canim yaaaa cok saol bu saatte cvp verdigin icin cok garip icim tuhaf nasil duygularmis bunlar yaaaa sol kalcam surekli batiyor bacagima agri vuruyor sabaha kadar olmazsam test yapicam bide ates geliyo surekli akinti felan yok yalniz okuyorumda gebe olanlar hep belirti olarak yogun akintim oluyo diyolar hayirlisi tabi
nazlim28 ve gusel arkadaslariminda regl tarihlerimiz ayni siz ne alemdesinz haberleselim regoldunuzmu olmadinizmi
kuzum ben de senin gibi düşünüyordum, eşim eğitim için yurtdışına gidecekti. Bebek olsun öyle gidersin diyordum hep ama sonra düşündüm ki babalar hamilelik sürecinde ayrı olunca hem anne adayı mutsuz oluyo hem de babalık duyguları daha az gelişiyo. Hem biraz da nazlanma dönemi değil mi hamişlik! Tadını nasıl çıkarıcaz eşler başka yerde olursasositosositokızlar ben bu ay karar verdım adet olsamda moralımı bozmayacam esım nısanda askere gıdıo ahh bı belegım olsada esımın yoklugunu bıraz olsun aramasam ama olmayıncada olmuo ne yapalım rabbım dermansız dert vermesın ınsanlar ne hastalıklarla ugrasıyor halımıze bınlerce kere şükür ıns rabbım bebıslerımızı verecek
Tatlım ekleyeyim elbet ama bilesin ki pek çoğumuz aynı durumdayız. Stres yapmayanlar doğumları için gün sayıyorlar biz ise adet tarihlerimiz için.yerimseniben Yani diyeceğim o ki "hele bi üzgünüm laflarını kapı dışarı ediver" gerisi kolaya.s.senağlamaslm liste cok guzel olmus lutfen benıde eklermısın bende 11aylık evlıyım bı cok kez adetım gectı bır suru belırtı oldu fakat hep negatıf cıktı testler cok uzgunum tesekkur ederımm sımdıden
ooohoooo ooo, kuzum bana malum oldu ekledim zaten listeye :dance:kızlar hamileyim beni yukarı listeye alın:)))
Allah hepinize nasip etsin hepinize inşaallah..
:tomato:bitanem ben de şimdi farkettim, elim sürçtü sanırımyaaa benim adımı göremedim bende yazdırmıştım adımı listeye nereye gitti şimdi 9 ocaktı adet tarihim beklemedeyim
sen hamişsin sanırım allah bağışlasın / kavuştursun:Saruboceq: tatlım.bende orda olmak istiyorum eklermisiniz 7+4
Ohhh nihayet haber aldık senden liste başıııı a.s Olsun tatlım geç olsun güç olmasın a.s.merhaba sekerler...uzun zamandir gelemedim maalesef
tedavim basladi,simdi adet söktürücü kullaniyorum söyle 1 haftaya kalmaz adet olurum insallah ve adetten sonra ignelerim baslicak...yani tarihim 20 ocak falan sanirim ama bu ay zaten kalamam bilginize...hepinizi cok seviyorum ve kocaman öpüyorum:)
kızlar hamileyim beni yukarı listeye alın:)))
Allah hepinize nasip etsin hepinize inşaallah..
trackeki ayyy canım ya bende diğer bölümde seni sormuştum aynı gidiyor senle şu anda benimde 10 çıktı dün 4 gün geçmişti 3-4 gün sonra tekrar baktır dedi sonucu bildir sen kaç gün sonra baktırıcan yükselmişmi die çok sevindim inşallah inşallah inşallah.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?