Uğurlu Liste

cevabın için teşekkür ederim Şeniz a.s. internetten hesaplamalarıma göre buaralar yumurtlama dönemim için sordum biliym ki ona göre hareket ediyim diye

düzenliyse iyi (bir günlük sapmalar önemli değil tatlım)
ne kadardır deniyorsunuz. Not düşmemişiz listede !? benimki de düzenli genelde. Ama yumurta takibine gidicem sanırım. Anladığım kadarıyla benim yumurtlama zamanım dönem ortası değil :)

kızlar benim doktorum döllenen yumurtanın yolculuğu 7-10 gün arasında değişir dedi bana ve bugün benim 10. günümm dua edin nolurrr:Saruboceq:

2senelik evliyim kurban bayramından 1 hafta önce korunmayı bıraktık yani kasımdan beri

inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:

kızlar benim doktorum döllenen yumurtanın yolculuğu 7-10 gün arasında değişir dedi bana ve bugün benim 10. günümm dua edin nolurrr:Saruboceq:
doğru söylemiş tatlım doktorun, rahme tutunup da hormonların salgılanmaya başlanması vs. o kadar sürüyor bazen daha da fazla. :) Hormon seviyesi düşük olunca anlaşılamıyo çünkü.
Seni ilk kez görüyoruz tatlım bu topikte. Adet dönemin ne zaman başlayacak? söyle takip edelim biz de.

Ve elbette dualarımız umutlarımız seninle :1hug:

2senelik evliyim kurban bayramından 1 hafta önce korunmayı bıraktık yani kasımdan beri

inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:
Daha çok yeni tatlım, yakında müjdelersin eminim :))
Ama yine de her kadının yapması gerektiği gibi sen de kontrol için doktora gitmişsindir umarım. Genel hormon testleri rahim kontrolü vs. işlemler için. Hani atıyorum belki seviyelerde takviye gerektiren bişeyler vardır. Hem daha sağlıklı bi hamişlik geçirirsin hem de geciktiren etkenler varsa baştan öğrenmiş olursun yerimseniben
doktorlar özellikle söylüyorlar, bebek planlamadan önce kontrole gelin diye. Bir de folik asit kullanıyor musun ?? Bir kaç ay önceden başlatıyorlar...

bi ara burda bi bayan doktora gittim ama kontrol falan yapmadı direk folik asit verdi bana 1.50 aydan beri onu kullanıyorum 3 ay kullan hamile kalmazsan bırakırsın dedi gerçi o gittiğim doktor iyi değilmiş çok ilaç veriyomuş ayrıca bide 9 aylık hamile birine alttan ultrason sokmuş o gece kanaması çok olunca doktor hemen doğuma almış doğum yapmış
bi tane daha doktor var ama ona hiç gitmedim

Canım tüm dualarımız seninle umarım meleğine tez zamanda kavuşacağının haberini bizlerle paylaşırsın:Saruboceq:

aman aycankaya çok dikkat et bitanem öyle doktordan uzak dur İyi doktor bulmak çok zor valla

aman aycankaya çok dikkat et bitanem öyle doktordan uzak dur İyi doktor bulmak çok zor valla

teşekkür ederim canım Şeniz dikkat edicem zaten bi doktor daha var kime sorsam ona gidiyo çok iyi doktormuş söylemelerine göre o da olmazsa yalovaya ablamın gittiği doktor a gidicem

Bursa'da bir doktor önermişlerdi kütahya yakın ya ben öğrenip sana diyim belki iyi gelir akşama yazarım canım..

Bursa'da bir doktor önermişlerdi kütahya yakın ya ben öğrenip sana diyim belki iyi gelir akşama yazarım canım..

teşekkür ederim ama ben bursa merkezde değil iznikte oturuyorum ve annemler yalovada olduğu için hemen hemen her ay onlara gittiğim için belki yalovadaki doktoru tercih ederim ben zaten bursaya çok fazla gitmedim pek bilmem bursayı fisfisfis zaten ilerde doktor sezeryan falan derse yalovada olur çünkü düşündüğüm doktor çok iyi bi doktor sezeryanda ondan başka kimseye güvenemem neyse bi hamile kalıyımda o zaman daha detaylı düşünürüm

slm canlarım nasılsınız bakalım...bizde işte yuvarlanıp gidiyoruz....ugurlu liste hepinize ugurlu gelsin inşallah benim gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…