Uğurlu Liste

canım benim sidelya daha yeni idrak ediyo şokta o şokta sositosositodelikafaduldendelikafadulden

evet galiba haklısın canım çünkü ben kendimi düşünemiyorum.eşe söylemek konusuna gelince benim bence öle kolay sölemee.muziplik yap.:1shok::1shok::roflol:

yeni hamişler allah sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin alllaaaah neslimmm sıra bize geliyo galiba artık yavaş yavaş kız cidden uğurlu bu liste bakkk

yeni hamişler allah sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin alllaaaah neslimmm sıra bize geliyo galiba artık yavaş yavaş kız cidden uğurlu bu liste bakkk

öyle valla tatlım :) şubat ayında sallıcaz buralarıı
sen de iki gün bekler şubatta verirsin müjdeyi inşallahhh :dance:

ya bilemiyorum ki neslim müjdemi verecem ağlama partisimi bekleyip görecez artıkkk allah nazardan saklasın inşallahhhhh

kızlar öğrendiğimden beri şeblek şeblek masamda oturdum sırıtıyorum. kapıdan gecenler dönüo bakıo nie gülüom die :))) offf valla şoktayım. eşim coktaaaannn bilio. onunla gittik kan vermeye.öğrenir öğrenmez aradım. suratım yanıo dio. kaç oldu arıyor. telefon susmuyoki yazayım size. cok güzel bi his coook. rabbim size de tattırsın insallah. ama su arı sütü bal polen karışımını mutlaka yapın. süper yumurtlatıyo. bi gıdaklamadığım kaldı bu ay ona göre

canım hayırlı uğurlu olsun inş kolay sağlıklı huzurlu bi hamilleik geçirirsin ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına tadını çıkar bence bu anın

canım bu karışımı nasıl yapıcaz miktarları ne kadar yani ve ne kadar sürecek.ayrıca hadi balı buluruzda polen ve arı sütünü nerden bulabiliriz trabzonda bulabilirmiyimki.:sm_confused:

:) tadını çıkar bitanem :))

canım hayırlı uğurlu olsun inş kolay sağlıklı huzurlu bi hamilleik geçirirsin ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına tadını çıkar bence bu anın
saol canım. tadını cıkarıorum ama içim yine de biraz buruk. ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybetmiştim. korkuyorum buna da bişe olcak die. kalp atışlarını görene kadar rahat edemeyecem galiba:1no2:

bide benim yumurtalarım varmış ama gelişip çatlama olmuyo.küçük kalıyo.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.

saol canım. tadını cıkarıorum ama içim yine de biraz buruk. ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybetmiştim. korkuyorum buna da bişe olcak die. kalp atışlarını görene kadar rahat edemeyecem galiba:1no2:
minik bebeğini göreceksin tatlım- her şey yolunda gidecek, içini rahat tut sen:teselli: :)

ilk önce kendine çok dikkat et fazlasıyla özen göster kendine sonra bol bol dua et duasız çıkma yola her an duanı et sen gerisini Allaha bırak Allahın izniyle bişi olmaz

bide benim yumurtalarım varmış ama gelişip çatlama olmuyo.küçük kalıyo.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.

tatlım, bir dünya çözülmesi zor sorunla kıyaslayınca en azından senin sıkıntının çözümü çaresi var..
doktora gitmiş olmalısın , ne önerdi sana ?

bi kere bir konuda anlaşmamız lazım bütün olumsuz ve nagatif düşünceleri atıyoruz beynimizden tamammı.bu düşünceden vazgeç.ilk bebeği öle oldu diye buda öle olacak diye bişey yok rabbim onun ömrünüde buna versin inş.rahat ol pozitif düşünecen sözmü.bu bebişi çok güzel ve çok sağlıklı doğacak inş.ha bu arada bol bol elma ve hurma ye canım.elma güzelleştirir hadislerde var.hurma da doğumu kolaylaştırır ayetlerde var meryem suresini okursan.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kıslar 1 büyük kavanoz yaklaşık 850 gr bal alıo. şişenin yarısına kadar iyi kalite bal doldurun , 200 gr toz polen, 2 minik şişe arı sütü (aktarlarda saf arı sütü bu şişelerde satılıo yaklaşık şişesi 7 lira) ekleyip karıştırın. üstü boş kalırsa biraz daha bal ekleyin. tahta kaşık kullanın mutlaka cünkü arı sütü metalle temasda bozulur. her sabah aksam aç karnına bi tatlı kaşığı eşinize de yedirin. adetin ilk günü baslayıp 20 gün yiyebilirsiniz. bi deneyin bakem bu yöntemle kaç kişi hamiş kalacak

kızlar dayanamadım aradım. nesli seni de uğurlu listeni de yieim ben yirim. HAMİLEYİMMMMMMMMMM :))) değerim 16,52

canım tebrik ederim a.s.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallaahhhh :sm_cool:
darısı biz beklyenelereeeee :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…