neden ki daha 2009a yeni girdik herşeyin hayırlısı inşllah düşündüğün gibi 2010da değil 2009a hamile kalırsın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Yok hamile kalmaktan bahsetmedim anne olmak için dedim.Martta hamile kalsak aralıkta doğar.Mart olmazsa 2010 ocak a denk gelir en erken diye bi düşündüm deyerimseniben Ben zaten 2009 anne adayı olacam hepimiz gibi .buna kararlıyımkaydirigubbakcemile3 Tabi yani inş:Saruboceq:
dün ikizleri görmeye gittim, diş çıkarmışlar "yarım pirinç" kadar :)):1rolleyes:
patlayan şekerli yoğurt aldım onlara sırnaşık şey biri korktu biri bayıldı, patladıkça kahkaha attı manyak böcük, sonra baktım çocuğun karakter değişiyo kalanını da ben yedim eğlendim kaydirigubbakcemile3
yok tatlım ya aylardır bunun hasretiyle yanıp tutuşuyodum da uyuz babaları izin vermiyodu :):):) diş çıkınca yaparsın demişti zor dayandım 3 gün :):):):-tatlicadiarzu-Ayy canlarım benimm maşallah onlara.İkizlerin diş çıkarmaları da aynı zamanda oluyo yaniyerimseniben Sen kendine almışsındır da o şekeri hadi bakalım tepkileri nasıl olacak diye tattırmışsındır onlara sanırsamdelikafaduldenlülülülülülü :1hug:
yok tatlım ya aylardır bunun hasretiyle yanıp tutuşuyodum da uyuz babaları izin vermiyodu :):):) diş çıkınca yaparsın demişti zor dayandım 3 gün :):):):-tatlicadiarzu-
sırnaşık şey Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez çocuklara onu yedirmek.kaydirigubbakcemile3
yok tatlım sordum 3 ayrı doktora / ikisi çocuk doktoru) :))gamyoncuiremsu
benimde gelmezdi valla hem çocuklara zararı olmasın o şerkerin :uhm: CADIARZU
canım, bekle lütfen, çünkü bebek gelmişse bile bu kadar erken çıkmama ihtimali yüksek, sonra bu sefer yok diye üzüleceksin ve belki tam da bu sıralarda sana tutunmaya çalışan meleğin başaramayacak. Böyle düşün ve dikkatini dağıt, anlaştık mı bitanecik :1hug:ya krizim geldi test yapmayayım die kendimi zor tutuyorum...son 3 günü bi atlatsam, dayanamıyorummm :uhm:
günaydın hayatım, ben hastayım sanki midem kötü, tansiyonum düşük. Sanırım ekonomik modda geçiricem bugünü :)
kuzum bu işleyiş her gebelikte farlklı olabilirsize bişey sorabilir miyim :uhm:
şimdi bebek oluşurken dölenme ve dölnemiş yumurtanın tüplerden geçip rahme ulaşması ne kadar sürüyo bi bilginiz var mı :uhm: mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?