Uğurlu Liste

dün ikizleri görmeye gittim, diş çıkarmışlar "yarım pirinç" kadar :)):1rolleyes:
patlayan şekerli yoğurt aldım onlara sırnaşık şey biri korktu biri bayıldı, patladıkça kahkaha attı manyak böcük, sonra baktım çocuğun karakter değişiyo kalanını da ben yedim eğlendim kaydirigubbakcemile3

neden ki daha 2009a yeni girdik herşeyin hayırlısı inşllah düşündüğün gibi 2010da değil 2009a hamile kalırsın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Yok hamile kalmaktan bahsetmedim anne olmak için dedim.Martta hamile kalsak aralıkta doğar.Mart olmazsa 2010 ocak a denk gelir en erken diye bi düşündüm deyerimseniben Ben zaten 2009 anne adayı olacam hepimiz gibi .buna kararlıyımkaydirigubbakcemile3 Tabi yani inş:Saruboceq:

1 nisan a kadar yolu var kuzum :içelim:

Ayy canlarım benimm maşallah onlara.İkizlerin diş çıkarmaları da aynı zamanda oluyo yaniyerimseniben Sen kendine almışsındır da o şekeri hadi bakalım tepkileri nasıl olacak diye tattırmışsındır onlara sanırsamdelikafaduldenlülülülülülü :1hug:

yok tatlım ya aylardır bunun hasretiyle yanıp tutuşuyodum da uyuz babaları izin vermiyodu :):):) diş çıkınca yaparsın demişti zor dayandım 3 gün :):):):-tatlicadiarzu-

yok tatlım ya aylardır bunun hasretiyle yanıp tutuşuyodum da uyuz babaları izin vermiyodu :):):) diş çıkınca yaparsın demişti zor dayandım 3 gün :):):):-tatlicadiarzu-

sırnaşık şey Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez çocuklara onu yedirmek.kaydirigubbakcemile3

nesli canım bneım yerıme yazdıgın sey çok hoşuma gitti cennet kokulum sana seslenıyorum gell artıkkkkk

offfffffff offffffffff çok sıkıldım bugün hadi bişi oynayalım bişi yazalım bişi bulun daraldım bugün

günaydın hayatım, ben hastayım sanki midem kötü, tansiyonum düşük. Sanırım ekonomik modda geçiricem bugünü :)

ya krizim geldi test yapmayayım die kendimi zor tutuyorum...son 3 günü bi atlatsam, dayanamıyorummm :uhm:

ya krizim geldi test yapmayayım die kendimi zor tutuyorum...son 3 günü bi atlatsam, dayanamıyorummm :uhm:
canım, bekle lütfen, çünkü bebek gelmişse bile bu kadar erken çıkmama ihtimali yüksek, sonra bu sefer yok diye üzüleceksin ve belki tam da bu sıralarda sana tutunmaya çalışan meleğin başaramayacak. Böyle düşün ve dikkatini dağıt, anlaştık mı bitanecik :1hug:

Son düzenleme:
zaten sırf bu yüzden ewden kaçıcam..oturdukça elim teste gidio...bağımlılık yaptı bnde hamilelik testleri

çoğumuz aynı dertten muzdaribiz denizim :) bi kitap al -biraz kalınca olsun-
o bitene kadar test yapmayacağım diye söz ver kendine.
Bu hem hızlı okumayı hem de sabrı geliştirir. Ben öyle yapıyorum yerimseniben

size bişey sorabilir miyim :uhm:

şimdi bebek oluşurken dölenme ve dölnemiş yumurtanın tüplerden geçip rahme ulaşması ne kadar sürüyo bi bilginiz var mı :uhm: mirmirmirmir

günaydın hayatım, ben hastayım sanki midem kötü, tansiyonum düşük. Sanırım ekonomik modda geçiricem bugünü :)

son zamanlar banada aynısı oluyo hatta adetimden hemen sonra sürekli mide bulantısı ve baş dönmesi olduğu için gebelik testi yapmıştım ama bişey çıkmadı :1no2:

size bişey sorabilir miyim :uhm:

şimdi bebek oluşurken dölenme ve dölnemiş yumurtanın tüplerden geçip rahme ulaşması ne kadar sürüyo bi bilginiz var mı :uhm: mirmirmirmir
kuzum bu işleyiş her gebelikte farlklı olabilir
yani şöyle düşün minimumu zaten hemen hızlıca olmasıysa, maksimumu da şu olabilir:
sperm 48 saate kadar yaşayabiliyor, ayrıca yumurta döllendikten sonra rahme ulaşıp tutunması süresi de bir kaç gün alabiliyo ve nihayetinde bi de hormon salgılanmaya başlaması var. bence kaba hesap rahme tutunuş için en fazla 4-5 güne kadar uzayabilir. :)

(national geographic belgeselinde böyleydi yani)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…