Uğurlu Liste

adetim balasın şu arı sütü bal poleni deniyyeim bari
nevgul61 işallah seninde güzel haberlerini alıcaz senin benim ve tüm bekleyenlerin :)))

insanlar yüzünde bi güzellik var hamile misin demeye basladı :)) cidden cildim berraklaştı. bi de göğüs uçlarım kocaman oldu cok acıyor. adet dönemi acırdı hep ama bu kadar acımazdı. baska bi değişiklik yok canım. içime doğdu sadece test yaptım

ne güsel yaa hihoyyyt
banada burdaki abla elma getirdi durduk yere canın çekmiştir diyekaydirigubbakcemile3 ne alakaysa fol yok yumurta yok nedne canım çeksin :uhm:

burcuuuuuuuuuuuuuu
hadi bakiiiimmm yürü evee çabuk kaydirigubbakcemile :mymeka:

acele cevap verirmisiniizzz adet günüm geciyooo cok sancım var başım ağrıyo göğüslerim aağrıyor ama adet olamıyoruum acabaaa........

slm kızlar uzun zamandır giremedim adetime 2 gün kaldı bakalım bebişim bu aymı gelecek hayırlısı allahım duy artık sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın bayanlar a.s.

selinnaaaa canım adet günün geçtiyse bi test yapsana merakdan kurtulalaım işallah hamilesindir

superisi işallah bebişin gelirrr canım :1hug:

Günaydın Bulcuk, günaydın kızlarr :)a.s.
selinnna82, tatlım evet bence de bi test yaptır, hazır şımarıyoruz bu aralar sen de şımart bizi :CüvCüv:

klava:superisiiiiiiiiiiiiiiiiiklava: (anladın sen):mymeka:

kızlar sınava gidiyorum şimdi, öğleden sonra gelicem :)
donatın bakiiim topiki ben gelene kadar:içelim:en az bir kutlama bekliyorum ona göre!!
kız cessssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!

başarılar canım sınavında bekliyorzzz çabuk gel kaydirigubbakcemile3
kızlar nesliyi duydunuz toplaşın bakalım hihoyyythihoyyyt:içelim:

günaydın kıslar. nabersiniz. neslicim ne sınavıymış bu bacım basarılar. canlarım cok canım sıkkın. dün hamile olduğumu öğrenmiştik beraberce. adetime 2 gün vardı değerim 16,52 çıkmıştı. yarın testi yenileyeceğim umarım yükselme olur doğru düzgün sevinemedim bile değer düşük diye. sizce düşük mü kıslar yardım edin banaaaaa

günaydınn kızlarrr..nasılsınızz...neslim başarılar tatlım sınawda..sidelya üzülme ki yükselsin değerin..günün geçmediği için normal düşük olması değerinin..relax..

sidelya bak geç kalıcam sınava :) kan değerleri ile ilgili moral bulabileceğin paylaşımlar vardı , onları aradım ama bulamadım milyon tane mesaj var delikafadulden

ama sonra düşündüm
yav bu kız bu stresten kurtulur başka stres bulur, sen dersine işine gücüne bak didimnaniknanik
demiştim daha önce tekrarlıyorum :) yok kesesiydi, yok kalp atışıydı, yok 2. li / 3.lü testleriydi.... dedim ya 40. ı çıkana kadar sen rahat etmeyeceksin, Ondan kelli bırak da tadını çıkar bozuşmayalım lemm

kızlar uzatmalı okulumdan kurtulmaya çalışıyorum:) finallerim bugün başlayacak, haftaya cuma ya kadar :)
Bu arada bebik mevzusundan söylemiyorum yanlış anlamayın sakın...:1no2:
midemi üşüttüm herhalde, hem akşam, hem de yarım saat kadar önce kusmalarla boğuştum,:1shok: bişey de yok ki midede, toparlanam da çıkam diyorum ama nafile...
ne arıza tip oldum ben ya!fisfisfiskafamçokkarıştı

Son düzenleme:
selamun aleyküm herkese burda olmayı çok seviyorum iyiki bulmuşum bu siteyi.nesli başarılar canım allah yar ve yardımcın olsun.selin test yaptırsana acaba diyeceğine bizide meraktan öldürme.bakalım bugün kime sevinecez.hadi ya ne bekliyosun selin varya elimde olsa sizin yerinize ben yaptıracm test haa.:) bulcuk inşallah dediğin gibi hepimizin güzel haberlerini alırız

canım çok çok geçmiş olsun.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…