canım benim sidelya daha yeni idrak ediyo şokta o şokta sositosositodelikafaduldendelikafadulden
yeni hamişler allah sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin alllaaaah neslimmm sıra bize geliyo galiba artık yavaş yavaş kız cidden uğurlu bu liste bakkk
ağlasak da gülsek de beraber bitanemya bilemiyorum ki neslim müjdemi verecem ağlama partisimi bekleyip görecez artıkkk allah nazardan saklasın inşallahhhhh
kızlar öğrendiğimden beri şeblek şeblek masamda oturdum sırıtıyorum. kapıdan gecenler dönüo bakıo nie gülüom die :))) offf valla şoktayım. eşim coktaaaannn bilio. onunla gittik kan vermeye.öğrenir öğrenmez aradım. suratım yanıo dio. kaç oldu arıyor. telefon susmuyoki yazayım size. cok güzel bi his coook. rabbim size de tattırsın insallah. ama su arı sütü bal polen karışımını mutlaka yapın. süper yumurtlatıyo. bi gıdaklamadığım kaldı bu ay ona göre
kızlar öğrendiğimden beri şeblek şeblek masamda oturdum sırıtıyorum. kapıdan gecenler dönüo bakıo nie gülüom die :))) offf valla şoktayım. eşim coktaaaannn bilio. onunla gittik kan vermeye.öğrenir öğrenmez aradım. suratım yanıo dio. kaç oldu arıyor. telefon susmuyoki yazayım size. cok güzel bi his coook. rabbim size de tattırsın insallah. ama su arı sütü bal polen karışımını mutlaka yapın. süper yumurtlatıyo. bi gıdaklamadığım kaldı bu ay ona göre
saol canım. tadını cıkarıorum ama içim yine de biraz buruk. ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybetmiştim. korkuyorum buna da bişe olcak die. kalp atışlarını görene kadar rahat edemeyecem galiba:1no2:canım hayırlı uğurlu olsun inş kolay sağlıklı huzurlu bi hamilleik geçirirsin ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına tadını çıkar bence bu anın
minik bebeğini göreceksin tatlım- her şey yolunda gidecek, içini rahat tut sen:teselli: :)saol canım. tadını cıkarıorum ama içim yine de biraz buruk. ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybetmiştim. korkuyorum buna da bişe olcak die. kalp atışlarını görene kadar rahat edemeyecem galiba:1no2:
bide benim yumurtalarım varmış ama gelişip çatlama olmuyo.küçük kalıyo.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.
saol canım. tadını cıkarıorum ama içim yine de biraz buruk. ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybetmiştim. korkuyorum buna da bişe olcak die. kalp atışlarını görene kadar rahat edemeyecem galiba:1no2:
tatlım, bir dünya çözülmesi zor sorunla kıyaslayınca en azından senin sıkıntının çözümü çaresi var..
doktora gitmiş olmalısın , ne önerdi sana ?[/Q
dotora gittim evet şuan tedavi görüryorum zaten.bana serophene diye bi ilaç vermişti yumurtaları geliştirecek ilaç sanırım.ilaç bittiğinde tekrar gitmiştimki küçük ama zararsız bir kist oluşmuş dedi.bu sefer ilacı kesti kisti eritici ilaç verdi şuan onu kullanıyorum.korunmamıza da gerek yokmuş.ilaç 21 günlük.kaldı 14 gün.hayırlısı bakalım.
tatlım, bir dünya çözülmesi zor sorunla kıyaslayınca en azından senin sıkıntının çözümü çaresi var..
doktora gitmiş olmalısın , ne önerdi sana ?[/Q
dotora gittim evet şuan tedavi görüryorum zaten.bana serophene diye bi ilaç vermişti yumurtaları geliştirecek ilaç sanırım.ilaç bittiğinde tekrar gitmiştimki küçük ama zararsız bir kist oluşmuş dedi.bu sefer ilacı kesti kisti eritici ilaç verdi şuan onu kullanıyorum.korunmamıza da gerek yokmuş.ilaç 21 günlük.kaldı 14 gün.hayırlısı bakalım.
hadi bakalım, az kalmış yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz:)
hadi bakalım, az kalmış yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz:)
inşallah canım inşallah kuyruktan sonra yine başa dönmeyiz.
kızlar dayanamadım aradım. nesli seni de uğurlu listeni de yieim ben yirim. HAMİLEYİMMMMMMMMMM :))) değerim 16,52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?