Uğurlu Liste

günaydın kızlar sabah sabah ne güzel bi liste bu böyle hamişlerimiz tebrik ediyor darısı başımıza diyorum. benim c.tesi adet günümdü ama c.tesiden beri sancı çekiyorum ama henüz hastalanmadım heran olcakmışım gibi hiç umutlu deilim ama hayırlısı allahtan

Bence bir test yap canım adetlerin düzenliyse. Bende de ağrı var şu anda:jeyyar:

Neslicim dikkatimi çekti senin adını görünce..
ne kadar güzel ne kadar iç açıcı bi liste olmuş bu böyle...

inş herkese uğurlu gelira.s.

Herkese iyi haftalar tekrardan...Ben yoğun olacağım bu hafta ama arada göz atarım hepinize...yeni ve güzel habarler inşallah....Kolay gelsin herkese

günaydın kızlarrr ben de yarın olacagım.ama cumartesi kan testi yaptırdım hamiş degilim.bu ay çalışmaya devam dün akşam sigarayı bıraktım bugun ilk günüm gece resmen krize girdim deliriytorum sandım kanım çekilişyor gibiydi ne zormuş bu illeti bırakmak şuan markete gidip almamak için kendimi zor tutuyorum.bugun kuaföre gitcem saçımı boyatcam cici kız olup gelcem..incir kürü için incir alcam çok işim çoookkk.

evet şu incir kürüne bende başlıcam.ama ocak ayında yurt dışındayken en rahat olurum o zaman başlıcam.otelde haşlar haşlar içerim

ekledim canım, hoş geldin a.s.

sağol neslicim..inşallah listen hepimize uğurlar getirir canım..amiiiinnn...hamile arkadaşlar rabbim hayırlıca sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin canlarım..amiiinnn.

Neslicim dikkatimi çekti senin adını görünce..
ne kadar güzel ne kadar iç açıcı bi liste olmuş bu böyle...

inş herkese uğurlu gelira.s.

teşekkür ederim tatlı annecikk :)
betüş'ün resmini gördüm çok güzel bi kız hay maaşallahh bin maaşallah ona!

herkese merhabalar kızlar,neslicim listeyi çoook beğendim ellerine sağlık.
e kıskandım tabi listedekileri bende bu listede olmalıyım dedim:) benide eklermisin canım?
temmuzda ilk gebeliğim sonlandı malesef.daha sonra kist çıktı,tedavi oldum.2008 kasımdan beri korunmuyorum.yani bu ay 2. ayım.adet tarihim ise 31 aralık.
inşallah liste banada uğurlu gelir.
hepimiz sırayla o mutlu haberi paylaşırız burda inşallah.

teşekkürler tatlım, ekledim bile. Hadi iyi bir kapanış yap 2008'e a.s.

ay harika bi liste..ne güzel özenmişsiniz...beni de eklerseniz uğurlu listenize belkim ben de müjde weririm size..:) 4 ocak tarihim...kaydirigubbakcemile2

Merhaba ,
gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş.
Beni de eklermisin kısmetse 29 Ocakta doğum
Teşekkürler

ay harika bi liste..ne güzel özenmişsiniz...beni de eklerseniz uğurlu listenize belkim ben de müjde weririm size..:) 4 ocak tarihim...kaydirigubbakcemile2
hemen ekliyorum canım, hoş geldin a.s.
Merhaba ,
gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş.
Beni de eklermisin kısmetse 29 Ocakta doğum
Teşekkürler
sen de hoş geldin zwiebela.s., diğer bilgilerini de yazmak isterim, cinsiyet yaş sat :) olmaz mı? :)

ZuZuu'cuğum hoş geldin tatlım, umarım fazla kalmazsın aşağılarda, aynen topuk üst bölüme :1hug:

yoğun bi gündü giremedim çok...hepiniz aklımdasınız...Yeni gün size yeni güzellikler getirsin.Şimdilik iyi akşamlar hepinize...

fıstıklarımm, ben de yoğundum bugün. ama fazla gelenimiz gidenimiz de olmamış gibi:) yoğun kuzuşlar sizii..
Ben salı-çarşamba seminerdeyim, onun için iki gündüzcük müsaadenizi istiyorum. Akşam görüşürüz yine.. Stresi kapı dışarı edip sevgiyle başbaşa kalın meleklerimm a.s.

kızlarrr hepinize merhaba listemize yeni katılanlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz aramızaa.s. nesli tatlım liste yine süperrrr :lepi: ne semineri bu bakıyım iki gün seni özleyecegiz kuşummmm

kızlarrr hepinize merhaba listemize yeni katılanlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz aramızaa.s. nesli tatlım liste yine süperrrr :lepi: ne semineri bu bakıyım iki gün seni özleyecegiz kuşummmm
periiim :) bakırköy e gidiyom, ama hiiç bilmiyorum oraları, neyseki levent de var beraber sefil oluruz artık. kaydirigubbakcemile
sinema etkinliği aslında bi de film çekebiliriz finalde, bakim işte bu sağlık haliyle (ki bugün gribe çevirdi) ve yarınki kar yağma ihtimaliyle, kahramanlarımızın başına daha neler gelecek acep! hep birlikte göreceğiz efenim. Bizden ayrılmayın-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…