ehehe dur giderayak bi yorulmayayım rüyanı bacım:1rolleyes:bu arada size rüyamı anlatmak istiyorum.rüyamda dairedeki bir bayan arkadaşım oğluşunu alıp bana geliyo ve benimde kadrolu olabileceğimi falan söylüyo.oğluşuyla beraber bişey daha var.önce bembeyaz bi fare gibi bende fareden çok korkarım o koşuyo evin içinde bende bunu niye getirdi diyorm.sonra çocuk gibi oldu.tam bi çocuk değil ama.içimden diyorumki buna neden fare diyoki çocuk gibi elleri gözleri yüzü burnu falan var bide konuşmaya çalışıyo.bayan arkadaş oğlunu alıp kendi evine götürdü bunu bana bıraktı.sonra yerde beyaz buğday unu dökülmüş onları temizlemeye çalışıyo bu baktım sıkıldığını hissettim aldım onu bayan arkadaşın evine götürdüm arkadaşımın oğluşunu sevmeye başladım.hayırdır inş :)
Neslicim günaydın canımmmmm kızlar günaydın.
Uğurlu listeye hamiş kaldıktan sonra girmemezlik yapmayalım dimi ama sırnaşık şey
ehehe dur giderayak bi yorulmayayım rüyanı bacım:1rolleyes:
bebiko mevzusu dallanıp budaklandıkça kendinde sorun arayıp, farkında olmadan evham ve paranoyalara kapılmaya başlamışsın ki kendi kısmetin olan varlığı - fare/çocuk- karması olarak düşünmüşsün. Ayrıca fareler kobay olma özelliği bakımından düşünülürse, belki biraz tıbbi yöntm takviyesi gerektirecek bir gebelik süreci seni bekliyor olabilir. Ayrıca o fare-çocuk buğday ununu temizlemeye çalışıyo dedin. İki anlama gelebilir bence; öncelikle nimet anlamında dökülen "un", yani biraz masraf çıkabilir bu işte, ama onun bunu temizlemeye çalışıyor olması da tüm bunlara değeceğine ve size hayırlı bir bebek geleceğine delalet eder gülommm delikafaduldenyerimseniben
bi zahmet balımm :) zira karar aldık; miniklerin kırkını çıkartmadan kuşlarımızı uçurmuyoruz yuvadan. En azından haftada bir rapor verilecek o kadddaaar!naniknanik
sositosositodoğmaz mı doğmaz mııısağol canım güzel yorumlamışsın sadakallahülazim (en doğrusunu allah bilir)diyelim.hayırlı olur inş.bu arada gülom dedinya içinemi doğmuş gerçek adım gülsüm.kaydirigubbakcemile5
kız nesli geçmiş olsun
o nasıl yorum su gibi yazdın valla hergün rüyaaaltırım sana görürüsün başa çıkamasssın sonra :))))
nevgul rüyan hayır olsun canım
sositosositodoğmaz mı doğmaz mııı
bi de şu sınav soruları içime doğaydı da hoplaya zıplaya gitseydim okula kaydirigubbakcemile2
eşinin adı da nevzat mı gülomm yerimseniben
kızlar uzatmalı okulumdan kurtulmaya çalışıyorum:) finallerim bugün başlayacak, haftaya cuma ya kadar :)
Bu arada bebik mevzusundan söylemiyorum yanlış anlamayın sakın...:1no2:
midemi üşüttüm herhalde, hem akşam, hem de yarım saat kadar önce kusmalarla boğuştum,:1shok: bişey de yok ki midede, toparlanam da çıkam diyorum ama nafile...
ne arıza tip oldum ben ya!fisfisfiskafamçokkarıştı
kız nesli geçmiş olsun
o nasıl yorum su gibi yazdın valla hergün rüyaaaltırım sana görürüsün başa çıkamasssın sonra :))))
nevgul rüyan hayır olsun canım
günaydınn kızlarrr..nasılsınızz...neslim başarılar tatlım sınawda..sidelya üzülme ki yükselsin değerin..günün geçmediği için normal düşük olması değerinin..relax..
ben ve relaks. canım benden relax anca bak bu kadar olur delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kizlar almanyadayim hala bu gece donuyorum islerden vakit bulup nete giremedim.hepinizi seviyorum.gelince bol bol konusuruz.fena hasta oldum burda gripten yatiyorum iki gundur sanirim gelince de pazartesiye kadar yatarim.bu arada avulasyon testleri burda markette satiliyor 18 euro:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?