:Saruboceq:Geçmiş olsun canm çok önemli birşey değil.İlaçlarını düzenlikullan bir an önce iyileşirsin inş.
neslicim liste daha da bir güzel olmuş. benim adımın da olduğu 10 şubat grubunu işaretlemişsin.
adet günüm bugündü ama adet olmadım. bekliyorum bakalım. hayırlısı..
çok fena gripim bu arada . ilaç da almadım ya varsa bişeyler diye..
mide bulantısı başağrısı uykuya eğilim halsizlik... hepsi var üzerinize afiyet...
bakalım bunlar grip belirtileri mi yoksa bebişin sinyalleri mi.? zaman gösterecek
Allah 9 ay boyunca herkese sorunsuz hamilelikler versin inşallah. benim ilk 2 si düştü.
testi cuma günü yapıyım diyorum ama erken olur mu sizce? a.s.
bu arada ödem atmak zayıflamak vs için elma sirkeli suya başladım tadı çok hoşuma gitti aç karnına sıcak sıya bir şeker kaşığı kadar koyuyorum böle limonata tadında bişi oluyo hemde iştahını kapatıyo insanın denemeyen varsa başlayabilir çok tuttum ben bu işi
kızlar iyi akşamlar regli olan arkadaşlarım çok üzülüyorum inş. mart ayı,bahar başlangıcı ohh o zamanlarda öğrencez bebişlerimizi miğdemiz bulanırsa çıkar yürüyüş yaparız çok iyi olacak çoook..çalışmalara tam gaz devam..ben geçen ay ilk defa yumurta takibi yaptırmıştım olmadı bu ay ilaç kullanıcam..geçen ay doktor bnden elisa testide istedi düşük yapanlara yapılıyomuş galiba ama benim doktor herhangi bişey warsa önceden önlem alalım die yaptı belki bi faydası olur aklıma geldide..
aycankaya merhabalar sen yazdığında ben yoktum şimdi cevp yazıyım İyiyim canım
Bursa'da Acıbadem hastanesinde iyi dr.varmış ismini öğrenemedim daha
ebrucuk, sen zaten varsın listemizde 3 mart yazmışım düzeltiyorum şimdi :) şaşkın anne adayı seninaniknanikkızlar ben bayıldım listenize acaba benide ekleyebilirmisiniz o güzel listenize belki banada ugur getirir ha ne dersiniz eklemek isterseniz adet tarihim 4 mart
Nesli'cim ekler şeker seni de a.s. Yaa bugünlerde kimse doğrudürüst uğramaz oldu buralara nedennn:enbuyukkk:
hoş geldin tatlım, ekliyorum seni de meleğinle birlikteyerimsenibenbende girmek istiyorum bu uğurlu listeye muhtemel doğum tarihim 24 eylül 2009 ... allah herkese sağlıklı, mutlu bebişler versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?