günaydın kızlar sabah sabah ne güzel bi liste bu böyle hamişlerimiz tebrik ediyor darısı başımıza diyorum. benim c.tesi adet günümdü ama c.tesiden beri sancı çekiyorum ama henüz hastalanmadım heran olcakmışım gibi hiç umutlu deilim ama hayırlısı allahtan
evet şu incir kürüne bende başlıcam.ama ocak ayında yurt dışındayken en rahat olurum o zaman başlıcam.otelde haşlar haşlar içerimgünaydın kızlarrr ben de yarın olacagım.ama cumartesi kan testi yaptırdım hamiş degilim.bu ay çalışmaya devam dün akşam sigarayı bıraktım bugun ilk günüm gece resmen krize girdim deliriytorum sandım kanım çekilişyor gibiydi ne zormuş bu illeti bırakmak şuan markete gidip almamak için kendimi zor tutuyorum.bugun kuaföre gitcem saçımı boyatcam cici kız olup gelcem..incir kürü için incir alcam çok işim çoookkk.
ekledim canım, hoş geldin a.s.
Neslicim dikkatimi çekti senin adını görünce..
ne kadar güzel ne kadar iç açıcı bi liste olmuş bu böyle...
inş herkese uğurlu gelira.s.
hemen ekliyorum canım, hoş geldin a.s.ay harika bi liste..ne güzel özenmişsiniz...beni de eklerseniz uğurlu listenize belkim ben de müjde weririm size..:) 4 ocak tarihim...kaydirigubbakcemile2
sen de hoş geldin zwiebela.s., diğer bilgilerini de yazmak isterim, cinsiyet yaş sat :) olmaz mı? :)Merhaba ,
gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş.
Beni de eklermisin kısmetse 29 Ocakta doğum
Teşekkürler
ay harika bi liste..ne güzel özenmişsiniz...beni de eklerseniz uğurlu listenize belkim ben de müjde weririm size..:) 4 ocak tarihim...kaydirigubbakcemile2
ZuZuu'cuğum hoş geldin tatlım, umarım fazla kalmazsın aşağılarda, aynen topuk üst bölüme :1hug:
fıstıklarımm, ben de yoğundum bugün. ama fazla gelenimiz gidenimiz de olmamış gibi:) yoğun kuzuşlar sizii..
Ben salı-çarşamba seminerdeyim, onun için iki gündüzcük müsaadenizi istiyorum. Akşam görüşürüz yine.. Stresi kapı dışarı edip sevgiyle başbaşa kalın meleklerimm a.s.
periiim :) bakırköy e gidiyom, ama hiiç bilmiyorum oraları, neyseki levent de var beraber sefil oluruz artık. kaydirigubbakcemilekızlarrr hepinize merhaba listemize yeni katılanlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz aramızaa.s. nesli tatlım liste yine süperrrr :lepi: ne semineri bu bakıyım iki gün seni özleyecegiz kuşummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?