dr beni dün arayıp söylediğinde 3-4 gün sonra tekrar baktıralım dedi yükselmişmi die yani tam 10 güne tamamlamak için heralde yani ben öle düşünüyorum c.tesi gidicem ama dayanamayıp cumada gitsem olurmu acaba eeee tabi sen günün geçmeden yaptırmışsan o sonuç gayet yeterli bence bırakta ben kaygılanayım 4 gün geçmesine göre 10 çıktı ama muhtemelen yeni oluştuğu için tekrar baktırıcaz dedi ultrasonla baktı gözükmedi o yüzden kan istedi bakalım ya lütfen beni haberdar et bende cuma yaptırıcam ateşim çok bu gece hiç yatamadım ateşten bide sol kalçamdan ağrı olup bacağımda kasılma yapıyodu 1 haftadır sen nasılsın peki_?_
meraba bayanlar üzgün ve çaresiz birini aranıza kabul edermisiniz.benimde 2 düşüğüm var(ikincisi kürtajla sonlandı.)15 aylık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo hayırlısıı.NE KADAR ÜZGÜN OLSAKDA HEP BEKLİCEZZ.
zuzum benim :) meret gelmesin velet gelsin inşaalllllaaahhhh laelaelaelaelaeselam kızlarr..selam nesli..:icecream:geçen ay listenin uğuru beni teğet geçti..:çok üzgünüm:bakalım bu ay noolcak..30 ocakta adet bekliyorumm..daha doğrusu beklemiyorum gelmesin merett..:mymeka:.haa bu arada v for vendetta..:lepi:hastasıyımm...:asigim:
valla kuzum benim bu kadar bariz belirti olunca yanılmazsın gibi geliyo :)Bu listenin uğurlu olduğunu inanıyorummmmm inş. yanılmammmmmmmm
valla kuzum benim bu kadar bariz belirti olunca yanılmazsın gibi geliyo :)
Bizimki aslında toplu imza kampanyası gibi oldu... :)
birlikte olunca duamız, sesimiz, umudumuz daha etkili oluyo sanki :)kaydirigubbakcemile5
kıslar merhaba herkeseee. adet günüme 8 gün kaldı ama cok sabırsızlanıyorum. cünkü bugünlerde cevremdeki herkes sende bi güzellik var diyorlar. gençleştin cildin berraklaştı diyolar. ne bilim umut ettim bu ay. hadi hayırlısı
Merhaba arkadaşlar,
Listeyi gördüm, oturdum ağladım... son güncelleme ne zaman yapıldı bilemiyorum, kimlerde meleklenmeler oldu kimbilir...
Herkese hayırlısını diliyorum...
Ben de istiyorum, istediğim sadece bir bebek değil, eşimin ve benim bir parçamızı içimde büyütüp dünyaya getirmek.. vücuda geldiğini görmek...
Beni de ekler misiniz? SAT: 2 OCAK 2009
yalel ciğim, ne diyeyim bilmemiyorum ki.. burada herkes birbirini çok iyi anlıyor zaten, duygularımız beklentilerimiz ortak. Melekler teker teker kanatlarını bırakıp annelerine geliyorlar...
bizim de sıramız yakındır hayatım. Sabır, umut ve bolca sevgi... Her şey hazır, minik meleklerimiz de hazır olduğunda başlayacak hikayelerimiz.a.s.
Canım benim bir de , beklediğin adet tarihini söylersen öyle yazayım olmaz mı?
Merhaba nesli, SAT 2 Ocak, beklenen yeni tarih 2 Şubat.
Gelmemesi dileği ile :)
Ekledim güzelim, aynı günü bekliyoruz hadi bakalım belli mi olur, birlikte çatlatırız göbüşlerimizi belki :)):CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?