canlarımmmm günaydınnnnn..... Trackeki, qusel, meleklerimmmmm nasılsınız?
ben iyiyim maraton başlıyor (finaller yani) gecem gündüzüm birbirine girdi :))
bi yandan dazamanıdır diyip çalışıyoruz bakalım ondan da geçebilecek miyiz :)Şeniz
öpüyorum hepiniziiii
merhaba nesli e klaygelsin Allah yar ve yardımcın olsun inşaalllah biliyormusun cumartesi regl olmam gerekiyodu hala olmadım ilaçlarda başlamadım hasta olcam diye napim şaşırdım akşamı beklim eğer olmazsam doktoru aricam artik napcam bilmiyorum
kuzum seni de ekledim - niye daha önce eklememişim ki :)?Trackeki ve Sivaslı sizin adınıza çok sevindim.İnşallah allah tamamına erdirir ve bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.Darısı da bizim başımıza inşallah.
kuzum seni de ekledim - niye daha önce eklememişim ki :)?
Aa canım listede yerimi yeni gördüm.Tembellik etmezde doktora giderse... yazmışsınAyy çok sevindim.Ne güzel ilgileniyorsun herkesle.Canım benim çok sevdim ben seni.Mutlu ettin beni Allah razı olsun.Ben de çikolata kisti mağduruyum ameliyat olsum mayısta ama bunu anlatmanın yeri burası değil sanırım.Burada umutlar,mutluluklar paylaşılmalı.İnş.Herşey çok güzel olacak.İnş.İnş
öyle olcak tatlım hiç kaygılanma:1hug:a.s.
nesli hayatım çok tatlısınŞenizlisteye baktım da şimcik..:icecream: ama teğet geçme ihtimali çok yüksek bu ay..Allah'tan ümit kesilmez tabi ama..bidee imzana bayıldım.gözlerim doldu okurken..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?