Uğurlu Liste

HATEM tatlım ne durumdasın, habersiz bırakma bizi !!
Ki ben her şeyin yolunda olduğuna eminim ama yine de usulen iyiyim de bizeeee :)a.s

Bulcuk kuzum nerdesin sen :)
nasılsın, neler yapıyon de helee:1hug:

canım neslicim ne tatlısın sen. iyi dileklerin için tesekkur ederim canım. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün insallah. opuyorum

Bulcuk kuzum nerdesin sen :)
nasılsın, neler yapıyon de helee:1hug:

buralardayım canım yaa bende bi değişiklik yok günü gelince adet olmakda ısrar ediyor hormonlarım şöyle güsel bi haber alsam sevindirik haber vercem size ama bekliyoruz bakalım

buralardayım canım yaa bende bi değişiklik yok günü gelince adet olmakda ısrar ediyor hormonlarım şöyle güsel bi haber alsam sevindirik haber vercem size ama bekliyoruz bakalım
Belki senin bebikon şeker sevmiyordur bulcukuuummm :) başka bişey dene bakalım bu ay ne olacaklaelaelaelaelae:1hug:

ay şimdi çaktım takvimimi unutmuşum :))))))
dimi turşu falanmı versem acaba

bakalım şubata ayı adetime kadar şekerle kandırmaya çalışayım olmadı farklı bişey suncaz bebişe artık hangisi cazip gelcek bakalım ufaklığa kaydirigubbakcemile3
lem bak söylemedi deme -zati bu aralar herkese tahminde bulunuyorum- senin kızın olacak kızınnn
ye ekşiyi doğur ayşeyiiii ::dance::dance:

lem bak söylemedi deme -zati bu aralar herkese tahminde bulunuyorum- senin kızın olacak kızınnn
ye ekşiyi doğur ayşeyiiii ::dance::dance:

ammiinnn canım bi sağlıklısıyla hamile kalabilsek kaydirigubbakcemile3
zati turşu ya bayılırım normalde çok severim hamile olursam turşu kavonozuyla yatarım artık ben :roflol:

selam kıslar bu sabah yine uyanınca test yaptım. silik çizgi tekrar cıktı. öğle arasında kan testi yaptıracağım. sanırım 3-4 gibi belli olur. offff cok heyecanlıyım ve korkuyorum ya cıkmassa die

selam kıslar bu sabah yine uyanınca test yaptım. silik çizgi tekrar cıktı. öğle arasında kan testi yaptıracağım. sanırım 3-4 gibi belli olur. offff cok heyecanlıyım ve korkuyorum ya cıkmassa die

büyük ihtimalle hamilesin canım hihoyyyt
kan sonucnu mutlaka yaz secinçten burayı unutma emi a.s.

ne kadar zamandır istiyosun bebiş kesin yazmışındır ama geçmişe dönemedim kusra bakma soruyorum o yüzden

selam kızlar
ne zamandır uğramadım
artık kafama takmıyorum galiba ondan kaydirigubbakcemile3
ben bi bakim güzel haberler var mı

bulcuk canım gecen yıl bir düşük yaptım. ondan sonra 1 yıl cesaret edemedim. sonra 2008 ağustos eylül gibi çalışmalara basladık. 5 aydır falan korunmuyorum. bu ay hamileysem zaten bal-polen-arı sütü karışımı sayesindedir. 1 aydır düzenli yedim eşime de yedirdim. yumurtlamamın olduğu gün hissettim ağrıyı. ondan önceki aylarda hiç hissetmemiştim

merhaba kızlalar
benide liseteye eklermisiniz
büşracığım hoş geldin güzelim, ekleriz elbet ama bilgilerini ver bakayım önce :)
sanırım bu yeni başlamışsınız bebiko çalışmalarına :)
adet tarihinin ne zaman, hangi günün müjdesini bekliyoruz? yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…