Uğurlu Liste

Teşekkürler benide eklemişsiniz,kızlar bebeğim hala hareket etmedi normal diyor arkadaşlar sagolsunlar birazda olsa rahatladım ama yine üzülüyorum:çok üzgünüm: hareketlerini hissetmeyi çok istiyorum,inş. uslu olacagının işaretidir diye avunuyorum.

Nesliciğimin yaptığı bu liste bana çooook ama ççooook uğurlu geldi....kaydirigubbakcemile5

selam lar olsun hepınızı kızlar nasılsınız

canlarımmmm günaydınnnnn..... Trackeki, qusel, meleklerimmmmm nasılsınız?
ben iyiyim maraton başlıyor (finaller yani) gecem gündüzüm birbirine girdi :))
bi yandan da zamanıdır diyip çalışıyoruz bakalım ondan da geçebilecek miyiz :)Şeniz
öpüyorum hepiniziiii

merhaba nesli e klaygelsin Allah yar ve yardımcın olsun inşaalllah biliyormusun cumartesi regl olmam gerekiyodu hala olmadım ilaçlarda başlamadım hasta olcam diye napim şaşırdım akşamı beklim eğer olmazsam doktoru aricam artik napcam bilmiyorum

cumartesi mi?? madem öyle sen niye bana mart diye yazdırdım listeye bakemklava:

canım doktora gitmiştim geçen pazartesi hamile değildim o zaman cumartesi regl olcaktım sonra ilaç kullanıcaktım o ay öyle geçince sonraki tarihim dolayısıyla mart a geliyo

peki madem bulaşmıyorum listedeki yerine ... :)
tamam tatlım bence de ara doktorunu, için rahat etsin, önemli olan strese girmemen

kizlar bugün kirmizilarim geldi..cok mutluyum cünkü iki gün sonra ignelere baslayabilecegim insallah...

madem öyle ben de sevindim tatlım (kırmızılara sevinen çok kuzumuz yok ne de olsa ) :))

geri sayımımızı hangi tarihe yapıyoruz peki tatlım???yerimseniben

Trackeki ve Sivaslı sizin adınıza çok sevindim.İnşallah allah tamamına erdirir ve bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.Darısı da bizim başımıza inşallah.

Trackeki ve Sivaslı sizin adınıza çok sevindim.İnşallah allah tamamına erdirir ve bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.Darısı da bizim başımıza inşallah.
kuzum seni de ekledim - niye daha önce eklememişim ki :)?

kuzum seni de ekledim - niye daha önce eklememişim ki :)?

Ayyy canım benim gerçekten çok sevindim beni de eklediğine:) Bana da uğur getirir umarım.Ben henüz hapımı bırakmadım 1ayım daha var.Ozaman yazdırırım kendimi diye düşünmüştüm.Önce şimdi çabalayanlara şans getirsin diye:)Çok sağol gerçekten.Çok korkum var ama inşallah hiç birisini yaşamadan bebeklerimize kavuşuruz hepimiz.Mutlu haberlerimizi de paylaşmak dileğiyle...hihoyyyt

Aa canım listede yerimi yeni gördüm.Tembellik etmezde doktora giderse... yazmışsın Ayy çok sevindim.Ne güzel ilgileniyorsun herkesle.Canım benim çok sevdim ben seni.Mutlu ettin beni Allah razı olsun.Ben de çikolata kisti mağduruyum ameliyat olsum mayısta ama bunu anlatmanın yeri burası değil sanırım.Burada umutlar,mutluluklar paylaşılmalı.İnş.Herşey çok güzel olacak.İnş.İnş

öyle olcak tatlım hiç kaygılanma :1hug:a.s.

nesli hayatım çok tatlısınŞenizlisteye baktım da şimcik..:icecream: ama teğet geçme ihtimali çok yüksek bu ay..Allah'tan ümit kesilmez tabi ama..bidee imzana bayıldım.gözlerim doldu okurken..a.s.

nesli hayatım çok tatlısınŞenizlisteye baktım da şimcik..:icecream: ama teğet geçme ihtimali çok yüksek bu ay..Allah'tan ümit kesilmez tabi ama..bidee imzana bayıldım.gözlerim doldu okurken..a.s.

sağol tatlım, :1hug:
neden düşük ihtimal veriyorsun bakim sen??? kociş mi uzaktaydı yoksa?? :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…