Uğurlu Liste

:)

bende bi kaç güne olurum....Şirkette sağlık kontrolü vardı ciğer filmi vs yinede çektirmedim.belki bişi vardır diye....ahahhahahhaha

alemiz biz ya:)

:çok üzgünüm: merhaba kızlar nasılsınız
ben pek iyi değilim uzun zamandan beri ağrılarım vardı bugün doktora gittim ve yumurtalıklarımda iltihap olduğunu söyledi ve bikaç ilaç ve fitil verdi hastaneden geldiğimden beri yatıyodum yeni kalktım bende :bbo:

:Saruboceq:Geçmiş olsun canm çok önemli birşey değil.İlaçlarını düzenlikullan bir an önce iyileşirsin inş.

kızlar selam :CüvCüv:hamilelikten sürekli uyuyorum fazla giremiyorum siteye allaha çok şükür tahlil sonuçlarımda iyi çıktı birtek kansızlık var oda her kadında var herhalde büyük ihtimalle doktor ilaç takviyesi verecek

neslicim liste daha da bir güzel olmuş. benim adımın da olduğu 10 şubat grubunu işaretlemişsin.

adet günüm bugündü ama adet olmadım. bekliyorum bakalım. hayırlısı..

çok fena gripim bu arada . ilaç da almadım ya varsa bişeyler diye..

mide bulantısı başağrısı uykuya eğilim halsizlik... hepsi var üzerinize afiyet...

bakalım bunlar grip belirtileri mi yoksa bebişin sinyalleri mi.? zaman gösterecek

Allah 9 ay boyunca herkese sorunsuz hamilelikler versin inşallah. benim ilk 2 si düştü.

testi cuma günü yapıyım diyorum ama erken olur mu sizce? a.s.

Son düzenleme:

Canım erken değil inşallah hayılrlı güzel günde güzel haberlerini alırız Duam seninle :1hug:

canım merhaba merak ettimde benimde 3-5 kilo fazlam varda şu elma &krom u bahsettiğn internettenmi aldın ?fiyatı ne kadar ?ve kaç gündür kullanıyorsun ? faydası varmı gerçekten ? biraz fazla soru sordum galiba ama kusuruma bakma bende araştırdım ama karar veremdim cevabını bekliyorum..............

kızlar iyi akşamlar regli olan arkadaşlarım çok üzülüyorum inş. mart ayı,bahar başlangıcı ohh o zamanlarda öğrencez bebişlerimizi miğdemiz bulanırsa çıkar yürüyüş yaparız çok iyi olacak çoook..çalışmalara tam gaz devam..ben geçen ay ilk defa yumurta takibi yaptırmıştım olmadı bu ay ilaç kullanıcam..geçen ay doktor bnden elisa testide istedi düşük yapanlara yapılıyomuş galiba ama benim doktor herhangi bişey warsa önceden önlem alalım die yaptı belki bi faydası olur aklıma geldide..

Elisa testleri genellikle gebelik düşünen kadınlarına yapılması gereken bir test bana yapıldı inşallah hayatım dediğin gibi bahar ayında çok güzel gebelik geçiyor olacağız allahın izniyle..Bende bu ay yumurta takibindeydim umutlanmak istiyorum ama sonu yine hayal kırıklığıyla sonuçlanmasından tedirginim
Allah hepimize sağlıklı akıllı ve hayırlı evlat versin:1hug:

aycankaya merhabalar sen yazdığında ben yoktum şimdi cevp yazıyım İyiyim canım
Bursa'da Acıbadem hastanesinde iyi dr.varmış ismini öğrenemedim daha

aycankaya merhabalar sen yazdığında ben yoktum şimdi cevp yazıyım İyiyim canım
Bursa'da Acıbadem hastanesinde iyi dr.varmış ismini öğrenemedim daha

merhabalar
olsun önemli değil Şeniz
bende işte geçen gün dediğim erkek doktora gittim dün yumurtalıklarında iltihap var dedi hamile kalmana engel olmaz dedi ama ben yinede korkuyorum ilaç falan verdi bakalım kullanalım doktor çok iyi güler yüzlü ama bakalım kendisi işinde nasıl onu bilmiyorum :uhm: :bbo: fisfisfis

buarada herkse günaydın sositososito

kızlar ben bayıldım listenize acaba benide ekleyebilirmisiniz o güzel listenize belki banada ugur getirir ha ne dersiniz eklemek isterseniz adet tarihim 4 mart

Nesli'cim ekler şeker seni de a.s. Yaa bugünlerde kimse doğrudürüst uğramaz oldu buralara nedennn:enbuyukkk:

bende girmek istiyorum bu uğurlu listeye muhtemel doğum tarihim 24 eylül 2009 ... allah herkese sağlıklı, mutlu bebişler versin inşallah...

kızlar ben bayıldım listenize acaba benide ekleyebilirmisiniz o güzel listenize belki banada ugur getirir ha ne dersiniz eklemek isterseniz adet tarihim 4 mart
ebrucuk, sen zaten varsın listemizde 3 mart yazmışım düzeltiyorum şimdi :) şaşkın anne adayı seninaniknanik
Nesli'cim ekler şeker seni de a.s. Yaa bugünlerde kimse doğrudürüst uğramaz oldu buralara nedennn:enbuyukkk:

eeeemmm ehemmm şeyyy.. benim mazeretim var yaff:uhm: bütünlemeye çalışıyom:bbo: a.s.

bende girmek istiyorum bu uğurlu listeye muhtemel doğum tarihim 24 eylül 2009 ... allah herkese sağlıklı, mutlu bebişler versin inşallah...
hoş geldin tatlım, ekliyorum seni de meleğinle birlikteyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…