Uğurlu Liste

kızlar inş. bende hamişimdir pazar adet olmam lazımdı olmadım ve p.tesi kan testi yaptıdım 16,66 çıktı sizce nasıl

smhsmh kuzum benim, uzaktan güzel demeyle olmaz gel bakim sen de listeye :1hug:
[/COLOR]

teşekkürler canımŞeniz

benim sorunlarım ve ne olacağı konusu
biraz daha netleşsin
ondan sonra inşallahyerimseniben
şuan söktürücü kullanıyorum ne zaman adet olacağım belli değil:sm_confused:

kızlar inş. bende hamişimdir pazar adet olmam lazımdı olmadım ve p.tesi kan testi yaptıdım 16,66 çıktı sizce nasıl

lemmmmm ces_nas güzelim sizi bana parayla mı verdiler, bugün tekrarlıyorsun testi di mi
katlanmışsa ikiye bitti gitti.. Ki çok iyi bir değer bu :)) HAdi canım benim sen de yapıver testi akşama kadar çatlatma bizi burda. yerimseniben

Son düzenleme:
teşekkürler canımŞeniz

benim sorunlarım ve ne olacağı konusu
biraz daha netleşsin
ondan sonra inşallahyerimseniben
şuan söktürücü kullanıyorum ne zaman adet olacağım belli değil:sm_confused:

biz burdayız, bekliyoruz, yerin hazır bilesin :)

ayy allahım bana ve diğer bekleyenlerede nasip et bu güzel duyguyu böyle hamile haberlerini duyunca içim içime sığmıyo beee

testi yaptırdıktan sonra hemşireye sordum şüpheli gebelik dedi cuma yaptırcam testi tekrar bakalım ne çıkcak dua edin bana-kızıyonuz biliyom ozmana kadar nasıl dayanıosun diye ama napayım korkuyorum ama çok meral ediyorum

yok yok tatlım sana kızmıyorum ben fırsat buldum sidelya ya bulaşıyorum senin üzerinden:tomato: ama ben olsam hem bugün
hem de cuma yaptırırdım
katlanışını görebilmek için :)

ayy allahım bana ve diğer bekleyenlerede nasip et bu güzel duyguyu böyle hamile haberlerini duyunca içim içime sığmıyo beee
canlarım Allahım sizlere de nasip etsin biran önce insallah. eninde sonunda olacak merak etmeyin. olduğunuz ay bütün o sıkıntıları unutuvereceksiniz sanki hiç yasamamış gibi. umudunuzu yitirmeyin. hersey zamanı gelince oluyor:Saruboceq:

ay ben olsam sabah hastaneye ilk giden ben olurdum galibasırnaşık şey

yok yok tatlım sana kızmıyorum ben fırsat buldum sidelya ya bulaşıyorum senin üzerinden:tomato: ama ben olsam hem bugün
hem de cuma yaptırırdım
katlanışını görebilmek için :)

klava:kız cadı ugras bakalım benle. ama ben bi hamile cıkmayım bak napıom seni o zaman :))

inş en yakın zamanda olur.bende inanıyorumda beklemek sabretmek zorya.:çok üzgünüm:

3 hafta 5 - 50
4 hafta
3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta
1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta
13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

5 in altı gebelik sayılmıyor. Bunlar görüldüğü gibi minimum ve maksimum değerler :)
ilgilisine duyurulur naniknanik

Son düzenleme:

hepimiz ilgiliyizde bide hamiş kalsak:Saruboceq:

tmm kızlar çok gaza geldim yarın gitcem bende dua edin olurmu inş.1,5 yıl sonra gelmiştir benim minik kuşum

tmm kızlar çok gaza geldim yarın gitcem bende dua edin olurmu inş.1,5 yıl sonra gelmiştir benim minik kuşum
hadi bakalım tatlım, iyi haberle dön :)
gerçi bugün yaptırsaydın sidelya da bugün yaptırıyo çifte bayram ederdik :))

nazyaz da hamileymiş kızlarrrrrrr:dance::dance:

Son düzenleme:
kan verdim geldim az önce. heyecandan ellerim titriyor. ikide alacam sonucu kıslar. bu kadar cabuk yani. Allahım nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…