Uğurlu Liste

ben halimden çok memnunum :) moral buluyorum sizlerle. hem kötü zamanları paylaşmayınca iyi zamanların da tadı eksik oluyo :) Anca beraber kanca beraber kuzum :))

trackekı durumlar nasıl ne zaman test yaptırıcan tekrar yoksa yarınmı _?_[/QUOTE]

evet tatlım yarın sabah gidicem çünkü sabredemiyorum.
Allahım inş. hamiş haberimle gelirim tekrar yanınıza

trackekı durumlar nasıl ne zaman test yaptırıcan tekrar yoksa yarınmı _?_

evet tatlım yarın sabah gidicem çünkü sabredemiyorum.
Allahım inş. hamiş haberimle gelirim tekrar yanınıza
[/quote]

Ben bile meraktan ölüyorum sen nasıl sabredeceksin ki :)

haydi :Saruboceq: bakalım :1hug:

Ben bile meraktan ölüyorum sen nasıl sabredeceksin ki :)

haydi :Saruboceq: bakalım :1hug:[/QUOTE]

Zor kendimi engelliyorum acaba bugün gitsem kan testine belli olurmu diye.

Yada idrar testi yapsam çıkarmı diye..kafamçokkarıştı

Yarına kadar ölmez sağ kalırsam görüşürüz kızlar

Yada kafayı yemek üzereyimmmmm

zuzum benim :) meret gelmesin velet gelsin inşaalllllaaahhhh laelaelaelaelae
14. kere izlemişim vendetta yı sen kaçtasın bakem a.s

ay ewet ya meret gelmesin welet gelsinn...kaydirigubbakcemile3 ben okadar izlemedim ama haala aşığım :asigim: ilk izlediğimde büyülendim kaaaç sene oldu...ayhh izleyesim geldi...haa bu arada neslicim aramızda 2 gün war..beraber yaşıyciiiz aynı heycanı..hadi hayırlısı bakalım...trackeki burda da kawuştuk bak:) yarın güsel haber beklioruuss

Trackeki inş. hamilesindir.inş. bu ay adımı sen atarsın 1-2 ay sonrada ben gelirim peşinden.Allah'ım sen bize yardım et üzme bizii.Aminn

Canım kan çekiyo demekki Şeniz

Yarın sabah erkenden gidicem valla yok sa ölücem meraktan hee

Trackeki inş. hamilesindir.inş. bu ay adımı sen atarsın 1-2 ay sonrada ben gelirim peşinden.Allah'ım sen bize yardım et üzme bizii.Aminn

inşaallah canım allah razı olsun..Sizlerin duasıyla inş. bebeğim bende olsun..

Sizler içinde hep dua ediyorum en kısa zamanda allahım nasip etsin tatlım:Saruboceq:

Son düzenleme:
KIZLAR az önce regl oldum hamileliği beklerken kısmet değilmiş demekki hayırlısı olsun

KIZLAR az önce regl oldum hamileliği beklerken kısmet değilmiş demekki hayırlısı olsun

OLsun canım sağlık olsun hiç üzülme..Şubat ayı sana nasip olur inş.Hem eşine sevgililer günü hediyesi vermiş olursun ne güzel olur demi ama a.s.

Ben de Trackeki ye katılıyorum. sen 6. ay diye çok şartlandın sanırım belki ondan öyle tepki verdi bünyen güzelim benim. kendini az rahat ettir bakayım. Hadi bak gözümüz üstünde ona göreklava: stres üzüntü falan yok tamam mı yavrukuşum :teselli:

Hemmmen o kederli ifadeni de değiştir bakayımklava:klava:

yeni tarih kaçı kuzum onu da de hele düzeltem listeyi, moral bozmasın sonra

canım benim saol seni yarı yolda bıraktım :) ne yapalım ama şuna aklım almadı neden ilk defa bu kadar gecikipte sonra böle olması şaşıdım yani çok üzüldüm

neslicim canım yaaa saol ama çok üzüldüm dr aradım şimdi dediki döllendi fakat tutunamadığı için atmış dedi yeni sat 11 şubat bitanem

neslicim canım yaaa saol ama çok üzüldüm dr aradım şimdi dediki döllendi fakat tutunamadığı için atmış dedi yeni sat 11 şubat bitanem

tatlım benim başında böyle bir sıkıntı yaşanması inan sonra yaşanmasından iyidir.
Daha güçlü daha kuvvetli bir bebeğin olacak, hem zaman öyle çabuk geçip gidiyor ki ...
hemencecik gelecek müjdeleme zamanın rahat ol, bu olaya kafayı fazla yorma ki diğer ay için huzurlu sağlıklı bi bünye kalsın sanayerimseniben

merhaba nesli benide ekleyin diyecem ama bu cumartesi regl günüm hamile değilim bu ay doktora gittim 5 aylık evliyim rahim arkasında yumurtalıklarımda iltihap var antibiyotik ve fitil verdi regl döneminden sonra başlayacam ilaçlara bu ayımda böyle geçicek işte sonra inşaallah güzel haberler alırım ve herkes alır inşaallah o müjdeyi temmuzdan beri umutla bekliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlarr ben bugun dayanamadım test yaptım negatıf cıktı adetım gecelı 3 gun oldu halada tık yok acaba test te cıkmamıs olabılır mı

tatlibebek hoş geldin canım :)

iltihaplanma konusu çok önemli aman dikkat et. Ben ikizlerimi tam da bu sebeple verilen ilaçları kullandıktan sonra kaybettim. Sen bebiş yokken atlat ve dikkat et kendine e mi!?
Biz de bir sonraki adet tarihini yazarız olmaz mı?

hoşbulduk canım saolŞenizbu bir sonraki sat tarihime kadar ilaç kullanıcam için birsonraski sat tarihim 1 mart

kızlarr ben bugun dayanamadım test yaptım negatıf cıktı adetım gecelı 3 gun oldu halada tık yok acaba test te cıkmamıs olabılır mı

hayatım elbette testte çıkmamış olabilir. Bak forumda bir yerde okudum iki gün önce sen idrar testineden bahsediyorsun, bu mevzu kan testiyle gerçekleşmiş üstelik.
Kadıncağız günü epeyce geçtikten sonra test yaptırıyo gebelik yok diyorlar. Yine hayli zaman geçiyo test değerleri öyle düşük ki kimyasal gebelik bile diyemiyorlar. Biraz daha zaman geçince çok ama çok az artıyo. İşte o noktada kimyasal gebelik vs diyorlar ama bi ortaya çıkıyor ki arkadaşımız ikiz bebekleri bekliyormuş.
Yaniciğime bu test mevzusuna hiiiç kafayı takma. Sen kendini çok da kaptırmadan meleğinin sürpriz yapmasına izin ver. Çünkü olumsuz düşündükçe ve tasalandıkça hormonların sistemin hepten etkileniyor. Belki küçücük bir dolaşım atağı ya da kasılma varsa bebişinin tutunmasını zorlaştırıyo!!
rahat olmaya çalış tamam mı güzelim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…