Uğurlu Liste

kızlar selaaammm gıremedım bı turlu nete doktora gıttım hersey yolunda 7 hafta 2 gunluk testlerd normal cok sükür allah herkeze nasıp etsın inşallaahhh

a.s.hoş geldin canım :) tarihlerini belritmediğin için ne yazacağımı bilemedim aslında:))fisfisfis

hemen günlüğüne de baksam keşke merak ettim:)yerimseniben

hoşbulduk kızlar sağolun siz hemen cevap vermişsiniz ama kusura bakmayın ben biraz geç kaldım cevap yazmak için öğretmenim bende tatilde annemlerdeydim bursada oradada bilgisayar yok ta o yüzden böyle oldu ...
neslicim tarih vermedim çünkü artık beklemiyorum bu ayda ümitlerim boşa çıktı malesef soğan kürüde şimdilik bi işe yaramamış gibi gözüküyo ya bakalım artık geçen perşembe adet oldum gene neyse yaa allaha isyan etmekten çoooook korkuyorum çok şükürki pek çok pko lunun aksine günügününe adet oluyorum en azından beklemiyorum bu da bişeydir diyorum bununla avunuyorum artıık
ama bugünlerde çook kötüyüm resmen depresyondayım bugünde arkadaşım bebeğiyle bana geldi daha 3 aylık ççok tatlı maşallah çok özendim yaa bayıldım kucağıma alınca ağlamamk için kendimi zor tutuyorum valla ama bunları yazarken kendimi tutamıyorum iştee..:a015:

Tamam tatlım, sen nasıl istersen öyle yazarız biz de:)
Ama moralsizlik yok:1no2: biz bu kasabada böyle düşünenleri sevmeyiz dostum !! şakkıdısengözlerimebaksanab
a.s.

slm canlarım nasılsınız bakalım...bizde işte yuvarlanıp gidiyoruz....ugurlu liste hepinize ugurlu gelsin inşallah benim gibi...
kızlar selaaammm gıremedım bı turlu nete doktora gıttım hersey yolunda 7 hafta 2 gunluk testlerd normal cok sükür allah herkeze nasıp etsın inşallaahhh
ayaklarınıza sağlık kuzular, hep gelin haber edin e mi a.s.

Tamam tatlım, sen nasıl istersen öyle yazarız biz de:)
Ama moralsizlik yok:1no2: biz bu kasabada böyle düşünenleri sevmeyiz dostum !! şakkıdısengözlerimebaksanab
a.s.

tamam moralsizlik yok ama bugün çok doluyum galiba kocamda evde bi doya doya ağlasam rahatlıcamda sinirimi sigaradan alıyom artık napiim her zaman böle olmam yaa bugünlerde iştee annemi falanda gördüm ya herhalde ondan neyse ama neslicim sana hayranım çok pozitifsin en azından öyle gözüküyosunn hep böyle ol birbirimiz ihtiyacımız varr.. öptümm

senağlama kızlar adetim ilk kez 1 gün geçti allah allah derken 1 saat önce kahverengi akıntı geldi.. hemde sinsice..

Kırmızıların tam gelmeden umut kesilmez ya üstüne görmeyse:Saruboceq:

bilmiyorumki canım yaa :Saruboceq: ama hiç umutlu değilim. o kadar umutsuzum ki bu konuda 2 gün önce aldığım idrar testini bile yapmaya gerek görmedim. ilk kez geciktim ama eşim umutlanmış. zaten o üzülüyor diye üzülüyorum. bir hamiş olsam ben adet olmadığıma sevincem oda bebek olduğuna sevincek :roflol: kahverengi akıntı azıcık daha devam etti ama şimdi gidip bakmaya korkuyorum. korkunun ecele faydası yok tabi..

kız nesli biz benziyoz
ben dönem ortasında 4-5 gün denedim yumurtlama testlerini kesinlikle o dönemde yumurtlamıyom:) hatta hormon seviyesi ortasına doğru düşüyor
yani ben renglimin bittiği hafta ve sonrakı hafta arasında biyerde yumurtlıyorum:)yani yani ilk 7-10 gün içinde şimdi son test çubuklarımı reglimin sonuna saklıyorum olursam tabi bu ay:) kürtajdan sonraki 2. reglim olcak.

bu arada ödem atmak zayıflamak vs için elma sirkeli suya başladım tadı çok hoşuma gitti aç karnına sıcak sıya bir şeker kaşığı kadar koyuyorum böle limonata tadında bişi oluyo hemde iştahını kapatıyo insanın denemeyen varsa başlayabilir çok tuttum ben bu işi

Zor valla yaa her aynı heyacan benim döngüm 32 gün kızlar
arası ve sanırım 12-17 arası yumurtalama günüm ama doktorlar bunu garanti altına almak için düzenli birliktelik diyor yani 48 saatte bir birliktelik bu durumda yumurtayı yakalamak daha büyük şansmış bilgi vereyim dedim.ha gayret kızlar herşey çift cizgi için :)

neslicim adet oldum canım...benim yeni tarihim 14 mart olur galiba...

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar...
kırmızılar geldi tabi..

Canım kendimi inandırıyordum üstüne görme olabileceğine hayırlısı güzelim inşallah martta hamiş kalacaksın pardon martta hamile olduğunu öğreneceksin şubat daha bitmedi kaydirigubbakcemile3
Kızlar benide aranıza alırmısnız bizde bebek istiyoruz.

Hoşgeldin aramıza nasılsın yaşın kaç hiç kendinden bahsetmemişsin arkadaşım a.s.

günaydın kızlar...
kırmızılar geldi tabi..
lülülülülülüyemişim şubatınızı mart diyorum martttttyerimseniben:asigim:
Kızlar benide aranıza alırmısnız bizde bebek istiyoruz.
hoş geldin yamansak, a.s. detaylarını vermediğin için öyle kuru kuruya ekledim ismini, Ceylanımın da dediği gibi kendinen bahset biraz , tanıyalım seni yerimseniben
neslicim adet oldum canım...benim yeni tarihim 14 mart olur galiba...
yeni tarihinize taşındınız küçükhanım a.s
e ama artık çıkın gidin üst listeye! sizi burda istemiyoruznaniknanik:1rolleyes:

canım yeni adet tarihim 8 mart bakalım hayırlısı bu ay olmadı bidahaki aya inş.öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…