Uğurlu Liste

bu arada size rüyamı anlatmak istiyorum.rüyamda dairedeki bir bayan arkadaşım oğluşunu alıp bana geliyo ve benimde kadrolu olabileceğimi falan söylüyo.oğluşuyla beraber bişey daha var.önce bembeyaz bi fare gibi bende fareden çok korkarım o koşuyo evin içinde bende bunu niye getirdi diyorm.sonra çocuk gibi oldu.tam bi çocuk değil ama.içimden diyorumki buna neden fare diyoki çocuk gibi elleri gözleri yüzü burnu falan var bide konuşmaya çalışıyo.bayan arkadaş oğlunu alıp kendi evine götürdü bunu bana bıraktı.sonra yerde beyaz buğday unu dökülmüş onları temizlemeye çalışıyo bu baktım sıkıldığını hissettim aldım onu bayan arkadaşın evine götürdüm arkadaşımın oğluşunu sevmeye başladım.hayırdır inş :)

ehehe dur giderayak bi yorulmayayım rüyanı bacım:1rolleyes:
bebiko mevzusu dallanıp budaklandıkça kendinde sorun arayıp, farkında olmadan evham ve paranoyalara kapılmaya başlamışsın ki kendi kısmetin olan varlığı - fare/çocuk- karması olarak düşünmüşsün. Ayrıca fareler kobay olma özelliği bakımından düşünülürse, belki biraz tıbbi yöntm takviyesi gerektirecek bir gebelik süreci seni bekliyor olabilir. Ayrıca o fare-çocuk buğday ununu temizlemeye çalışıyo dedin. İki anlama gelebilir bence; öncelikle nimet anlamında dökülen "un", yani biraz masraf çıkabilir bu işte, ama onun bunu temizlemeye çalışıyor olması da tüm bunlara değeceğine ve size hayırlı bir bebek geleceğine delalet eder gülommm delikafaduldenyerimseniben

Neslicim günaydın canımmmmm kızlar günaydın.

Uğurlu listeye hamiş kaldıktan sonra girmemezlik yapmayalım dimi ama sırnaşık şey

Neslicim günaydın canımmmmm kızlar günaydın.

Uğurlu listeye hamiş kaldıktan sonra girmemezlik yapmayalım dimi ama sırnaşık şey

bi zahmet balımm :) zira karar aldık; miniklerin kırkını çıkartmadan kuşlarımızı uçurmuyoruz yuvadan. En azından haftada bir rapor verilecek o kadddaaar!naniknanik

sağol canım güzel yorumlamışsın sadakallahülazim (en doğrusunu allah bilir)diyelim.hayırlı olur inş.bu arada gülom dedinya içinemi doğmuş gerçek adım gülsüm.kaydirigubbakcemile5

kız nesli geçmiş olsun
o nasıl yorum su gibi yazdın valla hergün rüyaaaltırım sana görürüsün başa çıkamasssın sonra :))))
nevgul rüyan hayır olsun canım

sağol canım güzel yorumlamışsın sadakallahülazim (en doğrusunu allah bilir)diyelim.hayırlı olur inş.bu arada gülom dedinya içinemi doğmuş gerçek adım gülsüm.kaydirigubbakcemile5
sositosositodoğmaz mı doğmaz mııı
bi de şu sınav soruları içime doğaydı da hoplaya zıplaya gitseydim okula kaydirigubbakcemile2
eşinin adı da nevzat mı gülomm yerimseniben

kız nesli geçmiş olsun
o nasıl yorum su gibi yazdın valla hergün rüyaaaltırım sana görürüsün başa çıkamasssın sonra :))))
nevgul rüyan hayır olsun canım

aşkolsun yavrukuşum ! online kahve falı bakarız hatta, sınavlar bi bitsin :jeyyar:

sositosositodoğmaz mı doğmaz mııı
bi de şu sınav soruları içime doğaydı da hoplaya zıplaya gitseydim okula kaydirigubbakcemile2
eşinin adı da nevzat mı gülomm yerimseniben

:roflol::roflol:yok eşimin adı ömer canım.inşallah iyi sonuç alırsın .

tatlım gecmiş olsun iyileş yoksa performansın düşer bana nası çen çen laf yetiştirirsin sonra dimi caduuuu-tatlicadiarzu-

günaydınn kızlarrr..nasılsınızz...neslim başarılar tatlım sınawda..sidelya üzülme ki yükselsin değerin..günün geçmediği için normal düşük olması değerinin..relax..

ben ve relaks. canım benden relax anca bak bu kadar olur delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben ve relaks. canım benden relax anca bak bu kadar olur delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kız panikk :) yirim la seni kaydirigubbakcemile3 bence de anca bu kadar olur senden .. relaxxx Çok üzgünüm çoooksırnaşık şey

haydi öpüyorum meleklerim her birinizi :)
kaçtım, anca yetişirim

Sınavında başarılar.Belki bu bulantılar bir şeyin habercisidir:) Umarım öyledir.

kizlar almanyadayim hala bu gece donuyorum islerden vakit bulup nete giremedim.hepinizi seviyorum.gelince bol bol konusuruz.fena hasta oldum burda gripten yatiyorum iki gundur sanirim gelince de pazartesiye kadar yatarim.bu arada avulasyon testleri burda markette satiliyor 18 euro:)

topla bütün testleri gel canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

valla türkiyede bu testlar kac para bilmiyorum hic almadim ama burda 5 li pakette satiliyo bi paket alcam uygun bi zamanda denicem:)önce kilo vermeliyim kilo verene kadar korunmayacagim ama bebek icinda extra calismicam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…