Uğurlu Liste

yavrukuşşşşş, nasılsın bakem!!
bak sen de eminsin ki öğleye kadar sarkıtmışsın kan testini. şutarafagittiBence hiiç masrafa zahmete girme amayine de sen bilirsin. Hamilesin neticede yorma lem kendini:jeyyar:

canım işallah hamişsindir
bende ağustosda bıraktım korunmayı hala bekliyorum bu ay bal tarçın çörek otu yiyyorum ama düzenli değil unutuyorum hep

valla pimpirikli karıyım napim. bi önceki düşünce neslicim bunda da korkuyorum. testte cift cizgi olduğuna göre hamileyim ama kimyasal hamilelikse ve adetle düşerse die korkuyorum acıkçası.

Evet canım bu ay ilk denemeyi yaptık
ya heyecandan bilgileri yazmamışımdelikafadulden
31.01.2009 adet tarihim canım
ama inşallah olmam yerimseniben

selam kızlar
ne zamandır uğramadım
artık kafama takmıyorum galiba ondan kaydirigubbakcemile3
ben bi bakim güzel haberler var mı

var var kuzum benim, olmaz mı güzel haber, bak en tazesinden sidelya sırnaşık şey
ondan sonracığıma :teytey:Trackeki... sivaslı58...özge_844... :teytey:bunlar listeden terfi edenler :)
nir de doğrudan katılanlar var ki sorma :)
Bana bak 2 si benim 3 ü senin şubat'a gümbür gümbür giricez ona göre ha!!:dance:

listeniz çok şeker olmuş yaaa a.s.
herşey gönlünüzce olsun

valla pimpirikli karıyım napim. bi önceki düşünce neslicim bunda da korkuyorum. testte cift cizgi olduğuna göre hamileyim ama kimyasal hamilelikse ve adetle düşerse die korkuyorum acıkçası.

çok güzel rabbim tamamına erdirsin.darısı başımıza inş.bende incir kürü içiyorum inş faydası vardır.benim adetim biteli bir hafta oldu ama göğüslerimde ve kasıklarımda ağrı var.göğüslerim sürekli ağırıyoda kasıklarımda ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyo.ama sanırım kullandığım ilaçtandır diye düşünüyorum
.mirmirmirmir

ekledim büşracığım :) a.s
sidelya seni de attım gitti valla listeye, hiiiç kusuruma bakma, alttan sildim :)naniknanik
smhsmh kuzum benim, uzaktan güzel demeyle olmaz gel bakim sen de listeye :1hug:

canım işallah hamişsindir
bende ağustosda bıraktım korunmayı hala bekliyorum bu ay bal tarçın çörek otu yiyyorum ama düzenli değil unutuyorum hep

Kızlar bu karışımlar ne oluyor, ne işe yarıyor?Daha çalışmalara başlamadım ama herşeyi denemek her önlemi almak istiyorum şimdiden.Ne uygulayacağımı şaşırdım.:1rolleyes:

ekledim büşracığım :) a.s
sidelya seni de attım gitti valla listeye, hiiiç kusuruma bakma, alttan sildim :)naniknanik
smhsmh kuzum benim, uzaktan güzel demeyle olmaz gel bakim sen de listeye :1hug:

çokkkk teşekkür ederim canımŞeniz
inşallah 30.01.2009dada hamile listene eklersin beni kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:

elçinzeyneppp yavrukuşumm neden geçmişi mi okuyorsun yoksa selam mı vermiyorsun bakimm sengözlerimebaksanab
zati yoklama kaçağısın a.s
nasılsın tatlım?:1hug:

kısss nesliii nie attın beni listeye cabuk silik yap geri. daha kesin bişe yok. bak sonra cıkmassa cok üzülürüm adımı tekrar silip alta koyunca

çokkkk teşekkür ederim canımŞeniz
inşallah 30.01.2009dada hamile listene eklersin beni kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:
valla kalbim temiz sanırım
şubat en kısa ay ama biz rekor kırıcaz galiba, göğsümüzü gere gere en bereketli ay ilan edicez Şubat'ı sositososito

Kızlar bu karışımlar ne oluyor, ne işe yarıyor?Daha çalışmalara başlamadım ama herşeyi denemek her önlemi almak istiyorum şimdiden.Ne uygulayacağımı şaşırdım.:1rolleyes:

canım yumurtlamanın sağlıklı olması için bu karışımlar. adetinin ilk günü baslıyorsun 15-20 gün yiyorsun veee insallah hamiş oluyosunn delikafadulden

inş hepimiz güzel haberlelrle geliriz.nesli ayrıca imzanda çok anlamlı.

valla kalbim temiz sanırım
şubat en kısa ay ama biz rekor kırıcaz galiba, göğsümüzü gere gere en bereketli ay ilan edicez Şubat'ı sositososito

inşallahhhhhhhhhhh canım benimmm şubatta hep beraber sevinçten halay çekerizkaydirigubbakcemile3:sm_cool::CüvCüv:

oh oh :dance: cok sevindim
ne güzel bi sürü hamişmiiz oldu
insallah bizde subattaaa :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

kısss nesliii nie attın beni listeye cabuk silik yap geri. daha kesin bişe yok. bak sonra cıkmassa cok üzülürüm adımı tekrar silip alta koyunca
bana ne yaaa!!
sen hele bi kendine güven bakiiiimklava:
valla gelirim adana'ya kozlarımız paylaşırız :)
kimyasal gebelik vs.. Bi kere baştan buna ihtimal verdiğin için sopalıksın. Bu olasılığı aşınca sırada ne olacak !! bak bitanem öyleyse yapacak bişey yoktur zaten, kısmet..
ama değilse -ki inanıyorum ki değil- bu karamsar ihtimalle vücuduna ince ayarlar çekmenin alemi ne..
Sana kalsa yok keseyi görmeyi bekleyelim, yok kalp atışını duyayım hele, aman da bi doğsun.. yok efenim 40'ı çıksın..:1closedeyes:
:dilcikar:hiç uğraşamam senle yukardasın işte o kadar!!

canım yumurtlamanın sağlıklı olması için bu karışımlar. adetinin ilk günü baslıyorsun 15-20 gün yiyorsun veee insallah hamiş oluyosunn delikafadulden

Teşekkür ederim canım cevabın için:1hug: Çok eskiden abime babam almıştı aktardan kilo alması için kavanozdaydı.Bu karışım onunla aynıdır sanırım.Evet yemeğe başlamalıyım hemen.İnşallah faydasını görürümyerimseniben Senin de Allah tamamına erdirsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…