Uğurlu Liste

yok cicimm dibimdeydi kereta ama yummurtlama günümü kaçırdık..2 gün öncesi we bi gün sonrası birlikte olduk..içime öyle doğuyo bi de..bu ay yok bişey bende...küçük bi ihtimal ama hani olur ya hamişşsem kocimin doğumgünü süprizi olucak..bakalımm..

peki madem sen ümitlenme de
gelirse sürpriz olsun a.s

benide eklermisin canım ya. benimde bebişim 10haftalık oldu bugün. Ağustos ayı annesi olacağım inşallah. :teytey::CüvCüv:

benide eklermisin canım ya. benimde bebişim 10haftalık oldu bugün. Ağustos ayı annesi olacağım inşallah. :teytey::CüvCüv:
eklemez olur muyum hiçç :) maşallahlar ola sana :)
sat ın ve yaşını da yazar mısın tatlım? :)

canım ya bilgilerimi yazmamışım. 27 yaşındayım. SAT 4 Kasım ve Doğum kısmetse 11Ağustos

neslim birtanem çok sağol dediğn gibi elbet bir gün olacak liste çok güzel sen öyle hele o yüreğin varya hepsinden güzel

Selamlar kızlarrr...Benimki 17 Ocakta geldi malesef.20 Ocak demiştim ama aslında yumurta çatlama günüme göre tam zamanında geldi,her zamanki gibi...

Yeni tarihim 17 Şubat....Neslicim,emeklerin için sağol bacım..Ellerine kollarına sağlık...

yeniledim tatlım bilgilerini...
oh ohh neyseki zamanında oluyo her şeyin :)a.s.

kızlar herkese günaydın. güne güzel başladım. adetime daha 3 gün var ama bugün test yaptım. 2. çizgi ilk basta cok cokkk silikti. pencereye tutunca ancak belli belirsiz görünüyordu. eşimi uyandırdım baktı baktı göremedi. 10 dakika sonra daha netletşi. ama yine de cok silik. eşim gördü en azından. daha adetim gecmediği için çok umutlanmak istemiyorum çünkü kimyasal gebelik de olabilir ya da test doğru olmayabilir değil mi? öle işte hala soktayım. işe geldim direk bilgisayar basına oturdum. sizlerle paylaşayım dedim. opuyorum hepinizi dualarımız birbirimizle olsun hep

inşaallah canım ALLAH gönlüne göre versin bende 3 gün gecikmelide olsa bugün regl oldum herkese duyrulur zaten ümüdim yoktuhiçbir belirti de yoktu zaten iltihap varken böyle biş olmazdızaten neyse şimdi hastalığımın bitip biran önce ilaç tedavime başlayıp sonnra da ümitle beklemek istiyorum

benide ekleyebilir misiniz 6 haftalık 5 günlük ikizlerime hamileyim sat tarihim 30 ekim ama düzensiz oluyodum hep adetlerimi 23 yaşındayım

canım işallah hamilesindir kan testi yaptırırsan kesin sonucu alırsın

yarın yaptıracağım inşallah ama korkuyorum ya değilsem diye.

canım hiç korkma negatifsede üzülme hayırlısıysa bebişolsun de
genelde ikinci çizgi silikde olsa hamilesin sonuc pozitif ama dediğin gibi test yanlışda olaiblir benim başıma geldi çünkü iki çizgiyi görüp kanda negatif sonucunu almak
o yüzden çok fazla üzerinde düşünmedne kan testi yaptır için rahat olsun

saol canım yarın yaptıracağım. dediğin gibi hayırlıysa olsun. adet sancısı gibi sancım var her an sanki adet olacağım. o nedenle bi türlü hamileymişim gibi gelmiyor

Fıstıkımmmmm :) :danceh ne güzel ya sabah akşam durmadan güzel haberler geliyo. :)
Bence kesin hamilesin kuzum:CüvCüv:, durduk yere silik çıkmaz o meret a.s
ama madem öyle yazmışsın hele bi yarın olsun asıl kutlamayı o zaman yaparız,:sm_cool:
dikkatli olursan çok çabuk kurtulursun iltihaplanma derdinden. Bir de günlük ped kullanmayı ihmal etme çok hızlandırıyo iyileşmeyi yerimseniben
Hadi bak hızımızı aldık öbür ay sende gözümüz kulağımız a.s.
benide ekleyebilir misiniz 6 haftalık 5 günlük ikizlerime hamileyim sat tarihim 30 ekim ama düzensiz oluyodum hep adetlerimi 23 yaşındayım
hey maşallahhh . Listemizin bilinen ilk ikizlerii hoşgeldinizzzza.s.
ekliyorum hemen tatlım, bizi haberdar et gelişmelerden olandan bitenden he mi :):CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…