a.s.hoş geldin canım :) tarihlerini belritmediğin için ne yazacağımı bilemedim aslında:))fisfisfis
hemen günlüğüne de baksam keşke merak ettim:)yerimseniben
kızlar selaaammm gıremedım bı turlu nete doktora gıttım hersey yolunda 7 hafta 2 gunluk testlerd normal cok sükür allah herkeze nasıp etsın inşallaahhh
a.s.teacherrose hoşgeldinnnnnnnnna.s.
Tamam tatlım, sen nasıl istersen öyle yazarız biz de:)hoşbulduk kızlar sağolun siz hemen cevap vermişsiniz ama kusura bakmayın ben biraz geç kaldım cevap yazmak için öğretmenim bende tatilde annemlerdeydim bursada oradada bilgisayar yok ta o yüzden böyle oldu ...
neslicim tarih vermedim çünkü artık beklemiyorum bu ayda ümitlerim boşa çıktı malesef soğan kürüde şimdilik bi işe yaramamış gibi gözüküyo ya bakalım artık geçen perşembe adet oldum gene neyse yaa allaha isyan etmekten çoooook korkuyorum çok şükürki pek çok pko lunun aksine günügününe adet oluyorum en azından beklemiyorum bu da bişeydir diyorum bununla avunuyorum artıık
ama bugünlerde çook kötüyüm resmen depresyondayım bugünde arkadaşım bebeğiyle bana geldi daha 3 aylık ççok tatlı maşallah çok özendim yaa bayıldım kucağıma alınca ağlamamk için kendimi zor tutuyorum valla ama bunları yazarken kendimi tutamıyorum iştee..:a015:
slm canlarım nasılsınız bakalım...bizde işte yuvarlanıp gidiyoruz....ugurlu liste hepinize ugurlu gelsin inşallah benim gibi...
ayaklarınıza sağlık kuzular, hep gelin haber edin e mikızlar selaaammm gıremedım bı turlu nete doktora gıttım hersey yolunda 7 hafta 2 gunluk testlerd normal cok sükür allah herkeze nasıp etsın inşallaahhh
Tamam tatlım, sen nasıl istersen öyle yazarız biz de:)
Ama moralsizlik yok:1no2: biz bu kasabada böyle düşünenleri sevmeyiz dostum !! şakkıdısengözlerimebaksanab
a.s.
senağlama kızlar adetim ilk kez 1 gün geçti allah allah derken 1 saat önce kahverengi akıntı geldi.. hemde sinsice..
Kırmızıların tam gelmeden umut kesilmez ya üstüne görmeyse:Saruboceq:
düzenliyse iyi (bir günlük sapmalar önemli değil tatlım)
ne kadardır deniyorsunuz. Not düşmemişiz listede !? benimki de düzenli genelde. Ama yumurta takibine gidicem sanırım. Anladığım kadarıyla benim yumurtlama zamanım dönem ortası değil :)
günaydın kızlar...
kırmızılar geldi tabi..
Kızlar benide aranıza alırmısnız bizde bebek istiyoruz.
lülülülülülüyemişim şubatınızı mart diyorum martttttyerimseniben:asigim:günaydın kızlar...
kırmızılar geldi tabi..
hoş geldin yamansak, a.s. detaylarını vermediğin için öyle kuru kuruya ekledim ismini, Ceylanımın da dediği gibi kendinen bahset biraz , tanıyalım seni yerimsenibenKızlar benide aranıza alırmısnız bizde bebek istiyoruz.
yeni tarihinize taşındınız küçükhanım a.sneslicim adet oldum canım...benim yeni tarihim 14 mart olur galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?