smhsmh kuzum benim, uzaktan güzel demeyle olmaz gel bakim sen de listeye :1hug:
[/COLOR]
kızlar inş. bende hamişimdir pazar adet olmam lazımdı olmadım ve p.tesi kan testi yaptıdım 16,66 çıktı sizce nasıl
teşekkürler canımŞeniz
benim sorunlarım ve ne olacağı konusu
biraz daha netleşsin
ondan sonra inşallahyerimseniben
şuan söktürücü kullanıyorum ne zaman adet olacağım belli değil:sm_confused:
kızlar inş. bende hamişimdir pazar adet olmam lazımdı olmadım ve p.tesi kan testi yaptıdım 16,66 çıktı sizce nasıl
yok yok tatlım sana kızmıyorum ben fırsat buldum sidelya ya bulaşıyorum senin üzerinden:tomato: ama ben olsam hem bugüntesti yaptırdıktan sonra hemşireye sordum şüpheli gebelik dedi cuma yaptırcam testi tekrar bakalım ne çıkcak dua edin bana-kızıyonuz biliyom ozmana kadar nasıl dayanıosun diye ama napayım korkuyorum ama çok meral ediyorum
canlarım Allahım sizlere de nasip etsin biran önce insallah. eninde sonunda olacak merak etmeyin. olduğunuz ay bütün o sıkıntıları unutuvereceksiniz sanki hiç yasamamış gibi. umudunuzu yitirmeyin. hersey zamanı gelince oluyor:Saruboceq:ayy allahım bana ve diğer bekleyenlerede nasip et bu güzel duyguyu böyle hamile haberlerini duyunca içim içime sığmıyo beee
testi yaptırdıktan sonra hemşireye sordum şüpheli gebelik dedi cuma yaptırcam testi tekrar bakalım ne çıkcak dua edin bana-kızıyonuz biliyom ozmana kadar nasıl dayanıosun diye ama napayım korkuyorum ama çok meral ediyorum
yok yok tatlım sana kızmıyorum ben fırsat buldum sidelya ya bulaşıyorum senin üzerinden:tomato: ama ben olsam hem bugün
hem de cuma yaptırırdım
katlanışını görebilmek için :)
canlarım Allahım sizlere de nasip etsin biran önce insallah. eninde sonunda olacak merak etmeyin. olduğunuz ay bütün o sıkıntıları unutuvereceksiniz sanki hiç yasamamış gibi. umudunuzu yitirmeyin. hersey zamanı gelince oluyor:Saruboceq:
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
5 in altı gebelik sayılmıyor. Bunlar görüldüğü gibi minimum ve maksimum değerler :)
ilgilisine duyurulur naniknanik
hadi bakalım tatlım, iyi haberle dön :)tmm kızlar çok gaza geldim yarın gitcem bende dua edin olurmu inş.1,5 yıl sonra gelmiştir benim minik kuşum
fıstıkıııımkan verdim geldim az önce. heyecandan ellerim titriyor. ikide alacam sonucu kıslar. bu kadar cabuk yani. Allahım nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?