Uğurlu Liste

tatlım cok saol zaten cumartesı hastaneye gıdıcem yazdıkların bana moral oldu coook opuyorum senı ya bu samımıyetıne var ya bayılıyorum :)

abimi havaalanına bırakıp gelicez. tatlibebek dönünce güncelliycem listeyi kusuruma bakma e mi ? öpüyorum hepinizia.s.

neslicim canım yaaa saol ama çok üzüldüm dr aradım şimdi dediki döllendi fakat tutunamadığı için atmış dedi yeni sat 11 şubat bitanem

Hadi ya çok üzüldüm canım allah bi daha ki aya en hayırlısını nasip eder inş.

inşaallah canım allah razı olsun..Sizlerin duasıyla inş. bebeğim bende olsun..

Sizler içinde hep dua ediyorum en kısa zamanda allahım nasip etsin tatlım:Saruboceq:

Sağol canım.Kısmet herşey.İlk önce senin güzel haberlerini bekliyoruz.Allah gönlüne göre verir inşallah:ecrin_bebek:

selamm kızlaaarrr..hihoyyyt.keyifler nasıı?? kaydirigubbakcemile2trackeki haber bekliyoruuummmmşakkıdı

Aşkım ya neslicim bu topig başka topig sende bambaşka bir pufik ::):)):):):) süpersin notlar çok anlamlı inşallah dediğin gibi berabercenek şubattakiler toplu hediye veririz eşlerimize sizleri seviyorummmmmmm.benim kötü günümde yanımda olduğunuz için size minnettarım sevgiler paylaştıkça çoğalıyor iyi geceler...

meleklerim, sizi biraz ihmal ediyorum farkındayım... Finaller başlıyor haftaya, e malum ben de her zamanki gibi sona bıraktım çalışmayı
bi de film çekmek gerekiyo ki sabahlara kadar kabus görüyorumkafamçokkarıştı
onun için sadece 2 haftacık daha gecikmeler yaşanabileceka.s
herbirinizi ayrı ayrı öpüyor, kokluyor ve de bağrıma basıyorum a.s.

eslemim, nmb2358 ve benzer durumdaki arkadaşlar; Bu sözü hepimiz adına listenin başına da yazıcam;

"GÜZEL YAVRUM, BEN RAZIYIM, NE ZAMAN İSTERSEN O ZAMAN GEL ,
YETER Kİ SENİ HASRETLE BEKLEDİĞİMİZ HER GÜN, HER SANİYE -ÖMRÜNE ÖMÜR- KATSIN"

Son düzenleme:
kızlar slm.size güzel bi haberim var....hamileyimm :))))

Amaannn daaaaaaaaa hemşooooooommmmm :teytey::teytey:
Oh be yaaaaa!!!!!
delikafaduldendelikafadulden
kuzum benimmmm, tatlımmm, maaşalllaaaahhhlar ola!!!
detay ver detay ne oldu nasıl oldu :)
ay tam da zamanında girişim nete :))):1hug:

neslicim sorun cevaplayayım.yalnız çok fazla belirtim yoktu halada yok....

neslicim sorun cevaplayayım.yalnız çok fazla belirtim yoktu halada yok....

yok yok kuzum belirtiden falan değil
hikayeyiş anlat eşine ne zaman söyledin sürpriz yaptın mı mesela :)
öyle şeyler yahuu :)))

ben yazdım kafama göre listeye
20 aralık sat 26 eylül tahmini doğum doğru mu bitanem :)?

evet netten baktıgıma göre 26 eylül görünüyor allah nasip ederse.eşime tlfnda söledim :))) cinsiyetide bellimi diye sordu :))) 4 aydır istiyorduk.ve 4.ayımda hamile kaldım...

sivaslı 58 allah analı babalı buyutmek nasıp etsın .....kızlar adetım gelmeyınce bugun dr a gıttım dr kıstımın gıttıgını soyledı ve rahmımde kalınlasma olmus gebe olabılırsın dedı pazartesı test yaptırcam ıns hamıs cıkarım yanlız anlamadıgım eger hamıssem dr ultrasonda nasıl goremıo kı ???

yavrukuşum kese mese görmeden hamiş diyemiyolar sanırsam :) ondandır belkim ::)

haydi haydiiii hayırlısıyla inşalllaaahhhh be yaaaa! :)a.s.

ingilizceci saol cnm .en kısa zamanda senide ve tüm isteyenleride aramızda görmek dilegiyle....

neslicim benimkine erkek yazmışsın cnm :))) hadi hayırlısı....eşim erkek istiyo ama saglıklı olsunda kız erkek farketmez.hayırlısı...

Neslicim canım arkadaşımmmm değerim yükselmiş ve hamileyimmmmmmmmmmm..

Nazar boncuğu çok yakışmış tatlım ya canım benim çok teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…