kan verdim geldim az önce. heyecandan ellerim titriyor. ikide alacam sonucu kıslar. bu kadar cabuk yani. Allahım nolur
selda hoş geldin canım, ne zamandır bebiş istiyorsunuz, bir de adet tarihin ayın kaçı canım?bende bu sayfada yer almak istiyorum ins banada ugurlu gelir
inşallah hamilesindir.hadi az kaldı.
tamam ya ayarsız enerji seni :dilcikar:offfffffffff iyce dellendirmeyin beni yawwww bayılacam şimdi haaaa
ben de ona sabırsızlanıyom ya işte :) ces madem yarına bıraktı tüm gün gururla taşıyam adını :sm_cool:kız nesli son hamişin olayım anam senin
kan verdim geldim az önce. heyecandan ellerim titriyor. ikide alacam sonucu kıslar. bu kadar cabuk yani. Allahım nolur
kızlar dayanamadım aradım. nesli seni de uğurlu listeni de yieim ben yirim. HAMİLEYİMMMMMMMMMM :))) değerim 16,52
kızlar dayanamadım aradım. nesli seni de uğurlu listeni de yieim ben yirim. HAMİLEYİMMMMMMMMMM :))) değerim 16,52
hiç bişey demiyom listeye bak kaydirigubbakcemile5
AYYY GÖZLERİM DOLDU VALLA.ÇOK TEBRİK EDERİM.GÖZÜNÜZ AYDIN.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.SANKİ ÇOK YAKINIMIN HAMİLE HABERİNİ ALMIŞ GİBİ OLDUM.ÇOK SEVİNDİM CANIM KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNÜ DE ÖĞRENİRİZ İNŞŞ.OLEYYYYYYYYYsositosositohihoyyytkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?