu 1 haftadır sen nasılsın peki_?_

meraba kızlaaaaaaaaaarrrr,ben Ankardan aranıza katılmak istiyorum,daha yeni üyeyim kulübe.5aylık hamileyim2009 mayıs31de inş. bebegimizi bekliyoruz:ecrin_bebek: beni aranıza katarsanız bebegim çok mutlu olur:teytey: buarada çok güzel düşünülmüş bu sayfa tebrikleeeeeeeerrrr:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…