Uğurlu Liste

Benim değerim 10.2 çıkınca düşük dedi ama adet tarihim 19 ocak dedim daha 5 gün var dedim olmama ozaman kesin bişey diyemem 2 gün sonra gel dedi..Çok heyecanlıyım canım ya kaç aydır bekliyorum inş. hamileyizdir ikimizde..ultrasonla falan bakmadı hiç bana zaten ben testin sonucunu telefonla öğrendim..Dün gecede bende sıtmalandım ateş içindeydi vücudum ama içime üşümek geldi nedense...
Bugün benimde sol kalçamda kasılma varrrrrrrrrrr bide gaz var canımmm

neslllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kısssssssssssssssssssss diğer topiğe de uğra nerlerdesin merak ediyorum yaaaaaaaaaaaaaa

canım hoşgeldin aramıza en tazesinden :):):):):):) benim acilen çıkmam lazım bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin güzel rabbim öpüyorum söz gene konuşcaz byyyy

meraba bayanlar üzgün ve çaresiz birini aranıza kabul edermisiniz.benimde 2 düşüğüm var(ikincisi kürtajla sonlandı.)15 aylık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo hayırlısıı.NE KADAR ÜZGÜN OLSAKDA HEP BEKLİCEZZ.

Canım benim hoş geldin, ne demek o elbette başımızın üstünde yerin var...
Bu iki düşüğü ne zaman yaşadın tatlım, 6 ay demişsin..
bir de beklediğin adet tarihini de ver istersen
beraber bekleyelim :1hug:a.s.

selam kızlarr..selam nesli..:icecream:geçen ay listenin uğuru beni teğet geçti..:çok üzgünüm:bakalım bu ay noolcak..30 ocakta adet bekliyorumm..daha doğrusu beklemiyorum gelmesin merett..:mymeka:.haa bu arada v for vendetta..:lepi:hastasıyımm...:asigim:

zuzum benim :) meret gelmesin velet gelsin inşaalllllaaahhhh laelaelaelaelae
14. kere izlemişim vendetta yı sen kaçtasın bakem a.s

yaaa sitmaki nasil sitma bide benim dun kolundan kal aldilar test icin 2 dk olmadan kolum sisti felaket yanlis alinca damardan kan sizmis acilda sardilar buzlar felan 1 saat acilde gecti esim geldi beni eve goturunce sordu tahlil verdinmi bende yok dedim o arada dr aramazmi nagehan hanim tahlilinizi aldim 10 cikti muhtemeken yeni gebelik dedi fakat 3-4 gun sonra tekrarlayacaz dedi o arada esim kolumu duydu bebegi duydu cok enteresan oldu yani sasirdik ikimizde kolmunsancisi agrisi butun gece atesler icindeydim kolum mosmor bugunde hep baygin gibiyim halsizim cook midem karisik basim agriyo bole iste arkadaslar hikayemiz

Bu listenin uğurlu olduğunu inanıyorummmmm inş. yanılmammmmmmmm
valla kuzum benim bu kadar bariz belirti olunca yanılmazsın gibi geliyo :)
Bizimki aslında toplu imza kampanyası gibi oldu... :)
birlikte olunca duamız, sesimiz, umudumuz daha etkili oluyo sanki :)kaydirigubbakcemile5

kıslar merhaba herkeseee. adet günüme 8 gün kaldı ama cok sabırsızlanıyorum. cünkü bugünlerde cevremdeki herkes sende bi güzellik var diyorlar. gençleştin cildin berraklaştı diyolar. ne bilim umut ettim bu ay. hadi hayırlısı

Merhaba arkadaşlar,

Listeyi gördüm, oturdum ağladım... son güncelleme ne zaman yapıldı bilemiyorum, kimlerde meleklenmeler oldu kimbilir...
Herkese hayırlısını diliyorum...

Ben de istiyorum, istediğim sadece bir bebek değil, eşimin ve benim bir parçamızı içimde büyütüp dünyaya getirmek.. vücuda geldiğini görmek...

Beni de ekler misiniz? SAT: 2 OCAK 2009

valla kuzum benim bu kadar bariz belirti olunca yanılmazsın gibi geliyo :)
Bizimki aslında toplu imza kampanyası gibi oldu... :)
birlikte olunca duamız, sesimiz, umudumuz daha etkili oluyo sanki :)kaydirigubbakcemile5

ayyy inş. neslicim inş.
ben bu listenin bana uğurlu geleceğine eminim :ecrin_bebek:

Benimde adet günüme 3 gün kaldı ama geçmek bilmiyoooooooo.

Aynen banana bugünlerde sende bi güzellik var gözlerinin içi parlıyo diyolar sen kesin hamilesin diyolar..Benide umutlandırıyolar hadi inş. bakalım....

Topluca hamileyizdirhihoyyyt

yalel ciğim, ne diyeyim bilmemiyorum ki.. burada herkes birbirini çok iyi anlıyor zaten, duygularımız beklentilerimiz ortak. Melekler teker teker kanatlarını bırakıp annelerine geliyorlar...
bizim de sıramız yakındır hayatım. Sabır, umut ve bolca sevgi... Her şey hazır, minik meleklerimiz de hazır olduğunda başlayacak hikayelerimiz.a.s.

Canım benim bir de , beklediğin adet tarihini söylersen öyle yazayım olmaz mı?

meleklerim benim, iyi haberleriniz seli alıp götürecek listeyi, ben de buna eminim işte ! kaydirigubbakcemile5

Merhaba nesli, SAT 2 Ocak, beklenen yeni tarih 2 Şubat.

Gelmemesi dileği ile :)

Merhaba nesli, SAT 2 Ocak, beklenen yeni tarih 2 Şubat.

Gelmemesi dileği ile :)

Ekledim güzelim, aynı günü bekliyoruz hadi bakalım belli mi olur, birlikte çatlatırız göbüşlerimizi belki :)):CüvCüv:

Ekledim güzelim, aynı günü bekliyoruz hadi bakalım belli mi olur, birlikte çatlatırız göbüşlerimizi belki :)):CüvCüv:

... Veee yine site ahalisinden öğrendiklerime göre, bugünlerde çalışma yapmak gerekiyor :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun, inşallah beklenen tarihte beklenen olay gerçekleşmez...
Mutlu mutlu anlatırız birbirimize.

Öpüyorum.

Canlarım yarın 2.testi tekrarlıyoruz ateşler ıcındeyım gecelerı uyuyamıyorum bakalım nolcak çoooooooooook heycanlıyım neslıcım sen bukadar uğraşoyosun sıtede uğraşlar verıyosun dılerım rabbım sana 2 ay ıcınde bebısı ıcıne yerlestırır sadece ınan herkese dua edıyorum kacgundur

trackekı durumlar nasıl ne zaman test yaptırıcan tekrar yoksa yarınmı _?_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…