Uğurlu Liste

kan verdim geldim az önce. heyecandan ellerim titriyor. ikide alacam sonucu kıslar. bu kadar cabuk yani. Allahım nolur

Ayyy canım ben bile heyecanlandım okuyunca hadi bakalım inşşş.Bana olacak gibi geliyor:ecrin_bebek: Herşeyin hayırlısı.Çok sevdim ben bu siteyi yaa iş yapamaz oldum.Ben de bir gün böyle hevesle yazarım bunları inş.Hepimiz yazarız inşş:Saruboceq:

inşallah kuzum inşallahhh

not: 22 dk kaldı naniknanik

nesli beni de eklermisin. zahmet olmazsa.bu ay durmak yok çalışmaya devam dedik inş hayırlısı olur.şubat 8 adet günüm belki vesile olursun kız.

kızlar dayanamadım aradım. nesli seni de uğurlu listeni de yieim ben yirim. HAMİLEYİMMMMMMMMMM :))) değerim 16,52

kızlar dayanamadım aradım. nesli seni de uğurlu listeni de yieim ben yirim. HAMİLEYİMMMMMMMMMM :))) değerim 16,52

AYYY GÖZLERİM DOLDU VALLA.ÇOK TEBRİK EDERİM.GÖZÜNÜZ AYDIN.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.SANKİ ÇOK YAKINIMIN HAMİLE HABERİNİ ALMIŞ GİBİ OLDUM.ÇOK SEVİNDİM CANIM KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNÜ DE ÖĞRENİRİZ İNŞŞ.OLEYYYYYYYYYsositosositohihoyyytkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

yok zaten öyle kurtuluş, bebiklerin kırkını çıkartmadan kurtuluş yok bizim ekipten :))

hiç bişey demiyom listeye bak kaydirigubbakcemile5

canım kuzum Allahım sana da nasip etsin bir an önce inşaallah. bak nası kutlıcas sen de hamile kalınca. şöleeee listenin en basına en büyük harflerle oturt kendini o zaman. canım benim hamişlerin duası kabul oluyodu ya benimkide olcak artık dimi. sana tüm bekleyenlere bol bol dua etcem. :teselli:

canım tesekkur ederim bitanem

kaydirigubbakcemile2 oh be yaaa!!
fıstıkım eşine nasıl söylicen bakalım onu de hele :jeyyar:

:teytey::teytey::dance::dance:süper ya ne güzel rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin.darısı bana ve bütün isteyenlerin başına.dualarında bizide yer ver ne olur hepimizin öyle ihtiyacı varki duaya.

canım benim sidelya daha yeni idrak ediyo şokta o şokta sositosositodelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…