bulcuk canım gecen yıl bir düşük yaptım. ondan sonra 1 yıl cesaret edemedim. sonra 2008 ağustos eylül gibi çalışmalara basladık. 5 aydır falan korunmuyorum. bu ay hamileysem zaten bal-polen-arı sütü karışımı sayesindedir. 1 aydır düzenli yedim eşime de yedirdim. yumurtlamamın olduğu gün hissettim ağrıyı. ondan önceki aylarda hiç hissetmemiştim
bulcuk canım gecen yıl bir düşük yaptım. ondan sonra 1 yıl cesaret edemedim. sonra 2008 ağustos eylül gibi çalışmalara basladık. 5 aydır falan korunmuyorum. bu ay hamileysem zaten bal-polen-arı sütü karışımı sayesindedir. 1 aydır düzenli yedim eşime de yedirdim. yumurtlamamın olduğu gün hissettim ağrıyı. ondan önceki aylarda hiç hissetmemiştim
büşracığım hoş geldin güzelim, ekleriz elbet ama bilgilerini ver bakayım önce :)
sanırım bu yeni başlamışsınız bebiko çalışmalarına :)
adet tarihinin ne zaman, hangi günün müjdesini bekliyoruz? yerimseniben
selam kızlar
ne zamandır uğramadım
artık kafama takmıyorum galiba ondan kaydirigubbakcemile3
ben bi bakim güzel haberler var mı
valla pimpirikli karıyım napim. bi önceki düşünce neslicim bunda da korkuyorum. testte cift cizgi olduğuna göre hamileyim ama kimyasal hamilelikse ve adetle düşerse die korkuyorum acıkçası.
canım işallah hamişsindir
bende ağustosda bıraktım korunmayı hala bekliyorum bu ay bal tarçın çörek otu yiyyorum ama düzenli değil unutuyorum hep
ekledim büşracığım :) a.s
sidelya seni de attım gitti valla listeye, hiiiç kusuruma bakma, alttan sildim :)naniknanik
smhsmh kuzum benim, uzaktan güzel demeyle olmaz gel bakim sen de listeye :1hug:
valla kalbim temiz sanırımçokkkk teşekkür ederim canımŞeniz
inşallah 30.01.2009dada hamile listene eklersin beni kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:
Kızlar bu karışımlar ne oluyor, ne işe yarıyor?Daha çalışmalara başlamadım ama herşeyi denemek her önlemi almak istiyorum şimdiden.Ne uygulayacağımı şaşırdım.:1rolleyes:
valla kalbim temiz sanırım
şubat en kısa ay ama biz rekor kırıcaz galiba, göğsümüzü gere gere en bereketli ay ilan edicez Şubat'ı sositososito
var var kuzum benim, olmaz mı güzel haber, bak en tazesinden sidelya sırnaşık şey
ondan sonracığıma :teytey:Trackeki... sivaslı58...özge_844... :teytey:bunlar listeden terfi edenler :)
nir de doğrudan katılanlar var ki sorma :)
Bana bak 2 si benim 3 ü senin şubat'a gümbür gümbür giricez ona göre ha!!:dance:
bana ne yaaa!!kısss nesliii nie attın beni listeye cabuk silik yap geri. daha kesin bişe yok. bak sonra cıkmassa cok üzülürüm adımı tekrar silip alta koyunca
canım yumurtlamanın sağlıklı olması için bu karışımlar. adetinin ilk günü baslıyorsun 15-20 gün yiyorsun veee insallah hamiş oluyosunn delikafadulden
teşekkürler tatlım, hepimiz adına bi çeşit dua bi çeşit nazarlık olsun istedim :))inş hepimiz güzel haberlelrle geliriz.nesli ayrıca imzanda çok anlamlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?