Teşekkürler benide eklemişsiniz,kızlar bebeğim hala hareket etmedi normal diyor arkadaşlar sagolsunlar birazda olsa rahatladım ama yine üzülüyorum:çok üzgünüm: hareketlerini hissetmeyi çok istiyorum,inş. uslu olacagının işaretidir diye avunuyorum.
canım neslicim ne tatlısın sen. iyi dileklerin için tesekkur ederim canım. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün insallah. opuyorum
Bulcuk kuzum nerdesin sen :)
nasılsın, neler yapıyon de helee:1hug:
Belki senin bebikon şeker sevmiyordur bulcukuuummm :) başka bişey dene bakalım bu ay ne olacaklaelaelaelaelae:1hug:buralardayım canım yaa bende bi değişiklik yok günü gelince adet olmakda ısrar ediyor hormonlarım şöyle güsel bi haber alsam sevindirik haber vercem size ama bekliyoruz bakalım
Belki senin bebikon şeker sevmiyordur bulcukuuummm :) başka bişey dene bakalım bu ay ne olacaklaelaelaelaelae:1hug:
naniknaniknaniknanikay şimdi çaktım takvimimi unutmuşum :))))))
dimi turşu falanmı versem acaba
naniknaniknaniknanik
lem bak söylemedi deme -zati bu aralar herkese tahminde bulunuyorum- senin kızın olacak kızınnnbakalım şubata ayı adetime kadar şekerle kandırmaya çalışayım olmadı farklı bişey suncaz bebişe artık hangisi cazip gelcek bakalım ufaklığa kaydirigubbakcemile3
lem bak söylemedi deme -zati bu aralar herkese tahminde bulunuyorum- senin kızın olacak kızınnn
ye ekşiyi doğur ayşeyiiii ::dance::dance:
selam kıslar bu sabah yine uyanınca test yaptım. silik çizgi tekrar cıktı. öğle arasında kan testi yaptıracağım. sanırım 3-4 gibi belli olur. offff cok heyecanlıyım ve korkuyorum ya cıkmassa die
selam kıslar bu sabah yine uyanınca test yaptım. silik çizgi tekrar cıktı. öğle arasında kan testi yaptıracağım. sanırım 3-4 gibi belli olur. offff cok heyecanlıyım ve korkuyorum ya cıkmassa die
büşracığım hoş geldin güzelim, ekleriz elbet ama bilgilerini ver bakayım önce :)merhaba kızlalar
benide liseteye eklermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?