Canlarım yarın 2.testi tekrarlıyoruz ateşler ıcındeyım gecelerı uyuyamıyorum bakalım nolcak çoooooooooook heycanlıyım neslıcım sen bukadar uğraşoyosun sıtede uğraşlar verıyosun dılerım rabbım sana 2 ay ıcınde bebısı ıcıne yerlestırır sadece ınan herkese dua edıyorum kacgundur
trackekı durumlar nasıl ne zaman test yaptırıcan tekrar yoksa yarınmı _?_
trackekı durumlar nasıl ne zaman test yaptırıcan tekrar yoksa yarınmı _?_
zuzum benim :) meret gelmesin velet gelsin inşaalllllaaahhhh laelaelaelaelae
14. kere izlemişim vendetta yı sen kaçtasın bakem a.s
ay ewet ya meret gelmesin welet gelsinn...kaydirigubbakcemile3ben okadar izlemedim ama haala aşığım :asigim: ilk izlediğimde büyülendim kaaaç sene oldu...ayhh izleyesim geldi...haa bu arada neslicim aramızda 2 gün war..beraber yaşıyciiiz aynı heycanı..hadi hayırlısı bakalım...trackeki burda da kawuştuk bak:) yarın güsel haber beklioruuss
Trackeki inş. hamilesindir.inş. bu ay adımı sen atarsın 1-2 ay sonrada ben gelirim peşinden.Allah'ım sen bize yardım et üzme bizii.Aminn
KIZLAR az önce regl oldum hamileliği beklerken kısmet değilmiş demekki hayırlısı olsun
Ben de Trackeki ye katılıyorum. sen 6. ay diye çok şartlandın sanırım belki ondan öyle tepki verdi bünyen güzelim benim. kendini az rahat ettir bakayım. Hadi bak gözümüz üstünde ona göreKIZLAR az önce regl oldum hamileliği beklerken kısmet değilmiş demekki hayırlısı olsun
neslicim canım yaaa saol ama çok üzüldüm dr aradım şimdi dediki döllendi fakat tutunamadığı için atmış dedi yeni sat 11 şubat bitanem
tatlibebek hoş geldin canım :)merhaba nesli benide ekleyin diyecem ama bu cumartesi regl günüm hamile değilim bu ay doktora gittim 5 aylık evliyim rahim arkasında yumurtalıklarımda iltihap var antibiyotik ve fitil verdi regl döneminden sonra başlayacam ilaçlara bu ayımda böyle geçicek işte sonra inşaallah güzel haberler alırım ve herkes alır inşaallah o müjdeyi temmuzdan beri umutla bekliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
tatlibebek hoş geldin canım :)
iltihaplanma konusu çok önemli aman dikkat et. Ben ikizlerimi tam da bu sebeple verilen ilaçları kullandıktan sonra kaybettim. Sen bebiş yokken atlat ve dikkat et kendine e mi!?
Biz de bir sonraki adet tarihini yazarız olmaz mı?
kızlarr ben bugun dayanamadım test yaptım negatıf cıktıadetım gecelı 3 gun oldu halada tık yok acaba test te cıkmamıs olabılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?